Публикувано на 08.04.2021 / 16:30

МАЯ & ДОНЧЕВА, НЕ МАЖЕТЕ МАЦАНО ДУПЕ С ТИКВА! „ЛЕГНИ! СТАНИ! НА КОЛЕНЕ! МУТРИ ВЪТРЕ!“

Когато от третия ден на протеста предупредих и алармирах, че ОТЗАД друга ръка започва да движи процесите, които кой знае защо подмениха „внезапно“ „Мутри вън!“ с „Всички вън!“, разфокусираха протеста и постепенно го превърнаха в цирков водевил, който отблъсна огромна част от хората, бях лошата. Плюхте ме, ругахте ме, какви ли не идиотщини бълвахте срещу мен, включително и кои ченгета ми пишели статиите.

Когато онова, което написах тогава се сбъдна точ в точ месеци по-късно и точно „триото“, превърнало се в „дуо“, спря протеста умишлено, в угода на Боко, а и не само на него, защото се загрижи „внезапно“ за ковид заразата, когато очи в очи с Арман Бабикян месец по рано го питах сто пъти в прав текст: „Как върви Схемата?“, а той плачеше как Мария Капон му се карала, че превърнали протеста в клоунада, ама накрая изтърва, че „като направя Мария Капон министър председател“, а аз изсмивайки се му рекох: „Дай на мен тогава ДАНС!“, когато и на най-непосветените информационно какво става Зад Кулисите, им беше ясно, че има нещо ГНИЛО, вие къде бяхте, а, Мая и Дончева?

Айде, Татяна Дончева бе по-обрана, по нейната днешна терминология, ама и тя излъга – уж нямаше да се кандидатира за нищо, пък първа скочи в кандидат – депутатската листа.

А Мая не слезе ни от телевизия, ни от площад, ни от улица, дувар и прочие. Прегърната с Арман, както и с Хаджигенов.

Днес Хаджигенов вече е сиктиросан, ама с Арман много внимават. И двете. Защото Арман е друга бира и двете го знаят. И … Ресурсите го знаят.

Пита се в задачката – от какво точно сте ядосани, Мая и Дончева, от казаното от Хаджигенов, или от това, че Хаджигенов, понеже е импулсивно директен, каза онова, което просто не трябваше да огласява така фронтално? А си го шушукате иначе?

Много лъжи и връткания се натрупаха, за да се сърдите, че хората ви взимат на подигравка.

Много отвращение и потрес от куп лица в така наречената ви „коалиция“ отблъснаха хората и едва влязохте в парламента, въпреки че по всяква логика трябваше вие да оберете протестните гласове. Да, по всяка логика, ако бяхте чисти и честни, но истината е тази – хората бяха крайно разочаровани от вас.

И когато някой ви каже истината, не мяукайте и не ругайте, защото никой не ви е виновен.

Тепърва започват да лъсват истинските лица.

И да ви кажа – това е супер. Пяната се отмива. Бавно, но „славно“.

Впрочем, ето как им отговаря Николай Хаджигенов, което пък показва, че „както обикновено“ нищо не били чули и разбрали Мая и Дончева. От което следва, че според Хаджигенов обикновено „госпожите“ нищо не разбират, „както обикновено“:

Е няма такъв т@шак!

Лично за АФЕРА това не е никаква изненада.

Тепърва започва свалянето на маските. Не мажете мацано дупе с тиква!

„Легни! Стани! На колене! Мутри вътре!“.

Веселина Томова

Коментари 32 за
“МАЯ & ДОНЧЕВА, НЕ МАЖЕТЕ МАЦАНО ДУПЕ С ТИКВА! „ЛЕГНИ! СТАНИ! НА КОЛЕНЕ! МУТРИ ВЪТРЕ!“”

 1. Може ли някой да ми помогне по този въпрос: какъв ще бъде точно превода на други езици на “Изправи се! Мутри вън!
  Все пак ще има публикации в чужди медии и т.н.

 2. Някои искат ,,Зелен коридор“ ,ама няма…

  Аз ,като сертифициран идиот мисля ,че повечето кандидат политици ше ,,му изядат главата“ тоя сезон…

  Политическата система в България е претоварена като Здравната и система.
  Не знам как ше и се отрази едно локдаунче…

  Венсеремос.

 3. Ама много мръсни сме това българите, толкова мръсни, че свят да ти се завие. Като чета тук какви ангели има, какви херувими, всички дипломирани ПЛЮВАЧИ. Хайде посочете ми едно лице, което няма да оплюем. Не защитавам никого, само си мисля колко сме долни. На Нинова и разгониха фамилията, този до нея Крумчо пръв я предаде, след евентуално обещание да го направят шев. Покаже ли си някой главата и плюването е толкова масово и грозно, че ме е срам да съм българин. Изберете за премиер м-м Херо, нея няма как да я плюем, оти е американка, официално.

 4. Kmetъt на с.Белгун не са го били и ритали , а е възпитаван в правилната линия на партията ГЕРБ от комунистическите свине на партията. Липсват доказателства за извършено престъпление ,така ,че да оттегли показанията си и да заповяда в централата на ГЕРБ да бъде убит в името на комунистическата свиня Бойко Борисов , а другарчетата ще му издигнат паметник, ще има и цветя ,хахаха.

 5. Trepane му е майката трепане , всичко свързано с БКП да се ликвидира до крак, ама имали права , ами ние нямаме и не ни интересуват правата на тези комунистически свине.

   1. Естествено , аз съм собственикът на свинете , хахаха.Tezi ot БКП само ядат и серат мамицата им ,никакъв прираст ,трепане му е майката.

 6. Тея,.. „Две Каки“ (Маята и Татяната )..още не са влезли в Парламента и голямо кудкудякане ,…искат да „снесът“ на улицата без да ги е „накрачил“ Петела …да видим КОЙ, петел ще ги Кълве …Слави ли , Ристьо ли… или накрая ще се нагнездят на „Любовният мускул“ на Толупа !;) От тях,.. всякакви „Шадраван Секиши“ може да се очакват !!;) …Дали разбират ,…КАК …Отвращават хората??;)

 7. Най-вероятно е учиндолския да върне мандата, да се стигне до нови избори, в които ИТН да спечели от опълчването си на трите мафии, тая сбирщина да остане вън, и, най -важното, да се види що за служебен кабинет ще формира Оня, дали няма да е като на проф.Дуфалак.Тъй като за някои тоя служебен кабинет се привижда като Батман и Робин,
  ама като нищо може да се окаже голямо нищо.
  Новите избори ще са тест за идеализирания от някои Радев.

  1. За тези, които още си мислят, че the show must go on и в политиката:

   Позволявам си да открехна само малко вратата. Да видят какво ги очаква.

   Медиите дават думата на разни съмнителни политолози и уважавани специалисти по конституционно право, които да кажат какво ще се прави сега.
   И Славчо реши, че е много мъдро да спомене във Фейсбук, че ще следват стъпките по основния закон.
   Но професорите по конституционно право могат да говорят само за стъпките:. следва това, това и това.
   Да ги запознаем малко със съдържанието.
   На тях това не им е известно. И не се преподава в правните факултети.

   ХИПОТЕЗА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ
   Мнозина неосведомени наивно му възлагат големи надежди.
   Щял да “окошари” управляващите, да им извади корупцията наяве, да осигури честни избори.
   Щял да вади далавери и да ги пуска по медиите?! За да унищожат ГЕРБ медийно.
   Срещу Борисов по борисовски.

   РЕАЛНОСТТА:
   Никого не може да окошари такъв кабинет без събрани по НПК доказателства и съдействие на съдебната власт.
   Съдействие е наивно да се очаква сега.
   За това се иска време. От друга съдебна власт.

   Даже се учудвам, защо Борисов толкова го е страх от служебен кабинет!
   За далаверите: По кои медии?! При пълното медийно превъзходство на корумпираните, това ще е контрапродуктивно. “Кьрфишеци, компромати, измишльотини…”. Така ще го квалифицират и парират с лекота.
   Служебният кабинет не може да промени Изборния кодекс, нито който и да било закон.

   Няма да има парламент.
   Може да смени областните управители и ръководството на МВР в центъра и по места, които са се политизирали с ГЕРБ. Ако намери хора. Не виждам някой да има готов списък с такива кадри.

   Нещо повече. ЦИК, доминирана от ГЕРБ, остава; изборната администрация остава. Тази, която саботира машинното гласуване и осигури пълен хаос на изборите; старите правила остават.

   Ролята на МВР: Никак не е ясно как за два месеца нови шефове в МВР ще успеят да намерят подходящи честни и безпристрастни хора, които да са достатъчно компетентни и саможертвени.

   Които, при неуспех на изборите, ще бъдат уволнени и подведени под отговорност по измислен повод.

   Кметовете остават. С цялата администрация.
   Няма време за изчистване на списъците на ЕСГРАОН.

   И не забравяйте, няма как да намерите толкова много хора, които да си жертват кариерата, без осигурено бъдеще.
   Най-успешният служебен кабинет за прехода беше този на Софиянски.
   Извади страната от национална катастрофа.

   Защото беше ясно кой ще спечели изборите. И страната беше в пропастта.
   Знам, името ще подейства на мнозина като червено на бик..

   Но спомнете си само част от кабинета – световно известният диригент Емил Табаков – министър на културата, прочутият д-р Емил Таков (Бог да го прости), министър на здравеопазването, Иван Нейков – труд и социални грижи, Светослав Гаврийски – министър на финансите, Даниела Бобева – министър на търговията и външноикономическите връзки… за самокритика, но по вина на Петър Стоянов и наш срам, министър беше и Румен Христов, който сега е в коалиция с Борисов.

   С голяма доза самоирония – министър на вътрешните работи, кой ли беше.
   Но тогава спря рекетът. Изчезнаха лепенките. Унищожаването на дребния и средния бизнес, което сега се възроди, силовото застраховане, бизнесът на мутрите по онова време, когато не бяха на власт.

   Съучастниците на Борисов научиха какво е това данъчна декларация, Мутрите се изпокриха, въпреки съпротивата на тогавашния главен прокурор; беше отнет лицензът за охранителна дейност на Борисов за хулиганство. Това за сведение на неговите фенове, които ме питат сега защо тогава не съм смачкал мутрите тогава. Смачках ги, доколкото позволяваше законът. Спирам, че това, което в програмата на Славчо за МВР се нарича инструментариум за разкриване на престъпления, щели да го възстановят.

   Няма такъв термин в криминалистиката, но карай.
   Те даже не знаят тогава какво е направено, съсипано и трябва да се възстановява.
   Пардон, отплеснах се от темата за служебния кабинет.

   За редовния на тема МВР лекцията може да продължи цял семестър.
   Сега никак не е ясно кой ще се осмели да поеме такава отговорност в един служебен кабинет – камикадзе.
   И много трудно някой за два месеца ще си сложи главата в торбата.

   За ревизия на сделките от десет години на управляващите трябва много повече време от два месеца.
   И кой точно ще направи това?! Администрацията, която е участвала в корупцията?!
   Как ще смените такъв брой хора и къде ще намерите нови компетентни, честни и неподкупни за толкова кратко време?! Които, пак повтарям, да си сложат главата в торбата при неясното политическо развитие.

   Служебен кабинет сега не е опция, защото може само да възпроизведе сегашните резултати от изборите.
   Или да стане още по-зле.
   ХИПОТЕЗА КАБИНЕТ В МАЛЦИНСТВО АНТИ ГЕРБ, подкрепен от партия на “статуквото” АНТИ ГЕРБ, въпреки че се е борила срещу ГЕРБ в последните четири години безкомпромисно.
   Тогава, когато партиите на протестите се спотайваха.
   Или участваха в кабинети на Борисов, или приемаха от него омбудсмански длъжности.

   ПРЕДИМСТВА: Най-малкото – има парламент, може да промени изборното законодателство, може да промени изборната администрация (там винаги ще се намери начин), има ВРЕМЕ!
   Време за всичко, включително да подготви страната за един служебен кабинет,
   който трябва само да осигури спокойствие на изборите.

   И не го мислете Румен Радев, че му трябва сега успешен служебен кабинет, за втори мандат.
   По-скоро не му трябва. Вече го е спечелил.
   Тук може да се приключи с to be continued.

   Богомил Бонев

 8. Никой не иска Тошковата и Уйчиндолската Система с Два Тура и Дъра- Бъра простотии от референдума , защото всички осъзнаха ,че ще се налузят на К*ра сиреч „Дедовия в потурите“ на Х*у’й-я на Онуй Простото Чааве от Банкя с ДЖИПКАТА .. Хората Искат СЪД , ВЪЗМЕЗДИЕ и ЗАТВОР за Онуй и малоумниците му които ОКРАДОХА , СРИНАХА и СРУТУТИХА България със земята..Нищо друго ..Тия с голите чутури и рунтавите глави и бради които от двайсет години се гаврят с всичко живо във България от малкия екран (телевизора) да си опичат акъла в Тенекиения Дворец (така Сашо Диков нарича телевизията им 7/8 ‘и си паднала’ в лайната ако не беше Виваком на Спас Русев и Милен Велчев да налива пари в Двореца чрез рекламите ).. МЕЧ ИДВА и ЛИНЧ да го знаят ..Както пишеше Хитър Петър „ПАРЕ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ „…Изпуснете ли Бойко Борисов да избяга от правосъдието и затвора отговаряте с главите си .Вашите глави ще са на дръвника предупреждавам ви да си го знаете ..Нищо няма да ви спаси ако оставите Бате Бойко да избяга от България

 9. А,гейпарада почнал без мене ,а …

  У всеки българин дреме по един политик.

  Сезиф се качил на високото и после скочил оттам…

  Лъзгането с добре намазани ски е опасен спорт.

  Аз предлагам да внесем Навални временно,щото имаме Новичок ,даже троен, ,ама нямаме дегустатори…

  Венсеремос.

 10. Tия още не са почнале и вече се разпърдяха : D … да идват следващите!

 11. Конкретно кат го гледам тоя капут на снимката ми прилича на пидаль.

  1. Хаджигенов и Виктор Лилов от Изправи ауспуха на Мая официално подкрепят идеите на София прайд, както и цялата коалиция, тези техни към 5% се дължат и на гласовете на ЛБГТИ.
   Мутри, вън!

 12. Много гладни хора влязоха в този парламент и основната им цел е как бързо да монетаризират подкрепата си, защото знаят, че я пак влезнат, я пак не. ДБ и ИСМВ влязат ли в управлението покрай ИТН, то ГЕРБ ще ни се сторят като първолаци…

 13. Орел и рак и щука

  Орел и рак и щука,
  не зная по каква сполука,/изборна/
  такваз им работа дошла
  да теглят наедно/правителственната/ кола.
  И ето те са впрягат,
  напъват са, напрягат,
  ей тъй, че ще са пукнат чак,
  а пустите кола не мръдват пак.
  Те можаха покара
  най-лесничко товара,/властта/
  но на, орелът кат крилат
  все теглял нависоко,
  кир Рачо – теглял наназад,
  а щуката – в дълбоко.
  Кой крив, кой прав – не знам,
  Товарът и до нине там.
  Несговорна дружина – не могат си почина.

  П.Р.Славейковъ

 14. БЪЛГАРИ, опомнете се !!!!\
  Мая М и Татяна Д са нечиста сила .
  Те нямат място в политиката.
  За Тиквата страшното се крие в неизвестността, далище има правителство с неговото участие или ще има ренде-служеб правителство, наредено от Радев.

  1. Абе, капут лайнян, пак ли ще ни агитираш за Корнелата и нейната смешна партийка бе, миндил????

 15. За партия ли, коалиция ли или формацията, дето е устата много повече от получените проценти в изборите – не е нужно да се занимаваме с такава сериозност.

 16. Слезте на земята изборите минаха, не хвърчете в НЕБЕСАТА рибата е още в морето а вие сложихте тиганята на печката и каруцата пред коня. Излезте от Тенекиения Дворец ( Сашо Диков така нарича 7/8 ТВ ) в Левски-Г и чуйте какво точно иска народа.. Не избори в два тура а Арест и затвор за Бойко Борисов и айдуците мошеницте и крадците около него сиреч Мошенгиите , Шрек с бръснатата кратуна с вирнатите свински уши Пишман прокурора Гешев да бъде свален от поста главен прокурор , да бъдат сменени шефовете на РДВР и ОДМВР и да бъде сменено но ръководството на ЦИК и Информационно ФАЛШИФИЦИРАНЕ и променен изборния кодекс за да има честни избори..Не си правете оглушки защото ще отидете на дръвника , ако не изпълните по горе изброените неща…Опичайте си акъла докато е време и не е късно ..“,Работа,Работа,Работа “ много Работа ви чака докато вкарате Мутрата и мутрите му в затвора да работят безплатно без пари като затворници докато изплатят греховете и борчовете към България и Българите..

  1. „Шефа“ добре го е написал. За мен събитие №1 на деня обаче е друго – отказът на Мутрата да стане депутат още преди ЦИК да е обявила резултатите, което е престъпление, защото участвайки в изборите за НС и отказвайки се от мястото си в парламента подвеждаш избирателите. И това е много сериозно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Но доказва за сетен път, че Българоубиеца изпитва панически страх да се появи където и да е било публично. Едва ли обаче осъзнава, че това няма да госпаси от възмездието – или затвор, или в психиатрия ако не се изхитри и напусне страната, отивайки на майната си, преди това. Прави вече очевадно впечатление, че и спечелилият второто място на изборите се крие от хората, страхувайки се от това, че като го видят ще разберат, че е болен. И затова също ще се откаже от НС, както и няма да отиде при президента за да получи втория мандат за съставяне на правителство. Такова е днешното положение с водещите български „политици“. Нима Светослав Трифонов не е виждал, че шефът на германския парламент е в инвалидна количка или пък губернаторът на Тексас, но това не им пречи да си вършат работата и да не се срамуват от сполетелите ги беди. Или в кочината Му това не се възприема?? Изобщо положението и на двамата е …майка плаче, грамофон свири.
   Що се касае до споменатите от „Афера“ политици те трябва да внимават, защото на предстоящите предсрочни парламентарни избори като нищо могат да бъдат заместени я от „Възраждане“, я от партията на Божков, недай си боже от обединените наново патриоти. Ако всъщност Мая и Татяна /опитни в игрите/ не провеждат сондаж за отзвука на обществото за едни или други действия, свързани със създаването на правителство или отказът от такова и отиване към служебен кабинет.

   1. Заявлението на Борисов до ЦИК за отказ от депутатското място в двата избирателни района, в които е избран, е поредната гавра и с избирателите, и с Централната избирателна комисия, и със закона.
    Той, разбира се, може да се откаже да бъде депутат, но след като ЦИК го обяви за избран и пред институцията, в която е избран. Пръв отвори тази кутия на Пандора Делян Пеевски, който поиска от ЦИК да не го обявява за избран след евроизборите през 2014 година. Тогава ЦИК първо взе принципно решение за недопустимостта на такава процедура, а само няколко часа по-късно уважи искането на Пеевски поради това, че част от колегите очевидно бяха обработени да сменят вота си. Все пак тогава трима души гласувахме против, а двама не подписахме и протокола с официалните изборни резултати. 5 години по-късно Пеевски и Карадайъ повториха този номер и новата ЦИК (в сегашния си състав) хрисимо и единодушно ги освободи. Затова не се съмнявам, че и този път ще стане така. По този начин се оформя една отвратителна практика – популярни и влиятелни политици да се включват в предизборната кампания без да имат намерение да поемат задълженията си, ако бъдат избрани, а ЦИК да утвърждава тази практика със слугинските си решения.
    Просто е за разбиране – ЦИК не избира кандидат-депутатите, избира ги народът. ЦИК само утвърждава този избор и не може да го променя. Сроковете за отказ от кампанията са фиксирани в Изборния кодекс и изтичат далече преди изборния ден. А ако вече избраният депутат не желае да встъпи в длъжност, той следва да предприеме необходимите действия пред новоизбрания парламент. Да не положи клетва или, ако вече се е заклел, да депозира оставката си пред парламента. Всъщност точно така постъпи Борисов през 2005 година, когато беше избран за депутат от листата на НДСВ в два района. Сега обаче е поредният политик, който извива ръцете на ЦИК да вземе поредното незаконно решение, с което да легитимира една изборна измама. Защото участието в избори без да имаш намерение да си поемеш отговорностите, ако бъдеш избран, е изборна измама, целяща да заблуди избирателите. Изборна измама ще е и решението на ЦИК да не обяви г-н Борисов за избран, след като изборът вече се е случил.
    Цветозар Томов

    1. На Цветозар Томов паметта е /може би услужливо/ къса, та не помни кога през 2005 Борисов бе кандидат за депутат на НДСВ в два изборни района /мисля Пловдив и Благоевград/ и после се отказа и от двата мандата. Фактически с изкуствано медийно напомпаната популярност на главен секретар, той допринесе за създаването на Тройната коалиция, срещу която уж се бореше след това, когато ЦРУ и германските й фондации му направиха партията ГЕРБ и осигуриха първия мандат.

     1. Грешка, последните изрчения на Томов не ги прочетох, проблем с телефона. Извинения.

 17. Афера явно както обикновенно има повече информаця, да видим обаче при тази разстановка дали тиквоний няма да го върнат на Бел кон.
  П.С.
  Май нищо старо не схванаха и нищо ново не научиха, който се беше хванал с него беше нае*ан с 200, важи за всички Златни пръстов до момента, трбва да му се признае на тиквоний/партньорите, че ги оправят като по учебник – апропо – „Да го духт бедните!“ никой не го е отменял, особено в колониалните кочини.

  1. Не Бойко, а неговите“началници“ са наясно и дърпат конците. Всички са спокойни. Ще си направят правителство, желаещи за пари и власт сред новите случайници/ депутати де/ има бол.

  1. Изборите в България: Меркел загуби, спечелиха Сорос и Байдън
   Симеон Миланов
   https://pogled.info/avtorski/Simeon-Milanov/izborite-v-balgariya-merkel-zagubi-specheliha-soros-i-baidan.128093
   At long last, have you left no sense of decency?

   „Гайс, тази трева беше много куул, искате ли да идем да хапнем брънч от чия на канапе от рукола, преди гей парада?“ – ако някога чуете подобно изречение, то поздравления, видяли сте на живо симпатизанти на „Демократична България“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *