« Върни се назад Публикувано на 12.06.2023 / 18:49

МАФИОТСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ БОКЛУК С КОНСИЛИЕРИ ВСС ОТСТРАНИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! АКО ТОВА Е ВЪРХА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ТО ЗНАЧИ ИМАМЕ БРУТАЛЕН МАФИОТСКИ БОКЛУК, ПОЗОРНО НЕКАДЪРЕН И ОТВРАТИТЕЛНО ЗАВИСИМ, И НАКУПЕН!

Който е слушал поредното заседание на ВСС, а е сигурно, че не само магистратите са слушали, трябва да е абсолютен намкьор, за да не признае, че ако това е Върха на Съдебната система в България, то значи имаме брутален мафиотски боклук!

На всичкото отгоре и позорно некадърен. Отвратително зависим. И накупен.

Защото ако не беше така, тези „топ“ магистрати, говорещи на ужасяващ селяндурски диалект и прегазващи всякакво право, нямаше по този фашистки начин не само да уронват престижа на съдебната система, но и да се изхрачат в лицето и.

С налудничаво бързане, по заповед на КОЙ и Борисов, както и на Кликата на Мафията им, тия „топ“ магистрати отстраниха Иван Гешев като главен прокурор, в негово отсъствие.

Часове наред изговаряха такива безобразия, кухи идиотщини, за да докарат от девет кладенци вода, за да внушат как Гешев бил уронил престижа на съдебната система, защото нарекъл политическите боклуци с истинските им имена, че са политически боклуци, че показаха единствено, че същите тези „топ“ магистрати отвратително, брутално и престъпно урониха престижа на съдебната система и ако това са „магистрати“, значи в България съдебната система е БЕЗПОДОБНА КУРВА!

МАФИЯТА СИ КУПИ ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ И ОТСТРАНИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ЗАЩОТО СЕ НАСИРА ОТ СТРАХ, ЧЕ ТОЙ ДАДЕ ЗАЯВКА ЗА ОПЕРАЦИЯ „ЧИСТИ РЪЦЕ“!

Мафията си има консилиери – Висшия съдебен съвет. Ако имаше служби в тази държава, огромна част от тия типове там, вече щяха да бъдат заковани къде, кога и по колко са взели. От когото трябва.

Мафията не само управлява държавата, тя и „правораздава“, тя убива, и вече живеем в истинска Диктатура.

И тъй като няма народ, а на тази територия има племе – малеби, което мисли единствено как да се завре в някоя далавера и е готово да ближе задника на МАФИЯТА, за да му бъде осигурена тази възможност, малцината, които нямате нищо общо с генезиса на това робско племе, бягайте от тая кочина – държава.

И оставете тези БОКЛУЦИ НА КАРМАТА! Идея нямате какво ги чака. И точно къде ще ги удари.

Afera.bg

«