« Върни се назад Публикувано на 20.05.2021 / 18:17

МАСОНИ, „ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ“, ДОКОГА ЩЕ УНИЖАВАТЕ БЪЛГАРИТЕ С ТОВА ПОЗОРНО НАДУПВАНЕ НА ХЕРО МУСТАФА!

Посланикът на САЩ в България Н.Пр. Херо Мустафа посети Национална агенция за приходите в четвъртък. Това съобщиха от Агенцията.

Висшият дипломат се срещна със служебния министър на финансите Асен Василев и новия изпълнителен директор на НАП Румен Спецов.

Министър Василев акцентира и върху ключовите за България приоритети в двустранните отношения със САЩ, сред които е подкрепата за присъединяването на България към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, задълбочаването на стратегическото партньорство и възможността за привличане на инвестиции.

В края на срещата страните отново потвърдиха важността на открития и прозрачен диалог.

По-късно Министър Василев и посланик Мустафа имаха опознавателна среща с изпълнителният директор на Националната агенция за приходите Румен Спецов, посочиха от Министерството на финансите.

Министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров също се срещна с посланика на САЩ в България Н.Пр. Херо Мустафа, съобщиха от здравното министерство.

Поводът за срещата е пристигането на дарение от Офиса за военно сътрудничество за Националния център по заразни и паразитни болести. Дарението се състои в консумативи за извършване на PCR тестове.  Д-р Кацаров изрази благодарност към посланик Мустафа и нейния екип за предоставеното дарение от американска страна. Двамата откроиха предизвикателствата, пред които са изправени държавите в продължаващата вече повече от година и половина пандемия, породена от COVID-19.

Министър Кацаров запозна посланик Мустафа с приоритетите си като министър на здравеопазването.“

Като панаирджийска мечка американският посланик Херо Мустафа обикаля министерства и агенции, една по една, белким да не пропусне някоя. На финала я очакваме да посети и масонските ложи на „зелените чорапи“, които „управляват“ България, като индиански резерват на САЩ.

Каква работа има в Мустафа -та в НАП, бе!

Масони, „зелени чорапи“, докога ще унижавате българите с това позорно надупване на Херо Мустафа!

То бива раболепие, то бива показно и демонстративно целуване на задника на американската посланичка, но минахте всякакви граници. И всички, всички, всички, политици мълчат, от всички партии.

СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!

Веселина Томова

 

«