« Върни се назад Публикувано на 22.02.2024 / 19:33

МАСОНЪТ СТРОИТЕЛЕН БОС, НЕЗНАЙНО ЗАЩО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ВАРНА, ДА СИ СЪБИРА ПАРТАКЕШИТЕ И ДА СЕ РАЗКАРА, ЧЕ КАФА ОТ БЕЗХАБЕРНИ МАЛОУМНИЦИ! БЛОКИРА ПРИЕМАНЕТО НА ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ ЗА 2024!

Варненският Общински съвет има за председател един провинциален масон, собственик на строителната фирма „Планекс“, на който очичките му светят единствено къде и в коя поръчка да набута фирмата си. Казва се Христо Димитров.

Абсолютно нямащ хабер къде се намира вече трети месец в Общинския съвет – Варна. Ленив, некомпетентен, безхаберен, лика прилика на „простоидиотите“, които управляват Община – Варна.

Благодарение на тоя масонски умник бе блокирано приемането на общинския бюджет за 2024 година.

Бюджета на община Варна вчера не бе гласуван, както и Годишна програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост, благодарение и единствено на Христо Димитров – Председател на ОбС – Варна.

Воденето на сесията, допускането да стане говорилня, неспазване на Правилника за организацията и дейността на ОбС и поредица от други действия доведоха до блокиране на работата му.

Стигна се до там да бъде гласувано предложение за приемане на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите – общинска собственост точка по – точка, т.е. 300 обекта един по един – невиждано в историята на работата на който й да е общински съвет.

„Черешката на тортата“ се оказа „спирането на часовника“, т.е. прекратяване на заседанието и отлагане за днешния ден, без това да е заложено предварително в дневния ред.

Това доведе до последващо отменяне на днешното заседание, т.е. приемането бюджета в необозримо бъдеще.

Ако малко от малко Председателя на Общински съвет – Варна Христо Димитров имаше хабер от това, което трябва да върши щеше да насрочи за днес извънредна сесия и да продължи приемането на общинския бюджет.

А от общинския бюджет зависи съдбата на Варна.

В момента Варна се управлява от абсолютни безхаберници, такова потресаващо дъно, че картинката е отвратителна.

От една страна безобразно некомпетентни „просто идиоти“ в лицето на кмета Коцев и кампанията му от „Хоризонт“, от друга – председател на Общински съвет – Варна, който е срам и изумително падение като липса на експертиза за това, с което се пъчи – шеф на ОбС – Варна.

Взимай си партакешите и се разкарай, Димитров, и бегай в провиницалната си масонска ложа, че кафа от малоумници, турнати някъде без да имат хабер от това, което трябва да вършат.

Съсипахте я тая Варна. Убихте я. С малоумщината си.

Afera.bg

«