« Върни се назад Публикувано на 26.11.2017 / 15:11

МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА! ПРОФИЛЪТ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ОТНОВО БЛОКИРАН ЗА 1 МЕСЕЦ, ЗА ПЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ!

ВЕСЕЛИНА ТОМОВАСамо след три дни „свобода“ профилът на журналистката Веселина Томова във Фейсбук, който бе блокирван в поредни ПЪТИ, както следва – за 24 часа, за 3 дни, за 7 дни, за 1 месец, ОТНОВО ОТ ДНЕС БЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЛОКИРАН – ЗА 1 МЕСЕЦ!

ТОВА СЕ СЛУЧВА ЗА ПЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ!

МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА НА БОКО ТИКВАТА, ЦЕЦО ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА, ПЕЕВСКИ И СЛУГАТА ИМ ЦАЦАРОВ, СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В МАШИНА ЗА МАЧКАНЕ НА ВСИЧКИ НЕУДОБНИ, КОИТО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПИШАТ СВОБОДНО И БЕЗ ЦЕНЗУРА, ЗА МАФИОТСКАТА ИМ СИМБИОЗА!

Този път „мотивът“ за блокиране на профила на журналистката Веселина Томова е пост, който е пуснала през … 2011 година – ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ! – касаещ „пляс, пляс педалите“ – песен ЗА ВОДНО КОЛЕЛО.

Очевадно ПЛАТЕНИТЕ МРАКОБЕСНИЦИ НА ГЕРБ И ГРУПИРОВКАТА ИМ са складирали, прегледали и копипействали всички постове през изминалите години на всеки, който е срещу Тиквите на Борисов, Цветанов, Пеевски и Цацаров, и докладват наред, въвеждайки свирепа цензура и във Фейсбук, след като са овладяли ВСИЧКИ МЕДИИ, КОИТО ПОНАСТОЯЩЕМ СА ПРОСТИТУТКИ НА ВЛАСТТА.

Прокуратурата продължава да подгъзува на мафиотите.

Веселина Томова

«