« Върни се назад Публикувано на 18.09.2022 / 12:35

МАФИЯТА НАЗНАЧИ ЧОВЕК ОТ „БИБЛИОТЕКАРСКИЯ“ ДА СЕРТИФИЦИРА МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ! РАДЕВ, КАКВО СТАВА? С КАКВО МАФИЯТА ВИ СТИСНА ЗА ГУШАТА!

Мафията назначи човек от „Библиотекарския кръг“ да сертифицира машините за гласуване за парламентарния вот на 02.10.2022 г.

Ето как  „гълъб“ излюпи „паун“.

По време на вторият кабинет на Бойко Борисов за министър на икономиката беше назначен Божидар Лукарски – коалиционен партньор от Реформаторски блок. Вероятно си спомняте движението на Меглена Кунева и Даниел Вълчев, които преди това бяха в НДСВ. Лукарски назначи за и.д. Председател на БЪЛГАРСКИ ИНСТИТУТ ПО МЕТРОЛОГИЯ (БИМ) доскорошен домакин от Български пощи, но дясна ръка на Меглена Кунева и Даниел Вълчев, човек-калинка без необходимо образование и ценз – Паун Илчев.

На този пост за времето от 12.2014 г. до 03.2021 г. „великият управленец“ Паун не направи нищо за българската метрология. Успя обаче, нарушавайки закона (подписва договор за доставка с променена техническа оферта), да при/у/свои много пари с приближения си Валерий Машев и ДЗЗД В5М-Еликом, а така също и да източи стотици хиляди към адвокатската кантора на Даниел Вълчев и не само това – успя да нацелува всички възможни управленски задници и по време на третия кабинет на ГЕРБ бе назначен за изпълнителен директор на злополучната ДЪРЖАВНА ПЕТРОЛНА КОМПАНИЯ (ДПК).

Разбирайки за закриването на ДПК , калинката Паун успя да се намърда и в служебния кабинет на Радев.

Две седмици преди вота на 2 октомври т.г. е върнат отново като и.д. Председател на БИМ да сертифицира машините за изборите, отстранявайки блестящ човек и професионалист в областта на метрологията.

Досегашният Председател Снежана Спасова обаче не е партиен хамелеон и няма навика да се „навежда“, като паун.

Назначен е от премиера на президента – Гълъб Донев не само заради машините, а и заради милионите от бюджета на БИМ, които трябва да се при/у/своят до края на годината (дали е случайно, че приближените на Паун отново са подали оферта за много милиони в БИМ).

Господин Президент Радев, какво става? С какво мафията Ви стисна за гушата?

Преди две години излязохте на площада с вдигнат юмрук, катерейки си на гърба на АФЕРА с кюлчета и пачки с евро в шакфчето, а сега точно с този юмрук забивате нож в гърба на избирателите – същите, които избраха на два пъти и Вас!

Сега, драги зрители на целия тоя политически фарс, разбрахте ли как Президента  Радев успя да наруши биологичното равновесие и направи така, че „гълъб“ излюпи „паун“?!

Afera.bg

 

«