Публикувано на 21.05.2020 / 8:34

МАХНАХА МУ УНИФОРМАТА. ПРЕЗИДЕНТ ЛИ? НЕНАИГРАЛ СЕ.

МАХНАХА МУ УНИФОРМАТА. ПРЕЗИДЕНТ ЛИ? НЕНАИГРАЛ СЕ.Оня с униформата. Усърдно бръснещият главата си. Първата дружка на Боко Тиквата, което непрекъснато Боко подчертава.

Лелеяният „президент“ от изолационистите.

Махнаха му униформата.

Не се пере. Свалиха я. Униформата беше нужна, докато ЗОМБИРАХА населението, че ще измира яко в чували с трупове. И което така и не измря. И за да се внуши, че Хунта ни управлява, няма шест пет.

Сега е с костюм. И си мисли, милият, че ще го пласират за президент, изпълнявайки волята на Диктатора, за да продължава да внушава МАНИПУЛАТИВНО, ЧЕ ЕСЕНТА ИДВАЛО НОВА ВЪЛНА.

Защото есента и е важна на Хунтата, трябва пак да бъде овладяно и затворено това население, защото през есента на тия крадци и мръсници, се задава края.

Обаче.

Вече цивилният генерал няма да го пуснат за президент.

А на бас!

Боко Тиквата и с него ще си избърше задника, защото Боко няма друг шанс да се спаси чисто физически, освен той да се яви на президентските избори.

Нищо, че лъже, че няма такова намерение.

А Оня с бръснатата глава и униформите, така и ще му премине „световната слава“, като придворен слуга на Хунтата.

Който е по-подходящ за управител не на болница, а на погребално бюро.

Afera.bg

Коментари 22 за
“МАХНАХА МУ УНИФОРМАТА. ПРЕЗИДЕНТ ЛИ? НЕНАИГРАЛ СЕ.”

 1. За този „медик“, обърнал гръб на Хипократ – за да служи на Мамона,
  Поздрав от Юда,
  Увиснал на клона…

 2. Абе, хора, спрете се! Какъв президент ви се привижда, тоя и за чеп за зеле не става, а вие го карате зорлем да се напъва. От тулуп на серсемин, че е по-висок! Резултатът от напъването го знаете, надявам се. Като прочета в едно изречение „генерал-професор“ и вече ми се повдига. Такъв гьон-сурат рядко се среща. Ако чак пък толкова ви се ще, издигайте го. Само не го бъркайте с Годжи, че резултатът ще е катастрофа!

 3. Тоя като президент ще е като Плевнелиев, а и още по – зле. Каквото му кажат – това ще прави и ще приказва и въобще няма да го е еня какво е казал днес, какво прави утре. Росен поне не избухваше, приказваше си там неговите си неща, а тоя -тоя пали от раз, не търпи възражения на “ нисшете“. Може като презедент веднага и военно положение да въведе, ей така, просто за назидание и наказание на тия, де не слушат.

 4. Заради подобен коментар за тоя погребален агент, с психо отклонения, от два сайта яко ме баннаха. Не, че ми дреме, но явно съм бил много прав. Този е еталон за човек с комплекси и толуп, който не вижда, че Винету е пътник и по този матросовски начин на защита на една Мутра, само ще сподели съдбата й.

  1. Миролюба Бенатова:
   „Хубаво е, че твърдението на Мутафчийски в интервюто от 13 май, че ”пак катерим” към следващ пик, не се потвърждава, написа Миролюба Бенатова във Фейсбук.
   Самият той днес, 21 май, казва друго: хубаво е, че вече трети ден излекуваните са повече от заразените“ .

 5. “Ще изчезне или отново ще се появи COVID: “Смятам, че вирусът премина вече през милиони хора. Преминавайки през толкова много хора, през толкова много имунни системи, вирусът отслабва. Това отслабване може да бъде до степен напълно да изчезне и да сме свидетели на едно затихване със завършване на епидемията, така като беше случаят със SARS, предишният вирус. И както въобще широката общественост не разбра за другата епидемия в 2009 година – MERS, близкоизточният респираторен синдром. Това е също коронавирус. Тогава се разви тази епидемия, много страшна, 35% смъртност, обаче изведнъж затихна.” Проф. Аргирова, вирусолог.

 6. Първо с военната униформа
  ,после премина с униформата цвят бежаво от войната в Ирак сега е с черен костюм
  ,после следва появяване с масонска престилка с щампи пергела линийката всевиждащото око и буквата G бели ръкавици ,голям ланец ала университетски ректор държащ череп на починал от ковид19 седнал на трон с триъгьлна облегалка
  накрая слага работното облекло гумени ботуши зелена мушамяна престилка с петна от прясна кръв стиснал касапски трион в едната ръка и скалпел в другата крещейки в стил Угандийския МВР министър Джедже Оддонго облещен с изцъклени очи нещо за много смърт и умиране

 7. И при толкова орязани президентски правомощия, човек със слаби нерви (като въпросния костюмар) не трябва да бъде издиган дори за кмет!

 8. Униформата трябва да се съхранява в чувал по възможност вакумиран.
  Чували има.

 9. Лошото е, че според мен репликата „ако аз управлявах, нямаше да се краде“ говори за омерта – Борисов играе за президент, Радев за министър-председател. Ще видим… Аз не очаквам качествени промени в бъдеще.

 10. Мдаа, с униформа е идиот.
  И без униформа – пак е идиот.
  Как да се угоди на целокупното българско население?

  Ми НАЗНАЧЕН е за шеф на Щаба.
  Хубав, лош, бръснат, небръснат, униформен, цивилен – това е.
  ЗАЩО се ядосвате?!
  Може да е назначен от НАТО, както другия натовски генерал, както и мноо други.

  Нали четете:
  НАТО – предупреждава, СЗО – предупреждава, Евроцентър за превенция – предупреждава.
  Все за нови страховити опасности.

  Какво искате?!
  Да НАПУСНЕМ тогава НАТО, ЕС. И сърбите, например, да правим квот си искаме.
  Дали можем?!
  Кой вкара България в тези СЪЮЗИ?!

  Целия народ искаше тези съюзи. Не е ли така?!
  Защо се ядосвате тогава.

  🙂

  1. А, не, в голяма грешка си! Народът разбра пост фактум как е изпързалян! Да не би да имаше референдуми за тия съюзи, че народът да си каже думата?

  2. В голяма грешка сте! Може би повечето хора през 2007г. са били за влизането ни в ЕС, но за членството ни във военно-политически съюз, като НАТО ситуацията съвсем не беше такава. И това въпреки денонощното облъчване от всички медии. Ако имаше такъв консенсус, бъдете сигурен – щеше да бъде проведен референдум.
   Сега от позицията на времето може спокойно да се каже, че и двете ни членства са били ГОЛЯМА грешка. С влизането ни в ЕС изгубихме напълно своя суверинитет, а с членството в НАТО бяхме поставени в положението да бъдем фронтова страна и народът ни да бъде използван, като пушечно месо. Повечето българи не осъзнават фактът, че сме на 5 минути полетно време от тактическите ядрени ракетни комплекси на Руската федерация и това, че сме били някога братя, няма да ни спаси в случай на агресия на НАТО над Русия.

  3. Влизането в ЕС вървеше в комплект с влизането в Нато, което беше и е неприемливо за повечето хора! Но референдум нямаше, а Кукунева набързо ни спретна интрига със затварянето на АЕЦ-а и докато се усетим, станахме ЧЛЕН на каквото имаше наоколо!

 11. Тоя да не е тръгнал за коктейл в някое посолство? Малко е подранил в 8 сутринта. Лабилна психика – щом ти се подиграят за униформите, веднага слагаш костюмарата. Да можеше така да се сменя и нрава…

 12. Проф. Радка Аргирова(доказан вирусолог и епидемиолог) каза в интервю за Факти.бг, че епидемията у нас отминава. Вирусът е мутирал и не е така опасен. Деликатно отбеляза, че ако я попитат по въпроси на хирургията (Оня с мундирите?) няма да коментира, не е в нейната област. Смешниците от НОЩ продължават с идеята за втора „смъртоносна“ вълна. И то наесен… къде ли са складирали чувалите за трупове?

 13. А в краен случай може да го направят президент на Ледения полюс или на ФК“ПЕЕВСКИ-БАТЕ-БОЙКО-БАЙХУЙЯ“ЕООД. Все пак ще е нещо ..

 14. Ами той каза (за втората вълна), че има тайно писмо от НАТО по въпроса, ама било много тайно и не може да ни го прочете публично по телевизора. Сигурно от НАТО са им наредили да организират втора вълна през есента. С оглед на задаващите се интересни есенни събития, очаквам вълната да е още по-истерична.

  1. Тайното писмо ,ще го видим навярно,или по скоро ,ще го усетим,след заминаваненето на хамериканците.Крои се нещо,дали тогава няма да има, яко умиране.

 15. Интервюто на Бенатова разкри истинското лице на Мутафчийски ; Злобен , мръсен , студенокръвен и много арогантен плужек слуга на Боко и хунтата. Оттук нататък каквото и да направи е мъртвец и в политиката и в обществения живот. Човешки боклук.

 16. и с костюм с униформа , идиота си е идиот , на първия ден от епидемията тоя цървул каза по телевизията че коронавируса е по безопасен от хрема , сега казва че ще мрем яко
  е това ако е лекар аз трябва да съм космонавт , човека грам идея си няма от медицина ,
  една мотика и да влиза в градината това е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *