Публикувано на 06.11.2018 / 19:58

МАСКИТЕ ПАДНАХА! СКАНДАЛНА СИМБИОЗА В ИЗБОРА НА БЮРО ЗА КОНТРОЛ НА СРС! РАЗСЛЕДВАНИЯТ МАРЕШКИ СЕ ПЪЧИ С ЧОВЕК ОТ ДАНС, ДПС ПОЗОРНО ЛЪСНАХА, А БСП МРЪСНИШКИ БЛАМИРАТ „СВОЙ“!

В парламента предстои избор на председател, заместник председател и членове на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства /СРС/

Проверка на АФЕРА установи, че наглостта, безочието и позора на мафията, която ни управлява, тотално лъсна чрез представените кандидатури за гласуване в парламента.

Маските паднаха!

бюро за контрол върху срсЗа председател на Бюрото за контрол на СРС е предложен – забележете! – не от която и да е партия, а ЕДНОЛИЧНО от Волен Сидеров – лицето Огнян Стоичков Янакиев. Под предложението Волен Сидеров се е подписал като падишах, без да бъде упоменато коя партия представлява.

Огнян Янакиев бил депутат от „Атака“, някога си бил адвокат, а от 2013 година бил член на Бюрото за контрол върху СРС.

И сега – особено внимание!

След като мръснишки, отвратително и без никакви сериозни аргументи, а с пасквили, сътворени от ДАНС, от Бюрото за контрол на СРС бе отстранен заместник – председателя на Бюрото Георги Гатев, / който съди държавата в Страсбург/ с една единствена цел – Бюрото да бъде подчинено да не си върши професионално работата, тъй като бъркаше в лайняните задници на ДАНС, МВР и служби, заради погазването на закона при употреба на СРС, и това стана с мълчаливото съгласие, угодничество и СЪУЧАСТИЕ НА ДПС, сега председателят на ДПС Карадайъ предлага на мястото на Георги Гатев – като заместник –председател на Бюрото за контрол върху СРС – лицето Илко Димитров Желязков.

бюро за контрол върху данас

И сега – още повече внимавайте!

Предложеният от ДПС Илко Димитров Желязков е … ДЕЙСТВАЩ ДИРЕКТОР В Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“ – Директор на Дирекция „Сигурност и отбранително мобилизационна подготовка“!

Не стига това, ами лицето ДЕЙСТВАЩ ДИРЕКТОР Е И ДЕЙСТВАЩ В МОМЕНТА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ТЕЦ „МАРИЦА ИЗТОК 2“ АД!

Давате ли си сметка за какво става въпрос?!

Слагат в Бюрото за контрол на СРС, което трябва да рови безобразията на ДАНС с подслушванията, в момента кадър на ДАНС! Какво прави същият действащ директор в Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“ като шеф на борда на директорите на търговско дружество като „Марица изток 2“ АД и още ли чакате някой да разследва „мариците“ – това е друг „отделен“ въпрос!

Така мръсотията, скалъпена с Георги Гатев, който не играеше на никого по свирката, лъсна със страховита сила. Бюрото трябваше да бъде смазано, подчинено на Борисов, Пеевски, разбирай Доган, и на Цацаров,  и да служи в угода на безобразията вършени от службите, затваряйки си очите.

С предложението на ДПС лъсна и това, че ДАНС са парцелирани по интереси.

бюро за контрол върху срс

Лъсва и още един ДЕЙСТВАЩ ЮНАК ОТ ДАНС – ТОЗИ ПЪТ ПРЕДЛОЖЕН ОТ РАЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДАЛАВЕРИ ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ!

Веселин Марешки предлага за член на Бюрото за контрол върху СРС да стане друг ДЕЙСТВАЩ НАЧАЛНИК В ДАНС – лицето Пламен Колев Иванов, който и в момента е ДЕЙСТВАЩ НАЧАЛНИК ОТДЕЛ В ДАНС „Организация и ръководство на дейността на структурата“.

На това вече му се вика мафия!

Веселин Марешки е разследван и обвиняем, нищо, че е депутат. И същият тоя разследван и обвиняем Марешки предлага действащ началник от ДАНС, от което следва логичния въпрос – как така действащ началник отдел от ДАНС е с политически пристрастия и то към обвиняем и разследван, и още по-логичния риторичен въпрос – как така все нищо не излиза от разследванията по Марешки… Сега ви се изясни, надяваме се, как и КОЙ държи Марешки за топките, че и действащи служители от ДАНС му харизва.

бюро за контрол върху срс

Цветан Цветанов от името на ПГ на ГЕРБ предлага Огнян Атанасов, който е досегашен член на Бюрото за контрол на СРС.

Мръснишката игра на БСП в полза на управляващата СИМБИОЗА.

Филип Попов и Славчо Велков от ПГ на БСП предлагат за член и председател на Бюрото за контрол на СРС Бойко Рашков, който и в момента е председател на Бюрото, и който изнесе в прав текст истината за умишленото унищожаване на Бюрото, както и истината за безобразията, вършени от ДАНС, прокуратура и служби.

И сега – пак внимавайте!

Филип Попов от ПГ на БСП предлага и… втора кандидатура от името на ПГ на БСП – тази на лицето Илия Ангелов Ганев – също досегашен член на Бюрото.

Абсолютно наясно, че в качеството си на уж пишман „опозиция“ БСП прекрасно знаят, че нямат шанс да прокарат и една своя кандидатура, но умишлено размиват избора, предлагайки и втора – освен тази на Бойко Рашков.

Мръснишката игра на БСП е видна и от самолет и е в полза на управляващата СИМБИОЗА, която успя да смачка, принизи и обезсмисли Бюрото за контрол върху СРС.

Така, на практика, НОВОТО БЮРО ще бъде придатък на безобразията, вършени от службите, с благословията на Бойко Борисов, Пеевски/Доган/ и Цацаров.

И разследван и обвиняем, както и ДПС, разбирай Пеевски, си слагат „топ“ кадри от ДАНС, които утре в качеството си на членове на Бюрото за контрол на СРС ще трябва да „разследват“ зулумите на същата ДАНС с незаконното подслушване и следене.

Нали се сещате какъв ще бъде резултата? Нула.

Управлява ви мафия. В държава – кочина.

Afera.bg

Коментари 4 за
“МАСКИТЕ ПАДНАХА! СКАНДАЛНА СИМБИОЗА В ИЗБОРА НА БЮРО ЗА КОНТРОЛ НА СРС! РАЗСЛЕДВАНИЯТ МАРЕШКИ СЕ ПЪЧИ С ЧОВЕК ОТ ДАНС, ДПС ПОЗОРНО ЛЪСНАХА, А БСП МРЪСНИШКИ БЛАМИРАТ „СВОЙ“!”

 1. Още едно потвърждение, че БСП и ГЕРБ са в един отбор. Опозиционността на Корнелия Нинова е театър за наивници.Ясно е ,че издигайки двама кандидати те бламират Бойко Рашков и помагат на ГЕРБ да овладее Бюрото за СРС. Всички виждат какво се случва на човека, който разказа истината за неговото опитомяване. Вече никой няма да посмее да гъкне.

 2. Както се вижда – ВСИЧКО се контролира от комуно/мафията – БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!!! От стотици подслушвания едва няколко са стигнали до съда. Няма нито една осъдителна присъда на базата на използвани СРС, това е статистика на МВР. С една дума всички пари по тази дейност са хвърлени на вятъра. Събраната информация се използва да се държат непослушните в подчинение… Познайте, при такива новини, колко от младите ще се върнат в България и колко от тях биха инвестирали във време и пари в тази страна…

 3. ..vsjako ,,stado,,si ima I,,ovchari,..,,ovcharite,,si imat,,kucheta/pazachi,,..s takav,,red,,i,,disciplina,,..ponjakoga se pravjat MNOGO PARI!

 4. Аз знам една порода – с нос души тя навред.
  И види ли изгода – спуска се напред!
  С вой и със закани към своята цел върви.
  Щом кокала си хване, тя ръмжи:
  – Не ще го изтръгнат от моята уста.
  Назад не отстъпвам – дори да умра!

  После в някой ъгъл завлича го с уста.
  И оглозгва стръвно, ръмжейки пак:
  – Не ще го изтръгнат от моята уста.
  Назад не отстъпвам – дори да умра!

  Припев: Ти своя кокал дръж!

  Дори да не е гладна, до края ще гризе !
  За да не остави за друг парче:
  – Не ще го изтръгнат от моята уста.
  Назад не отстъпвам – дори да умра!

  Ер Малък- Вълча порода

  https://www.youtube.com/watch?v=Ik0LZUoAAQE

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *