« Върни се назад Публикувано на 04.09.2023 / 19:16

МАСОНСКАТА ДРУЖИНКА НА РАДЕВ И „ЗЛАТНИЯ“ ВЪРТИ ТРЕСКАВО СХЕМА ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ. ЗИДАРСКАТА ГРУПИЧКА СЕ СЪБИРА В МАРКОВО

Групата на президента Радев в Пловдив трескаво готви местните избори. Според брилянтни източници на АФЕРА в последните няколко месеца се е активирала една по -малка масонска ложа, която е част от  „Слънце Ориент“, и се състои от близки до Румен Радев. Както АФЕРА информира отдавна „Слънце Ориент“ е нелегитимна и непризната от световното масонство братство, но пък у нас бол масонски ложи и ложички, на рояци.

Зидарската групичка се събира почти всяка седмица в една къща в село Марково до Пловдив.

Редовни участници са секретарите на Румен Радев – Явор Гечев, Николай Копринков и Пламен Узунов. Пловдивският олигарх Георги Гергов стои назад, идва рядко, но като негов представител в срещите участва Тодор Петков. Той води неформалните заседания.

Сред поканите са Георги Търновалийски, Николай Радев ( общ. съветник), Атанас Баташки, бившият транспортен министър Петър Мутафчиев, Паун Иванов ( собственик на фирма „ИСА -2000“, която печели почти всички поръчки в община Пловдив, като само в момента работи на два обекта за около 30 млн.лв.) и още няколко души.

Неизменно присъства и служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и бившият областен управител Ангел Стоев.

Групата работи в тясна координация с настоящия кмет Здравко Димитров, който е семеен приятел на Румен Радев и беше подкрепян от общинските съветници на Гергов в пловдивският общински съвет, след като бяха изключени от БСП.

Основната тема на сбирката е как да се вкарат максимален брой общински съветници за масонската групировка и да се направи кмет на Пловдив одиозния Иван Демерджиев, който се прочу предимно с „МВР идиоти“.  Приказките как президентът не участвал в местните избори и не се намесвал са само за слепците.

Радев за пореден, скрит като мишок, реди нови кретении, които даже не могат да бъдат наречени „проект“, но Схемата, за която АФЕРА алармира още преди време – за влизане в общинските съвети и тук -таме пробутване на „техен“ кмет, е в ход.

„Златния“ Копринков ма’а гащи в Майбах из градове и паланки и пълни чували с кинти, от тоя, от оня, с обещания как иде пак времето на Радевия „път на копринката“.

Afera.bg

«