« Върни се назад Публикувано на 20.05.2021 / 19:04

МАСОНИ, „ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ“, ВИЕ ХУНТА ЛИ БОРИТЕ ИЛИ СЕ СРЕЩАТЕ С ПОСЛАНИЦИ! БАШ МАСОНЪТ „ЗЕЛЕН ЧОРАП“ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ОТГОВОРИ ЗАЩО ХАРИЗА ВАРНА НА ГЕРБ БОКО ПОРТНИХ!

Баш масонът „зелен чорап“ от ТАКА НАРЕЧЕНОТО „УПРАВЛЕНИЕ“ НА БЪЛГАРИЯ, за което ЛИЧНО ОТГОВОРЕН Е РУМЕН РАДЕВ, МОМЕНТАЛНО ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ – ЗАЩО ХАРИЗА ВАРНА НА ГЕРБ БОКО ПОРТНИХ!

Защо издаде заповед за вр.и.д. областен управител на Варна на ЛИЧНОТО ПРОТЕЖЕ НА ГЕРБ ПОРТНИХ – ПЕТЪР МАНЧЕВ!

Баш масонът „зелен чорап“, който „управлява“ България, незабавно да отговори какви задкулисни договорки, сделки, завери и търговия прави, за да не назначи НОВ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ВЪВ ВАРНА, А ДА ОБРИЧА ВАРНА НА ХУНТАТА, КОЯТО УЖ БОРЯТ.

ТАКА НАРЕЧЕНОТО РАДЕВО „УПРАВЛЕНИЕ“ НА ДЪРЖАВАТА да отговори и за какво е там – да маха Хунтата, за да бъдат проведени честни избори ли, или да се срещат по цял ден с посланици, най-вече с Херо Мустафа, като че са управители на американски хасиенди!

Куцо, кьораво, сакато сега, като посланик, след отвратителното унижение, на което Мустафа-та подложи така нареченото „българско управление“, за „баланс“ се среща с министри и премиер, и така нататък, последният да затвори вратата.

Вие мъже ли сте, бе, или прислужници измекяри, да покажете грам характер и чест?!

Баш масонът, „зелени чорапи“, моментално отговори каква Хунта на ГЕРБ уж „мачкаш“, като във Варна се гънете като плъхове и ИГРАЕТЕ С ГЕРБ & БСП, включително и като това, което ще пратите да „управлява“ ОД на МВР!

Мислехме, че няма как да надминете „герджиковските надграждачи“, но сме се лъгали – тоя ВТОРИ немощен управленски тюрлю гювеч, тоя зависим и договорен миш-маш, надмина всякакви очаквания.

И ти, Румен Радев, носиш отговорността за това предателство. И ще си платиш цената.

Веселина Томова

Колаж: Матей Димов

«