« Върни се назад Публикувано на 17.10.2017 / 17:41

МАФИЯТА СЕ ИЗПЛЮ В ЛИЦАТА ВИ. ПРЕЗИДЕНТЪТ – ЗАЕКВАЩ, С ПРЕСЪХНАЛ ЕЗИК. И ТИЯ ЩЕ „БОРЯТ“ КОРУПЦИЯТА. С К’ВО БЕ, С МАФИОТСКИТЕ ВИ КОНСИЛИЕРИ? ОТВРАТ!

консултативен съветКарали се били, аууу, щели да се сбият, въх, мамка му, квичат подгъзурните медии на мафията, която управлява територията, наречена България. И всичкото туй – на позорището, наречено Консултативен съвет при президента с тема като как щели да борят корупцията.

Повръщате ли вече?

В кадър всички с УЖ каменни лица. А най-кретенски изглеждащ – ограденият с червено кръгче Цветан Цветанов. Само него като го видиш ТАМ, където ще се „бори“ корупцията, ти идва не за кобур да се хванеш, а за базука.

Президентът Румен Радев чете нещо си, толкова сгънат и притеснен, че чак му е пресъхнал езика и пелтечи. Отврат. Вместо да излезе и с МЕЧ – слово да им разкаже мръсната игра пред камерите, той … ПЕЛТЕЧИ.

Ограденият с другото червено кръгче – Бойко Борисов и той ще „бори“ корупцията“ На това място, даже базуката не бива да се хваща, а група „вимпел“ тихо да влезе…

До него пък едно джудже, също оградено с червено кръгче, дето пък е шеф на ДАНС, която е тотална гротеска, позор, некадърност и поръчковост в действие.

И тия ще „борят“ корупцията!???

Стигнали до „консенсус“, че щели да правят нов закон.

Абе, малоумници, в България ИМА ДОСТАТЪЧНО ЗАКОНИ ПО КОИТО, АКО НЯКОЙ ИСКАШЕ, ДОСЕГА ЩЯХА ДА ВКАРАТ ВСИЧКИТЕ ЛАПАЧИ, КРАДЦИ И МАФИОТИ – ДЪРЖАВНИЦИ В ЗАТВОРА!

Закони има – няма кой да ги прилага, освен, когато трябва да бъде „сготвен“ някой по поръчка.

Мафията, която управлява държавата, отново ни се изплю в лицата.

Не разбрахте ли, всички, че така няма да стане! С тия, заекващи, ОПЛЕТЕНИ ВСИЧКИТЕ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА, НЯМА ДА СТАНЕ!

И ПОНЕЖЕ НЯМА НАРОД, А РОБСКО ПЛЕМЕ И БЕЗПРОСВЕТНА РАЯ, БЯГАЙТЕ ОТ ТАЯ МАФИОТСКА ДЪРЖАВА! БЯГАЙТЕ!

Защото единственият, който ВИДИМО липсваше на това позорище, но В СЯНКА БЕ ТАМ, бе и Шиши.

Народ, който чака да бъде спасен от Сретен Йосич и от руснаците с „руското ресто“, е народ, който заслужава цялата тая ТИНЯ, НАРЕЧЕНА БЪЛГАРСКА ВЛАСТ.

Толкова.

Веселина Томова

консултативен съвет

«