« Върни се назад Публикувано на 18.07.2023 / 16:52

МАФИОТЧЕТА УПРАВЛЯВАЩИ, ЦЯЛ НАРОД ЛИ ЩЕ ПРАТИТЕ В ДИАРБЕКИР, КАТО ЗНАЕТЕ КАКВО ТОЧНО МУ МИСЛИ ТОЯ НАРОД НА СЛУЗЕСТИЯ ТАГАРЕВ?!

„39-годишен софиянец е задържан и обвинен за закана с убийство, отправена към министър от правителството, съобщиха от Софийската районна прокуратура.

Според източници на „Гласове“ става дума за министъра на отбраната Тодор Тагарев.

На 4 юли т.г. обвиняемият Г.Д. се заканил с убийство на действащ министър, като му изпратил заплашително съобщение на личния му профил в социална мрежа в интернет.

По случая е образувано досъдебно производство. В хода на разследването служители на ГДБОП са установили, че профилът в социалната мрежа, от който е изпратена заканата, е създаден и използван от 39-годишния мъж от София.

С постановление на наблюдаващ прокурор той е задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Предвиденото в закона наказание е до 6 години „лишаване от свобода“.

Няма такава идиотска държава, такова ПРЕСТЪПНО МВР И МАФИОТСКА ГДБОП, ЗА ПРОКУРАТУРАТА – ДА НЕ ГОВОРИМ – БАКАЛИЯ НА КОРУМПЕТА!

Цялата мара втаса, държавата се управлява от мафиоти, за които нито прокуратурата си отваря очите, нито МВР и ГДБОП привиждат, а не привиждат, защото са ратаи на същата тази мафия – че арестували мъж, който написал във Фейсбук на лични съобщения ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПИШЕ на тип като Тагарев.

Мафиотчета управляващи, целия народ ли ще пратите в Диарбекир, като знаете какво точно му мисли тоя народ на тоя слузест Тагарев?!

Afera.bg

«