« Върни се назад Публикувано на 12.10.2023 / 13:11

МАЧЪТ ВЪВ ВАРНА Е СВИРЕН И НАРЕДЕН! БИЗНЕСМЕНСКАТА „АЛТЕРНАТИВА“ ИГРАЕ НА БАЛОТАЖА ЗА ГЕРБ ПОРТНИХ. КОЦЕТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗДАДЕ САМО АКО НАРЕДИ „ИВО“

На 12.10.2023 АФЕРА публикува:

ВАРНЕНСКАТА ИЗБОРНА МУШЕНГИЯ*. УЖ ВРАЗИ, АМА БОКО НАРЕЖДА НА ВИЧО КАСИЧКАТА ЧИИ ПРЕФЕРЕНЦИИ ДА НАЛИВА. ВСИЧКИ ОПЛЕТЕНИ В ЯКА КОРУПЦИОННА МРЕЖА. ПРОКУРАТУРАТА Е ВЪВ ВЕЧЕН ОТПУСК, НАСТАНЕНА В ДЖОБОВЕТЕ ИМ

Сега да допълним мушенгийската изборна завера за Варна.

Вялата, безлична и напълно БЕЗСМИСЛЕНА предизборна „кампания“ на бизнесменската варненска „Алтернатива на гражданите“, вече има своето категорично обяснение. Като изключим селяндурския пинтилък на така наречените „топ“ бизнесмени на Варна, решението зад кулисите вече е взето – на балотажа за кметските избори така наречената „Алтернатива“ на бизнесмените – масони тихичко ще подкрепи кандидатурата на ГЕРБ Иван Портних.

Не ги слушайте какви иначе ги приказват по кюшета и паланки, че нямало да подкрепят Портних. Във Варна византийския измекярлък е на видна почит.

Пиниза на така наречената „Алтернатива на гражданите“ е бизнесмените да вкарат съветници с корпоративния си вот, извивайки ръцете на работниците си и евентуално наплащайки ги, за да могат чрез Общинския съвет, чрез СИМБИОЗАТА там на всичките варненски селски тарикати, да лапат още повече отколкото досега лапаха.

Ако балотажа е между Портних и Благомир Коцев, което е силно съмнително за последния, бизнесмените – масони ще играят за ГЕРБ Портних.

Ако балотажа е между Портних и кандидатът на Коцето, на когото никой така и не можа да му запомни името, то единственият, който може да накара Коцето да не влезе в ролята на Марешки за Боко, е „Иво“. Коцето си знае точно защо той. Ако „Иво“ натисне, Коцето си знае защо, Коцето може да играе честно. Ако обаче „Иво“ го проспи в полза на Боко, гитти – битти. Щото и „топ“ бизнесмените от „Алтернативата“ ни на Боко могат да се орепчат, както се видя, още по-малко на Оня, който ръководи държавата.

Мачът във Варна е свирен и нареден.

„Капитан Кук“ ви чака, масонски селяндури, лапнали по една дебела пура, да продължите – вече ВКУПОМ, да занулите окончателно Варна, която превърнахте в едно долнопробно село, „презастроено по чувство“. Кочина.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«