« Върни се назад Публикувано на 21.10.2017 / 22:53

МАРОДЕРИ! МАМАТА НИ Е..ХА, ДА ВИ КАЖА

Абсурдно, абсурдно е как ни принудиха да сравняваме татовия живот с бойковия.

По сички показатели татовия е по-хубав. Оня, който мечтаехме да пукне. Да сравняваме бананите със спокойствието. Гадните болници с още по-гадни болници. Тъпите учебници с много тъпите учебници. Тесните пътища с разбитите пътища. Ако щете двата панталона, от които можехме да избираме, с милионите носени панталони, от които можем да избираме.

Чакахме за банани по опашки, кренвиршите ни били криви, сладоледа ни бил сметанов, плезирите ни били вредни, щото със захар, а не с аспертан, квото и да значи това…принудихте ни да избираме от нещо кофти за нещо още по-кофти.

Щото свободата не е само дали ще идеш в Гърция, свободата е и да работиш, да си здрав, не е само да викаш долу-горе, а е и да не се страхуваш, че ще ти нападнат детето, ако иде да гледа мач.

Видяхте ли феновете? Мрак. Ужас.

Цъкаме на снимки от чужбините, на които тротоарите са здрави. Представяте ли си?!

Разказваме си истории как някъде си лекували някой и го жалили, че даже и го излекували…

Принудиха ни да се мразим, принудиха ни измислени история да четем.

Мамата ни е..ха, да ви кажа.

Обосновано допускам, че такъв геноцид към собствен народ, никой не е упражнявал, никъде по света. Даже оня, в Северна Корея, поне еднакви, здрави, нови гащи им е раздал.

Мародери!

П.П.  Ало, антикомунистите, комунистите, гербаджиите, бесепарите, родолюбците, седесарите, аполитичните, дето не гледате телевизори, ония, които не гласувате /като мен/, реститутите, русофилите и русофобите и вие, Инджев, Ал.Йо, халваджаните, Мъжътнагала и Гала, николаев-хекимян, колоездачите, рокерите, дет се ние сме ви виновни, вие дет не харесвате Тръмп, меркел и Мадам Помпадур, и вие, дето ги харесвате, алкохолиците, социолозите, социалните антрополози, голф играчите и вие докторите, архитектите и пътните инженери, онези с кемперите, … харесвате ли България такава, каквато е днес? Харесаха ли ви агитките на Левски и ЦСКА? Харесват ли ви тротоарите, пътищата, болниците, училищата, селата…Харесва ли ви, как ни управлява Онзикойтоказачесмелошматрял?

Виктория Тинтерова

българия

«