Публикувано на 28.01.2021 / 9:23

„МАСОНСКИТЕ БРАТЯ“ В ДАНС, ДАТО, ПРОКУРАТУРА В ПЛОВДИВ. ПОМИЯ ПОД ТЕПЕТАТА

ДАНС, ДАТО, МВР, Прокуратура, масонски ложи и престъпност в Пловдив – цирк и помия под Тепетата

Както Ви обещахме, ето и поредния епизод от разкритията за службите за сигурност в град Пловдив (ДАНС, ДАТО и МВР), за който всички ние плащаме данъци, но не се знае дали парите са похарчени правилно и за каквото трябва. Бездействието и забавянето на някои процеси не ни плаши да открехнем още повече врата от кухнята на службите в град Пловдив.

Досега разисквахме проблематиката, свързана с ръководителя на ДАНС Пловдив Т.А. и неговите неистови опити да запази властта и положението си в Пловдив. След като Т.А. усети приближаващите проблеми за извършените от него своеволия и действия, с не толкова законен характер, е активизиран мощен апарат за подкрепа на неговата персона, включваща окръжен прокурор от пловдивската прокуратура – Р.П. (за него има данни в ДАТО и ДАНС, които доказват по безспорен начин помощта му за криминално проявени лица от които е придобивал и придобива финансови средства), който е с множество позиции сред юридическото лоби във ВСС (семеен приятел на Г.М. от ВСС) и бившия главен прокурор – С.Ц. (от 2007 до настоящият момент като ръководител на Комисия в Република България има безспорни доказателства, че получава информация от ДАТО и ДАНС Пловдив за настоящи и бъдещи операции за задържане на лица и лично контролира процесите); Г.Г. – виден пловдивски бизнесмен и политик който е помогнал за назначението на Т.А. като директор на ДАНС Пловдив, на Б.П. като директора на ДАТО Пловдив, В.А. като началник отдел „Подслушване“ към ДАТО Пловдив, Н.В. като началник отдел „Проследяване“ към ДАТО Пловдив, както и голям брой от служителите в двете агенции в града.

Зависимостите между посочените лица ясно личи и от пресният пример от 2020 година, а именно:

Бившият апелативен прокурор в Пловдив И.Д. след като е получил определена чувствителна информация за служебната дейност на Р.П. и С.Ц. и не им я споделя. В последствие получава известие от Р.П. и С.Ц., че е желателно И.Д. да напусне поста доброволно, защото щяло да има образувано дело за изнудване и рекет на служители от съдебната власт в град Пловдив…

Светата троица (Р.П., С.Ц., И.Д.) умело успяват последните 10 години да окупират службите за сигурност в град Пловдив и да контролират всички процеси протичащи в тях. Вече Троицата е дует.

Независими ли са службите за сигурност ДАТО, ДАНС и МВР Пловдив? Кой не обръща внимание на тази зависимост? Има ли прокуратура и оперативни служби, които да започнат да използват събраните доказателства срещу Светата Троица?

Ние ще Ви споделим накратко: цялата информация, която е събрана в последните десет години е налична и тя е предадена на доблестни прокурори в страната, които я предоставиха в Европейския парламент и Съвета на Европа. Предстои ли грандиозен скандал в Република България преди, по време и след изборите, които ще са тази пролет? Един процес, който ще бъде проследен с интерес от всеки българин!

Не на последно място са включени и лица от т.нар. „масонски групи“ (в тях са лица като Г.Г виден бизнесмен и доскорошен член на политическа партия; А. С. бивш ръководител на НСС и първоприемник на службата при преименуването й в ДАНС, Л.Ф. – бизнесмен от град Пловдив, Т.Д. настоящ началник на ДАНС, Б.П. настоящ началник на ДАТО Пловдив, В.А. настоящ началник на ДАТО Пловдив, Р.П. окръжен прокурор на Пловдив, И.Д. бивш апелативен прокурор на Пловдив, С.Ц. бивш главен прокурор, Г.М. настоящ член на ВСС, И.Т. бивш кмет на Пловдив, З.Д. настоящ кмет на Пловдив, Н.С. бивш началник на 03 РУП Пловдив, Т. Ч. бивш директор на ОД МВР-Пловдив, Т. Г. зам. Директор на ГДНП, и други), които активно защитават своя „брат“ и нямат никакво намерение статуквото да се променя. Защитата засега оказва нужната помощ, като към момента тази активна лобистка група изпълнява целта си, тъй като ако настъпи промяна в позициите, ще се загуби притока на свежи пари, придобити по престъпен начин, пък не се знае новите дали няма да ги отритнат.

В предишната публикация се разкриха данни за извършени противозаконни деяния от дясната ръка на Т.А – Я.В.

Сега ще ви насочим вниманието към лявата ръка /в миналата публикация споменат телеграфно/ на ВЕЛИКИЯ директор на ДАНС Пловдив – Т.А, а именно Г.Ч:

Феноменът Г.Ч. (понастоящем началник на отдел в ДАНС Пловдив) е типичният пример за необходимите професионални качества (или по – точно липса на такива), гарантиращи кариерно израстване в дирекцията. През цялата си професионална кариера, започнала от оперативен работник /за много кратко/, през началник на сектор, началник на отдел и заместник-директор – вездесъщият  Г.Ч. нито веднъж не се е явил, респективно не е печелил конкурс за назначение на ръководна длъжност на заеманите от него позиции. И това не се дължи на някаква невероятна професионална компетентност или постигнати професионални резултати, напротив – излагациите вършени от Г.Ч. /абсолютна некомпетентност върху контрола на оперативни операции за защита на националната сигурност във взаимодействие с други служби; неграмотност в издаването на заповеди към оперативният състав и др./, все още се разказват като анекдоти не само в ДАНС Пловдив, но и в МВР и ДАТО.

Но какво от това, лицето е започнало кариера от Пазарджик /познато нали, КОЙ ли е родом от региона и какви добрини върши за службите ни за сигурност/ и продължава да рисува шедьоври в Пловдив. Но независимо от това, издънките /в служебната дейност/ на Г.Ч, винаги са покривани от благодетелите му (от КОЙ, разбира се от свой).

Преди три години, след поредния грандиозен гаф /проблематика свързана с мистериозна кражба от служители на иззети веществени доказателства/, вещо ръководен и напътстван от Г.Ч., се наложи тихомълком да бъде понижен от заместник-директор в началник на отдел, след което щатът на заместник-директор бе закрит, защото освен лицето Г.Ч. няма друг, достоен да го заема и да ръководи умело службата за сигурност.

Да същото лице, вместо още тогава да бъде запратен, например в Плевен /уважение към града/, продължава да въздава справедливост и да съблюдава сигурността в региона. Разбира се липсата на професионална компетентност и постигнати професионални резултати, Г.Ч. изключително добре компенсира с овладяване на всички сфери, до които се простират компетенциите на ръководената от него структура – като се започне от процедурите по издаване на визи за чужди граждани, през получаването на статут на пребиваване в страната до придобиване на българско гражданство.

В общи линии за безпрепятствено получаване на виза, независимо дали си стратегически инвеститор или потенциален терорист, процедурата следва да мине през посредническа фирма, близка до Г.Ч. и протежетата му Ц.Т., Д.Н. и Д.С.

Има лица от арменската и турска общност в региона на Пловдив, които могат с подробности да опишат свинщините на които са подлагани от посочената групичка, за да си подсигурят по нормален живот и спокойствие.

За да мине всичко „по ноти“, счетоводството на съответните чужди лица се насочва към счетоводната кантора на съпругата на Г.Ч. /случайно, нали/. Разбира се обслужваните от съответната кантора фирми се ползват с осигурения от Г.Ч. институционален комфорт не само от страна на ДАНС, а се ползват протекции и в НАП, като за тях не важат нито задължителните изисквания на Закона за чужденците, нито мерките за противодействие на тероризма и прането на пари. 

Така структуриран, семейният бизнес е изключително доходоносен, като от назначението му в Пловдив Г.Ч. успява да се сдобие с два нови апартамента, да закупи два нови автомобила и това е само върха на айсберга…

Но в посочената схема не участват само чуждестранни фирми, разбира се, извън семейния бизнес, Г.Ч. успява да обхване и дейността на ключови държавни предприятия като ВМЗ-Сопот /пряк интерес към него има от КОЙ/, АВИОНАМС /бащата на Д.С. работи там като шеф на сигурността/, ВИК, Пътна администрация и други, където от години се реализират схеми по ощетяване на дружествата и всичко това с благословията и чадъра, осигурен от Г.Ч. (срещу съответното заплащане разбира се, чрез плащане на такса комфорт, където и когато трябва). Всички тези действия от страна на Г.Ч. са получили дипломатически протекции от Солун…нищо случайно няма в тази симбиоза, която ще бъде разкрита докрай.

Но както всички знаем едно зло никога не идва само. Г.Ч. е достатъчно далновиден да си намери поредното другарче да му помогне да се задържи на поста при поредната промяна на ръководството или да изгори като бушон, а именно „невероятния“  Д.С., който не е случаен избор на Г.Ч. Въпреки липсата на каквито и да било професионални качества (което между другото се оказва задължително условие за заемане на ръководна длъжност в ДАНС Пловдив в момента), името на Д.С. усилено се спряга за следващия директор в Пловдив /чудесен пример за кадрова политика в службите за сигурност/. Колкото по „интелектуално развит“, толкова по-добре за големите началници, голям бонус също така е, че е нереализиран военен /с уважение към гилдията/, вероятно има защо. Състуденти на Д.С. казват, че успехът му при завършването на „престижно“ военно училище в страната е бил толкова „висок“, че е била необходима вещата намеса на бащата на господина, за да започне работа в ДАНС Пловдив /съществува критерии за минимален успех при приемане в агенцията/.

Д.С. се ползва и с протекции на висш генерал от Пловдив със силно лоби в София – Я.М. (агент на руските служби за сигурност), с който се извършват действия по прикриване на злоупотреби в армията и се прикриват негови връзки на високо ниво с интересни лица от чужбина. Това не е единствената връзка на Д.С. с представители на Руската федерация. Скоро очаквайте да разкрием контактите му с руската резидентура в Република България.

Но какво от това, нали е любимец на сегашния директор Т.А., неговата лява ръка Г.Ч. и на сивия кардинал и зам. началник в ДАНС София – Н.Н. /лично контролира всяко едно назначение в службата за сигурност/. Не трябва да се отминава и помощта за кариерните успехи на Д.С. оказана от неговия брат и настоящия директор на „Военна информация”  Пловдив – И.С /семейство пълно с „лидери“ или просто удобни пешки/. С такива роднини и приятели не ти трябва много акъл. А с такива назначения края на ДАНС Пловдив е все по близо. Къде е футболистчето? Пази ли на вратата или гледа от съблекалнята? Предстоят червени картони или директно елиминиране посока Генерал Скобелев (настоящият централен софийски затвор).

Накрая ще направим лек анонс към ОДМВР-Пловдив и безумното управление на всички нива през последните 20 години.

Наскоро беше принуден да напусне началника на 3-то районно в Пловдив-Н.С., който скандално отпразнува рождения си ден с помпозно парти (250 гости) в Новотел Пловдив.

Обществена тайна в Пловдив са нерегламентираните контакти с криминалният контингент, от който Н.С. е получавал финансови облаги и обещания за подкрепа в трудни моменти. Н.С. повиши рязко стандарта си на живот. За да е още по-спокоен в харченето обаче, в момента Н.С. е предприел действия по изпирането на парични средства чрез сключване на фиктивни консултантски договори с хората на които е помагал през годините – тук има фирми на Р.К., И.Ф.и т.нар. Д. К.Майонезата и други „другари“ – разбира се по масонска линия (хора, които уж били с висок морал и ценности). КОЙ казва, че държавата не помагала на бизнеса. Всичко това става въпреки безспорните доказателства (снимков и аудио материал от СРС, които са законово разрешени от Окръжен съд Пловдив), с които разполагат ДАНС, ДАТО, МВР и прокуратурата в град Пловдив.

Всичко това може да бъде описано като симбиоза между висши държавни служители призвани да пазят реда и законността в Република България, а реално всички ние ставаме свидетели на безчинства, престъпно поведение, длъжностни присвоявания и др.

Скоро вратарчето ще направи пас към централен нападател…Очакваме обръщане на резултата в полза на обществото.

И накрая за десерт…по последни данни служители на ОДМВР Пловдив – Директор, Зам. Директор и оперативни служители ще „окажат съдействие“ към  бизнеса в град Пловдив.

Извършва се проверка на началника на Икономическа полиция в града А. Б., който държи информация за „масонски братя“.

Дружно цялото ръководство на ОДМВР Пловдив се опитва да помогне и да заличи наличните веществени доказателства и да изчисти имената на своите другари. Предстои разкритие, което ще остави в ступор цялото общество след като предоставим информация за сливането на Директора на ОДМВР-Пловдив и виден български наркотрафикант и негови последователи в града под тепетата.

Обещаният снимков и аудио материал (събран по законоустановен ред от службите за сигурност) е предаден за съхранение на адвокатска кантора с представителство в Швейцария и Австрия.

Предприети са действия за разгласяването на данните за извършените престъпления от посочените лица в европейските институции. Получихме подкрепата на български, австрийски и  испански евродепутати.

Предстои бенефиса на вратарчето…и на някои хора с каскети.

Следва продължение…

За прогниването в службите за сигурност, престъпността и още нещо…

Агент ХХХ

Коментари 29 за
“„МАСОНСКИТЕ БРАТЯ“ В ДАНС, ДАТО, ПРОКУРАТУРА В ПЛОВДИВ. ПОМИЯ ПОД ТЕПЕТАТА”

 1. Забравили сте една масонска от Стамболийски, уж го проверяват, а тя се готви за Русия. Тя беше проверявана и от предишния служебен кабинет и „излезе“ чист, сега пак ще бъде „чист“. Но дано да има справедливост

 2. Трепане му е майката , всичко описано тук се ликвидира без суд и присъда. Нали така Сотирчо мръсна комунистическа свиня. А

 3. Защо сте изпуснали генералчето пряко свързано с печатането на фалшивите евро и долари?

  1. ..,,,mishkari/karieristi,,..v ,,mladostta si,,s ,,rabotnichesko/selski proizhod,,..ohileni,nadupeni,ochakvashti,,zadachaza njakoja hiljadarka,,/SELJANCHETA/,dori za ,,smetka,,na njakoy ot,,bratjata,,si……PTICITE NE SA TOVA ,KOETO SA..,,

 4. Ужас! И бившият кмет на Пловдив Иван Тотев, и сегашният Златко Димитров масони.

  1. Естествено че са масони. И Цацаров е масон , а по-предишният Чомаков -високопоставен масон. Впрочем дали знаете колко е напред Ванката Чомаков с „материала“ ? Свят ще ви се завие…

 5. 100 пъти казах ,че трябва да се върнат ергенския данък,самооблагането,манифестацийте и Хаим Боаз ,ама копане на ръка…

  1. BOKO TIKVATA S ,,~GERB/PRISLUGATA MU,,/NA,,HAIMBOAZ,,…DASI,,OPRAVJAT,,…TEGLOTO…,,TLASTINKATA,,..OTDELNI,,VRASHTAY,,!

 6. Преди 2дни депутата Методи Андреев интервю при (леко облечената) Цветанка Ризова БТВ
  Методи Андреев ;Имаме данни и информация че 2 души РЕДЯТ листите на бъдещите депутати на ГЕРБ задкулисно .
  Това са много близкия до ДПС и Делян Пеевски бивш министър ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ
  А ДРУГИЯ е вицето ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ
  Ясно лъсва ЗАВИСИМОСТТА ГЕР/ДПС -Пеевски които задкулисно се канят да управляват каза в интервюто Андреев
  А това което НЕ каза Методи Андреев но всички знаят е ЗАВИСИМОСТТА на бившия член на младежкото ДПС-ГОРАНОВ от своя щедър кръстник ИВАН САРИЕВ – охльовъд,преподавател н.с от Библиотекарския Масонски У-т капо ди туити капи на БГ МАСОНСТВО топла мека връзка мост м-у БГ и Турското масонство (най-влиятелната турска ложа “Bilgi“)
  Зависимостта на ГОРАНОВ от бизнесмена Иван Саздов-бизнес авер на премиера Борисов
  и разбира се обвързаността на Горанов с Делян Пеевски -ковчежника на мафията
  Андреев не посочва че ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ е школован в Полша СОРОСИД ,бивш шеф на фондация “Отворено Общество “-Сорос и не на последно но много важно нещо ДОНЧЕВ е агент на ЧУЖДА разузнавателна служба с централа в кв.Херциля ТЕЛ АВИВ
  Сиреч имаме 2 дущи редящи листи ГЕРБ -СОРОСиди ,масони ,агенти на Израел и ДПСзависими

  1. „Леко облечената“! 🙂
   Мисля си, че е крайно време някой от гостите да си свали сакото и да я наметне. Какво ще кажете, а?

  2. Работих във Израел и лично съм разговарял със дядото на Цветелина Бориславова, евреин.

 7. Масонска ложа “СЛЪНЦЕ -ОРИЕНТ“-036 гр.Пловдив
  част от списък с високопоствените и членове
  ГЕОРГИ ГЕРГОВ-бизнесмен БСПар ,свинар -ковчежник и церемониал мастьр на ложата
  СОТИР ЦАЦАРОВ-екс главен прокурор
  Младен Михалев известен с прозвището Маджо-бизнесмен милионер
  АНДРЕЙ ПРЪМОВ-тъмночевен комунист мъжа на еврокомисаршата МЕГЛЕНА КУНЕВА
  Антон Станков-бивш правосъден министър
  КОНСТАНТИН ПЕНЧЕВ-бивш омбудсман
  Славчо Атанасов-бивш кмет Пловдив от ВМРО
  Александер Сиди-депутат от НФСБ
  Списъка с членове попадат още кметове и зам.кметове и висщи полицейски шефове ХАСКОВО ,Харманли,Кърджали,както и намазни митничари от митницата Свиленград ,
  Публикувано в сайта “Бивол“
  “Биволь“ пише че всички членове на ложата са под “светлината“ крилото и влиянието на мастити могъщи РУСКИ ЛОЖИ от Санкт Петербург -Россия визирайки ТЕСНИТЕ неформални контакти на Сотир Цацаров с руския гл.прокурор Юрий ЧАЙКА и тесните контакти на ГЕРГОВ с руски капитали

 8. Вътрешният министър Христо Терзийски се засегнал тежко, от твърдения на Цветан Цветанов, че МВР влияе на изборите. Сакън, вика Христо, няма да сменяме директори на областни дирекции, защото няма сигнали до ЦИК. Честни сме до край. Дежурният редактор във Фрог нюз обаче бързал и сбъркал, че шефовете от ведомството докладвали не в ЦИК, а в СИК.

  Поправихме трескаво грешката, но съмнението, дали е грешка, остана… Защото като докладват на премиера, все едно… и така нататък.

  Министър Христо ни напомни за едно от прозренията на извънземния Алф от планетата Малмек: Вие хората сте ужасни. Казвате, че не трябва да ям котки, но ядете всичко. И мен ще ме изядат някъде като деликатес, ако ме докопат. Аз поне съм честен.
  Алф е честен, но Христо дали е?

  Стивън Кинг засилва съмнението ни: Чудовищата съществуват. Те живеят вътре в нас, дори ни побеждават, но продължаваме да отричаме.

  Христо тропа с краче и отрича.

  Сега сериозно. Всички областни шефове на МВР и техни служители вече инструктират криминалния контингент как да организира своите структури за изборите и гласуването. Дори се нареждат за осигуряване определен брой гласове. Това се прави от години и е смешно Христо да се сърди на Цветан Цветанов. Христо спрямо Цецо е като новобранец пред стара пушка в казармата. Цветанов е отнесъл толкова критики във Фрог нюз, колкото сегашният министър не може да брои. Но знаем, че той знае. Не че Христо не знае, но заешко сърчице с чудовище в тялото не прави Алф. Прави нещо друго.

  МВР, в комбина с прокуртурата, отговарят и за голяма част от бизнеса – да напомнят, че ако,… нали… Я колко народ пълни арестите от месеци и години без присъди.

  Нямало сигнали, ежи се Христо. Има, разбира се, но се замитат под чергата. Сещаме се за мащабно разкритие за купуване на гласове във Варненско – приготвени пари, списъци на хора събрани лични карти, всичко бе покрито. Освен това хората знаят, че не е безопасно да съобщиш за мръсната игра на ченгета, прокурори и мафиоти?

  Ето как герой на Алеко отваря очите на чеха Иречек: „Да ти кажа ли правичката? И едните, и другите са маскари! Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един! Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена! Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата – не може. Не си ли с тях – спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска – я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка – дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам…“

  Бай Ганьо ви говори, не от Алф Малмек. Ганьо ги разбира тези работи.

  Сега Христо ще вземе да се ядоса на Щастливеца…

  Фрог нюз

  1. Казаха,че цецо използвал данните на българите от Македония,които са си взели български паспорти,това са били десетки хиляди гласове.

 9. Напразно се тревожите !
  Професиите на сарача,обущаря,теляка,домашните плетки и шевните машини,коминочистача и мн. др. са изчезнали вече.
  Сега като ви брулнат по един чип в кратуните и ви закачат за 7G-то ,ще отпаднат -полицаите,военните,разузнаването,бирниците,политиците,социолозите,политолозите,теолозите и др. … масониоте и те отиват в канала естествено.
  Отпаднала необходимост му се вика…

  Излишни ядове берете сега.

  Венсеремос.

 10. Афера, въпреки, че не пиша, всеки ден влизам в сайта и чета. Разкривате много неща, Вие си знаете как. Имам въпрос: смятате ли, че в България нещата ще се оправят? Благодаря!

 11. Г.Г.доколкото си спомням, си основа собствена ложа „Слънце “ не призната от никого ,това не и попречи да събере всички първенюта на Пловдив .Обединени от общ интерес -кражба ,хората си заработиха професионално.
  Те и в камората си имат ритуали и се наричат братя.

 12. Тука не един или друг политик са виновни. Незнам обикновенната овца българин как си представя оправянето. Оправянето минава само през пълно затриване на този т.н. народ.

 13. Бизнесменът Г.Г. е шеф в масонската си ложа на Р.Р, а относно връзките с руската агентура и съветници на Р.Р. са разследвани за това.
  Дано от тоя храст най после изскочи пилето, което да разтърси тая затънала до шия в л…а територия!

 14. Дали кулминацията няма да бъде около 04.04 ? Ще “гръмне“ държавата, а хората изнасящи тези данни трябва да бъдат обявени за герои. В тези времена трудно се намират МЕЧове !

 15. А на бас,че лайняни тръби са скъсани не само във Варненското езеро,а навсякъде в тая ,,държава“ !
  Бълбукат…

  Масонските кръжоци едва ли знаят каква лоша услуга си правят в тея смутни времена…
  Техен проблем.

  Масон ма мамо направи,пък ако щеш на боклука ме хвърли…
  Ма май не е така вече !

  Новия СВЕТОВЕН ЕЛИТ може да приеме максимум още 8-10% .
  Едни от най-изпатилите от последващото ,,равноправие“ ше са именно масоните заради празните надежди и информацията ,която притежават за процесите…

  Венсеремос.

  1. Така е, така…Разстройвам се като се сетя за отишлия си без време барон Бенджамин. Клетият банкер и масон!
   Барон Вейрон, Вие масон ли сте или не? Ще сте първият масон, когото харесвам, само си признайте! 🙂

 16. „Приятели мои, масоните не са тайно общество, а общество с тайни.“ – Дан Браун

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *