Публикувано на 10.04.2021 / 17:27

МАРЕШКИ ПРЕЦАКА ЗАСТЪПНИЦИТЕ СИ, ИЗЛЪГА ГИ И НЕ ИМ ПЛАЩА ПО 80 ЛЕВА!

В АФЕРА се оплакаха варненци, които са били застъпници на партията на Марешки „Воля“ по избирателните секции.

Договорката с тях от партията на Марешки „Воля“ е била да им бъдат заплатени по 80 лева.

След като изборите минаха обаче и застъпниците са поискали да им бъде заплатен труда, пари и до днес не са видели.

От партията на Марешки отказали да плащат.

Едно от лицата, които е трябвало да осъществи плащането е кандидатът за депутат на „Воля“ Теодор Кулев, който работи в заведението „Рестобар Жар“ във Варна.

Марешки сключваше и договори с избирателите апропо, като 5000 лева предлагаше на избирателите, които гласуват за него, ако не изпълни обещанието си да им построи “социални бензиностанции”.

Е, и те пиха студена вода.

Afera.bg

Коментари 26 за
“МАРЕШКИ ПРЕЦАКА ЗАСТЪПНИЦИТЕ СИ, ИЗЛЪГА ГИ И НЕ ИМ ПЛАЩА ПО 80 ЛЕВА!”

 1. А тоя марешки вече е плажен строител.След двуетажната „преместваема постройка“ сега строи /е не той де факто/ двуетажен ‘преместваем обект“ /може би ресторант / на самия пясък.Пък бил спазвал законите.Е нека третата инстанция да го вкара в затвора за малка част от зулумите ,които натвори и продължава да твори на плаж Кабакум.А ние разчитаме на туризъм.

 2. Tozi малоумник ще го опънем като Исус на сградата на пощата ,но преди смъртта се плаща магаре ,хахаха. Онова дебелото момче охраната , ще даде парите ,хахаха

 3. Хахахха,
  Че той на всеки избори не плаща, после хората реват се пплакват, и пак хваща баламурници.

 4. Трябва да си по голям олигофрен от самия магарешки , за му се вържеш на обещанията , а камо ли да му бъдеш застъпник .

 5. Е да ,ама ше им даде по един Алка Залцер за изтрезняване.

 6. Че, този влиза в затвора, кВи 80 лева бре хора? Вие луди ли сте, или малоумни?

 7. Така им се пада на дебилите.Правилно каза батинката да си стоят в кочинката.
  Иначе бахти уродливите институции дето допускат Марешки,дето е лице в разследване и с присъда да е депутат,прецедател на Парламента, и едновременно с това действащ търговец и спечелил концесия.А горивото му е пълно фалшименто.Набухано с добавки и така наречените био-продукти много над допустимото количество.Резултът е че вдигат разхода. Келфайда че е евтино.Освен това защо в бензиностанциите му приемат само кеш?За магазините му за хапчета да не говорим що за далавера.

 8. Леля ми каза, че избягвала да гледа Марешки по телевизора, защото като го видела не и ставал клиtора по една седмица.

 9. Гласуваме ви задача г-н Кулев,да платите парите на всички застъпници . На г-н Почеканов,гласуваме задача да излезе и да обясни какво предстои да се случи на 23ти април във ВКС ???

 10. Той и бабите излъга предни избори ама тея излъганите са зависими лакомници

 11. Няма смисъл да пишете в профила си „Обвързана“. И на село магарето беше вързано ама го изплющяха.

  Животните в гората решили да правят мост през реката. Събрали се всички, мечката изкарала проекта, чертежите, сметките, всичко обяснила, и накрая попитала:
  – Има ли въпроси?
  – Да! – обадило се магарето. – Напречно на реката ли ще строим, или надлъжно?

 12. още на първите избори за кмет, като разбра, че няма да го огрее още в 10 ч каза -не плащам нищо

 13. Този 4 години лъже хората а балъците пак му повярвали.Само бай Ставри ще го излекува да не лъже повече

 14. Ще плати циганина от Христо Ботев махалата на Варна , на този свят всичко се плаща нали така бе цървул ,хахаха. Плащайте за да не плащам аз ,хахаха. Да, така е Магаре просто, не ме ядосвай хахаха

 15. Магарешки, какво може да очаквате от създание на което му предстои да влезе в затвора за 4 год.

 16. Тоя хуманоид горе на снимката на външен вид и най-вече в лице носи всички белези и характеристики на неандерталския човек(Homo Neanderthalensis).
  И цяла срамота е при наличието на толко много пари да не си поопрай малко това свое сипаничево лице!

 17. Учиндолският бил с Ковид, информира хаджията Му, днес му излязъл тестът.
  Чудя се в коя лаборатория си го е правил, та резултатът му излязъл на шестия ден.

 18. Прав е Магарешки, даже е много прав !

  След като не са му осигурили магарешките бодили (разбирай избиратели Балъци), ами за какво да им плаща, човекО плаща за натъкмена бройка, амЧи тъй де .

  1. Сипаничевия преди изборите твърдо и непоколебимо „вашата работа се нарежда“ .

   След изборите – за плащането ви казвам „ще видим“ .

 19. Съветвам застъпниците да се обърнат към Николай Павлов Почеканов-координатор на партията за Варна, той е сериозен и отговорен човек и ще реши проблема с неизплатените възнаграждения.

 20. Калкулирал ги е към следващото обещание за Президентските избори …………………

 21. На снимката виждаме емблемата на съвременната цивилизация – остриган, нашарен като тапет, мързелуващ, със силно изразен тъп поглед. Предпочита да носи тениска и задължително кара черно БМВ, „Мерцедес” или друга марка, но немски автомобил. И е брадясъл и слуша на макс в колата си на отворен прозорец „Шушана“ и други парчета от високоинтелектуалния жанр „попфолк“. Живее само, чрез безусловни рефлекси и словоизлиянията му се изразяват в мучене. Не страда от главоболие, защото празна глава не боли. В редките си контакти с непознати винаги е мнителен и агресивен, а в контактите си със себеподобни бързо и гърлено изговаря целия си речеви речник, състоящ се от 21 думи, като основна винаги е думата „копеле”, която дума се изговаря през цялото време на срещата. Само 10% от времето на разговора преминава в превъзбуден диалогов режим, а останалото време е мучене по смартфона, употреба на алкохол и чесане по тестисите. Един от 80% дебили на тази територия, управлявани от 100% олигофрени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *