« Върни се назад Публикувано на 18.11.2019 / 22:19

МАЧЪТ СЕ ОБРЪЩА! ГЕШЕВ УДРЯ ГРУПАТА НА ЛАНЕЦА, КОЯТО ДАВА ПО 100 ХИЛКИ НА „МВР – МЕТО“ ВИП ПЕРСОНА! ЗНАЧИ УДРЯ ПО БИЗ-БИЗЕТО НА ЦАЦАРОВ. КАКВО НЕ ЗНАЕ „СПЕЦ. ЩАБА“ В СДВР ОБРАЗУВАН ЗАРАДИ „ГАНГСТЕРСКА ВОЙНА“.

МАЧЪТ СЕ ОБРЪЩА! ГЕШЕВ УДРЯ ГРУПАТА НА ЛАНЕЦА, КОЯТО ДАВА ПО 100 ХИЛКИ НА „МВР – МЕТО“ ВИП ПЕРСОНА! ЗНАЧИ УДРЯ ПО БИЗ-БИЗЕТО НА ЦАЦАРОВ. КАКВО НЕ ЗНАЕ „СПЕЦ. ЩАБА“ В СДВР ОБРАЗУВАН ЗАРАДИ „ГАНГСТЕРСКА ВОЙНА“. Първо да припомним:

На 12.08.2019 АФЕРА публикува:
АЛОУ, ГЕШЕВ, И КВО ПРАВИМ С ТЕТРАДКАТА НА РАДО ЛАНЕЦА?! ЩО ЛИ НЕ ДАВАШ БРИФИНГ КОИ ИМЕНА СА ВЪТРЕ!

На 24.08.2019 АФЕРА публикува:
АЛО, ГЕШЕВ, ДОКАТО УМРЕЛИТЕ СЕ ПОДПИСВАТ ЗА ТЕБЕ, ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ Е РАДО ЛАНЕЦА? В ГЪРЦИЯ! – ПАК ДА ТИ СВЪРШИМ РАБОТАТА НИЕ, КАКТО НА НАШ ГРЪБ „РАЗКРИ“ АРАБАДЖИЕВИ В КЪЩАТА НА ЖОРО ШОПА, 6 МЕСЕЦА СЛЕД КАТО „АФЕРА“ ГИ НАМЕРИ!

И сега внимавайте особено много в картинката!

На 9.11.2019 АФЕРА публикува:
„МВР МЕТО“ ЗАМАЗА ПАЛЕЖА СРЕЩУ ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ! А НА КОГО ДАВАТ КИНТИТЕ НА „ФАНАГОРИЯ“?! „МВР МЕТО“, НЕ ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ, А ОТГОВАРЯЙ НА КОГО ДАВАТ ПО 100 ХИЛКИ ГРУПАТА НА „ЛАНЕЦА“!

Днес!

Не друг, не „МВР – Мето“ министърът, а Иван Гешев оповестява по повод арестите на над 10 души по подозрение, че са част от опасна банда за дрога:

Става въпрос за мащабна група, занимаваща с наркоразпространение. Преди няколко месеца беше задържана голяма част от друга група над 20 човека. Тук става въпрос за група, конкурентна на тази от преди няколко месеца, група, ръководена от лице, което медиите наричат Радо Ланеца. Текат десетки претърсвания. По моя информация задържани за 24 часа са над 10 души. Развиват дейност и продават навсякъде, където може да се изкарат пари. Фактът е, че тези групи тровят децата ни“, обясни зам. главният прокурор Иван Гешев.“

И така – връщаме се на въпросчето с опасна доза на „трудност“ – НА КОЯ ВИП МВР ПЕРСОНА ГРУПАТА НА РАДО ЛАНЕЦА ПЛАЩА ПО 100 000?!

СЪЩЕСТВУВА ЛИ ТАЗИ МВР ВИП, ТА ВИП ПЕРСОНА В „ТЕТРАДКАТА“ НА ЛАНЕЦА?!

На пръв поглед удрянето на групата на Ланеца за неспосветените и несведущите звучи като поредната акция на спец. прокуратурата, гонеща пиар.

Обаче!

АФЕРА ще ви обади, че ТАЗИ АКЦИЯ Е ЗНАКОВА. Защото Гешев удря БРУТАЛНА КАСИЧКА НА ВИП, ТА ВИП МВР ПЕРСОНА!
А СЪЩАТА ТАЗИ ВИП, ТА ВИП „МВР – МЕТО“ ПЕРСОНА НЕ Е НА БОЙКО БОРИСОВ, А НА ЕДИН ДРУГ КОРПУЛЕНТЕН, ВЛАСТВАЩ В ДЪРЖАВАТА.

Впрочем, за тези, които не са наясно АФЕРА ще уточни и още нещо знаково и важно: в МВР Бойко Борисов има цифром и словом САМО ТРИМА ДУШИ! АФЕРА няма да ги назове поименно, въпреки че знаем и трите имена, но … засега! Останалите са под пряк контрол на Другата видна от всички страни фигура, която рисува пейзажа в държавата.

С удара срещу групата на Ланеца на практика се удря не само ВИП, та ВИП „МВР -МЕТО“ ФИГУРАТА, КОЯТО ЛАПА ПО 100 ХИЛКИ ОТ СЪЩАТА ГРУПА НА ЛАНЕЦА, НО И ПОКРОВИТЕЛЯ НА ВИП ПЕРСОНАТА „МВР – МЕТО“.
КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ МАЧЪТ СЕ ОБРЪЩА!

Друг е въпроса, че нито имената от тетрадката на Ланеца ще видим уволненши или разследвани, нито ВИП МВР-МЕТО фигурата във Властта ще бъде закован покрай лапаните 100 хилки.

ЗАСЕГА Гешев не е активиран да стигне дотам. ЗАСЕГА му е речено да дава само ЗНАЦИ. А после ЗАД КУЛИСИТЕ ОНИ знаят как да се разправят на тъмно. Ресто паприкаш.

Иначе, АФЕРА отсега ви го казва: слагайте пуканките! Филмът започна да се прожектира! Стартира „гангестерска“ война! Но тя не е само „гангстерска“, защото у нас гангстерите са прилепени към политиците.

В СДВР от преди месец е сформиран специален щаб във връзка с предстояща „гангстерска война“, разкри АФЕРА от участници в спец.щаба.

Само че самите участници в същия тоя спец. щаб хабер нямат какво иде.

Гешев е донякъде хаберлия, но само донякъде. Толкова, че вече да „обръща мача“ с посочени му мишени.

Щом удря КАСАТА на МВР-МЕТО ВИП ПЕРСОНАТА, ЗНАЧИ УДРЯ ПО БИЗ-БИЗЕТО НА ЦАЦАРОВ.

Кой разбрал, разбрал. Кой не – да чака Коледа.

Веселина Томова

«