Публикувано на 20.05.2021 / 19:04

МАСОНИ, „ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ“, ВИЕ ХУНТА ЛИ БОРИТЕ ИЛИ СЕ СРЕЩАТЕ С ПОСЛАНИЦИ! БАШ МАСОНЪТ „ЗЕЛЕН ЧОРАП“ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ОТГОВОРИ ЗАЩО ХАРИЗА ВАРНА НА ГЕРБ БОКО ПОРТНИХ!

Баш масонът „зелен чорап“ от ТАКА НАРЕЧЕНОТО „УПРАВЛЕНИЕ“ НА БЪЛГАРИЯ, за което ЛИЧНО ОТГОВОРЕН Е РУМЕН РАДЕВ, МОМЕНТАЛНО ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ – ЗАЩО ХАРИЗА ВАРНА НА ГЕРБ БОКО ПОРТНИХ!

Защо издаде заповед за вр.и.д. областен управител на Варна на ЛИЧНОТО ПРОТЕЖЕ НА ГЕРБ ПОРТНИХ – ПЕТЪР МАНЧЕВ!

Баш масонът „зелен чорап“, който „управлява“ България, незабавно да отговори какви задкулисни договорки, сделки, завери и търговия прави, за да не назначи НОВ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ВЪВ ВАРНА, А ДА ОБРИЧА ВАРНА НА ХУНТАТА, КОЯТО УЖ БОРЯТ.

ТАКА НАРЕЧЕНОТО РАДЕВО „УПРАВЛЕНИЕ“ НА ДЪРЖАВАТА да отговори и за какво е там – да маха Хунтата, за да бъдат проведени честни избори ли, или да се срещат по цял ден с посланици, най-вече с Херо Мустафа, като че са управители на американски хасиенди!

Куцо, кьораво, сакато сега, като посланик, след отвратителното унижение, на което Мустафа-та подложи така нареченото „българско управление“, за „баланс“ се среща с министри и премиер, и така нататък, последният да затвори вратата.

Вие мъже ли сте, бе, или прислужници измекяри, да покажете грам характер и чест?!

Баш масонът, „зелени чорапи“, моментално отговори каква Хунта на ГЕРБ уж „мачкаш“, като във Варна се гънете като плъхове и ИГРАЕТЕ С ГЕРБ & БСП, включително и като това, което ще пратите да „управлява“ ОД на МВР!

Мислехме, че няма как да надминете „герджиковските надграждачи“, но сме се лъгали – тоя ВТОРИ немощен управленски тюрлю гювеч, тоя зависим и договорен миш-маш, надмина всякакви очаквания.

И ти, Румен Радев, носиш отговорността за това предателство. И ще си платиш цената.

Веселина Томова

Колаж: Матей Димов

Коментари 21 за
“МАСОНИ, „ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ“, ВИЕ ХУНТА ЛИ БОРИТЕ ИЛИ СЕ СРЕЩАТЕ С ПОСЛАНИЦИ! БАШ МАСОНЪТ „ЗЕЛЕН ЧОРАП“ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ОТГОВОРИ ЗАЩО ХАРИЗА ВАРНА НА ГЕРБ БОКО ПОРТНИХ!”

 1. Дали пък да не обявим БОЙКОТ на изборите?!
  Щот какъв е смисъла?
  Машините ще отчетат така или иначе резултата… 😉
  И затова трябва да благодарим на кого?
  ………..

  И нещо фреш, навярно вече сте прочели новината, че:

  „Кметицата на Чикаго отказа да дава интервюта на бели журналисти“
  В писмо от две страници до медиите

  първата чернокожа и първата открита гей-кметица в историята на Чикаго Лори Лайтфут,
  похвали собствените си избори през 2019 г. за „счупването на бариери“ и „стреля“ срещу медийните организации в града, заради „неадекватното справяне с „институционализирания расизъм“ в техните редици“, пише Fox News.
  Лори Лайтфут със съпругата си Ейми Ешлеман на церемонията по встъпване в длъжност.

  Лайтфут добавя, че откакто е започнала кампанията си за кмет, тя е „поразена“ от
  „непреодолимата белота и мъжественост на медиите в Чикаго, редакционните съвети, политическата преса и конкретно пресата на кметството“.

  😉

  Ще се по/оправим, няма начин…

 2. Партизански отряд ,,На всеки километър“ и партизанска бригада ,,Четвърти километър“ си разделиха последната мандра в България на две и сключиха мирно споразумение за умерена консумация на кашкавал и сирене.

 3. Между Борисов и Радев има милион разлики, но за съжаление и една прилика: САЩ!

 4. Както са тръгнали нещата и следващите избори не ще донесат по- читав парламент и правителство. Тия войски от Афганистан, които Байдън вади , могат да цъфнат у нас без проблеми. Чака ни едно щастие, което не мога да си представя. И най-страшното ОВЦЕТЕ се гушат мълчаливо и даже не блеят, а политическите СИЛИ, начело с най-голямата (партия) на Учиндолския певец, има ли таКАВА мълчат ОГЛУШИТЕЛНО. всичко се е гушнало като бити псета, и звук не издават.

 5. Има три начина за справяне с един проблем – правилният, неправилният, и на зелените чорапи.

 6. Фигуранта не е масон а прокопиевски сектант на джендъри и близалки 😀 Но го лъжат от тази долнопробна секта че е масон хахахаха

 7. И в АЕЦ влезе то тука си е бащиния всичко е под неин контрол ,или на тоз който изпълнява заповедиете.

 8. Готино звучи: Зелен чорап! Господ като раздавал акъл, тоз бил на учение над облаците или под моста. Сега слушка грозотията от снимката. Гласувах за него,но мъжко дупе веднъж се е. е. Дано е вярно…

 9. Масонът зелен чорап има една-едничка цел – да задържи кокала за втория мандат, което би могло да стане само с американска помощ, и в името на това е готов на всичко.
  Превъзходна статия има днес в Гласове „С двойния си морал тълпата превръща Радев в Борисов 2“, защото лумпените, които хулеха тиквата за всички грехове, сега хвалят същите грехове, вършени от хунтата на льотчика.Примерът с Борисов, който през 2009 бе носен на ръце, много повече от Радев днес, е много ярък.
  Много скоро льотчикът ще се превърне в същото чудовище като Тиквата, дори по -голямо.
  И мисията на истинските журналисти е да сочат непрекъснато злото Радев, както го правеха с Борисов, защото в някои сайтове ибрикчийството към масона е отвратително.
  Всички ще разберат, че Радев е дявол, както разбраха за Борисов.
  Но ще е късно.
  Сега овцете блеят.

 10. Кюрдистанката обикаля евро-атлантическите помияри спуснати с парашутист подлоги, наречени министри, защото тя знае че те ще лазят и ще се омилкват, тъй като са УФце от най-долна порода .

  А пък овчЕрят им като чужд агент продава България без да му мигне окото, ама декламира написаното от някой пиарЧик и се мисли че истинският българин му вярва .
  Продажникът може само да бъде прокълнат, но не и уважаван !

 11. Поредната конспирация: https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/claim-vaccinated-people-are-being-tracked-in-real-time-via-5g-cellular-and-all-that-data-can-be-hacked-into-to-track-you
  Ваксинираните със Спутник -V могат да бъдат следени чрез 5G по всяко време на денонощието. Дали не е така и с останалите ваксини?

  1. Дядо Иване, ами нали затова са наречени „Спътник“! 😉
   Ти (Вие) разбрахте ли за най-новия хит в you tube, т.е. за магнитчетата? Че ако се сложат на ваксинираното място до 1 час след процедурата, има взаимодействие. Прилепват. /Да се смееш ли, да плачеш ли!/
   Бъди здрав и не се ваксинирай, моля, че с ваксинирани не ми се разговаря! /Не знам защо./

  2. Да гледах видеата. Даже не ми и минава мисълта да се бода с тези отрови. Лошото е, че няма да ни оставят намира и натискът тепърва ще се засилва. Дано не съм прав.

 12. Много е нагла. Подозирам че боледува от базед.
  Първият посланик дето влиза в НАП.
  Съвсем се изгъбаркаха с нас, а ние си търпииим.
  Оля се, ама не че не се усеща, а не и пука, какво мислим и как ще реагираме.
  НАГЛОСТ и безочие…

  1. В малките затворени общества на кюрдските-евреи с близка роднинска връзка и т.н……!!!

   1. ХЕРРО е иракска(вавилонска) еврейка в Израел им казват Мизрахи(на иврит ИЗТ0ЧНИ).
    ХЕРРО-справка в най добрият електронен преводач от Английски на ИВРИТ за думата ХЕРРО написан на иврит преводача излиза ЛИГАВЯ се по детски,,,говоря лигаво,ЛИГЛА Мизрахите съставляват 40 % от населението на Израел.Банка „Мизрахи’ е сред най богатите и влиятелни банки в Израел.
    Сегашния шеф на Мосад Йоси КОЕН е представител на Мизрахите,дори е работил шеф на а висок пост във Банка Мизрахи а баща му е бил изпълнителен директор на Банка Мизрахи дълги години
    Другите да сефаради от Северна Африка Гърция и Испания
    Хазарите от Россия,Украйна, Румъния Германия
    Малка част етиопски черни евреи
    Малката част Йеменски чистокръвни евреи

  2. Не боледува от базедова. Пие психотропни антидепресивни, я Ефексора , я Прозак, я Абилифай …нещо от този род. Почти всичкото американско „елит“ зоба психофармака, иначе ще вземат да осъзнаят лайняния си животец и ще му турят край. Затова гледат с блеснали поглед, непрекъснато се хилят и зъбят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *