Публикувано на 14.09.2020 / 16:18

МАРЕШКИ ОСЪДЕН ЕФЕКТИВНО НА ЧЕТИРИ ГОДИНИ НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ! ХУНТАТА ГО ПРЕЦАКА, ХАХАХА!

МАРЕШКИ ОСЪДЕН ЕФЕКТИВНО НА ЧЕТИРИ ГОДИНИ НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ! ХУНТАТА ГО ПРЕЦАКА, ХАХАХА!

Днес Варненския апелативен съд на втора инстанция осъди ЕФЕКТИВНО НА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЗАТВОР ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ за изнудване. Председател на състава бе Янко Янков, а съдия докладчик Светла Даскалова.

Очевадно Марешки бе тотално прецакан от Хунтата, тъй като му се наложи много да се навежда, да променя позициите си, както е удобно на Хунтата, с още по-очевидно дадени обещания да „го оправят“.

И го оправиха! В съда днес на някои съдебни лица, сигурни в оправдаването на Марешки, им се доплака след прочитане на присъдата, а Марешки бе цапнат като с мокър парцал.

Така, сега предстои обжалване на присъдата пред ВКС. Ако и там потвърдят ефективната присъда, Марешки влиза в затвора.

Да видим сега кой ще рачи да „го оправя“ срещу колко и какво, и ще успее ли.

Afera.bg

 

Коментари 63 за
“МАРЕШКИ ОСЪДЕН ЕФЕКТИВНО НА ЧЕТИРИ ГОДИНИ НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ! ХУНТАТА ГО ПРЕЦАКА, ХАХАХА!”

 1. Съдия Янков е професионалист и не се продава. Затова е тази присъда. За съжаление в състава на вкс има и от другия вид и може да го оправдаят като софиянски и цвъки. Необходим е реподбор не само на прокурори но и на съдии, даже е жизненоважно да се започне от горните инстанции

 2. Тоя. простият Магарешки , не е ли чувал, че Магарето не го водят на СВАДБА да СПИ с БУЛКАТА , а да върши черната, тежката работа??;)) Свърши Мръсната работа в парламента и Тулупа му го НАПРАСКА с 200….вкара му го до Макарите…за къф му трябваше да става ПОЛИТИК с тези бензиностанции , аптеки… НЕ ЗНАМ !!;) НO,… сега ПОЗОРЪТ в ЕВРОПА е ОГРОМЕН ….Заместник Председател на ПАРЛАМЕНТА …..ОСЪДЕН за ИЗНУДВАНЕ !!?? ;)) Ебати КЕНЕФА!!;))

 3. Тичай при боко да оправя работата, целувай ръка, гъз, квото подаде, тя съдебната система е уж независима но… . И магарешки не забравай, че шкафчето трябва да се пълни, не съ стискай, че затвора е близо. Кофти е като си чул присъдата, досрало ти се е яко. Ама с предателите всички така постъпват, а не си им нужен повече-няма да влезеш в парламента при избори, подписа за конституция. Защо да не си обършат гъза с теб и да отчетат пред ЕС и ЕК-видите ли зам председател на НС на България е в затвора, борим престъпността на високите етажи. И магарешки-а чИстИтУ!!! И ни съ притеснявай ще има и други колеги от народното събрание при теб в затвора.

 4. А защо КПКОНПИ, НАП, митници и прочие бухалки не предприемат действия?

 5. Господинът се обажда на Господ от магазин за траурни услуги. Не разбрах – има ли сигнал, няма ли…

 6. Колкото властниците са по-далече от Бога, толкова повече демонстрации на „вяра“ правят. Шумотевици, сборища, реклами с църковни атрибути и по святи места. Не само защото чистото ги причлича за компенсация, а от виновност: вината се маскира, самоотрича се не със срам, а с имитация на религизоност. Виновност! Не можеш да я заличиш, както и я да я замазваш! И тя личи: в подпухналите от мръсни комбинации очи, в мазното безсрамие на празните клишета, в крещящото окървавено от безбожие предателство на Божиите дарове за нас! Декорацията с икони по кабинетите на властниците е позор като изброените позори. Но Господ не се купува и не се продава. Това властовите декоратори с икони и други верски рушветскийски мурафети не схващат, та напразно се хабят да подкупват Бога. Напротив, Бог е гневен от гаврите и в Негово име и ги е изоставил. А ние трябва да разчистим дома Български и Божии заради справедлия Божи гняв към безбожната власт! Не само законът е поруган. Господ е поруган! Оставка!

  1. Права сте, госпожо.
   Какво да Ви кажа? Въобразяват си, че Господ ги наблюдва само, когато са в църквата или в манастира…Жалка история.

 7. Едно е да ИСКАШ, друго е да МОЖЕШ и третото е да го НАПРАВИШ!? Какво ли е замислила с това МАФИЯТА?! А, може би си ЗАСЛУЖАВА да влезеш в затвора за това, което си ПОЛУЧИЛ, за ДА СПАСИШ определени „хора“?! Колко са 4-ри годинки, а ТЕ могат и да НАМАЛЕЯТ при „добро поведение“!? Българиоооооооо!!! НАРОДЕ????

  1. Някой тук май е напипал истината… Въпроса е , защо да е така, като те на първа си го оправдаха… Отговора е , че на трета той ще жали и ще спечели… И това днес е кьор фишек! Блажени са вярващите….

 8. има дело за изнудване и заплахи на конкуренти в аптечния бизнес. Според прокуратурата, той е заплашвал 7 негови конкуренти, собственици на аптеки, с увреждане на имущество и изпращане на проверяващи, ако не му прехвърлят дяловете си или не прекратят бизнеса си.

 9. Всичко е изнудване за конституцията,ДПС ще гласуват и те,уж че партията се разцепила.Ала бала е тя,Радев ако има топки да подпише военно положение,Нато е в Полша

 10. Гледам израженията на светиите от иконите…
  После гледам изражението на лицето пред тях…

 11. Сега ще усети финансово пълната красота на демократичното правораздаване, правовата държава и всички бля, бля европейски и еврогейски ценности, на които и той е съучастник. Честито.

 12. Като ти казвам, че хакането е необходимо се смееш.Да ама скоро ще се наложи да ги изтърпиш , а не да ги лежиш тези наказания,хахаха. Няма да има оправдателна присъда .приготви си пижамата .няма да си само ти циганин малоумен.

 13. Поне да се беше понапънал да прочете проекта на Данито за нова конституция. Но ще има 4 години време да свърши несвършеното.

 14. Към Психолог.
  Само този ли е олицетворение на тъпотията? Ами башбакана Толупа, ами Ръбъла, ами Цв.Цв., ами гърневски, ами ПКП, ами Мозъка? То в герб бъка от такива „умни“, „името им е легион“, обаче са нагли и тарикати и хитреци. Има разлика между умен и хитър. Умният, като управник, се грижи главно за благото на страната си. Той не мисли (или поне не мисли главно) за интереса си. Хитрият и тарикатът гледа само собствения си интерес, като интереса на държавата хич не го интересува и смята умния за балък, защото не се грижи за джоба си. За хитрия и тариката простотията е достоинство (…“добре е да си прост, а е кофти да си сложен“-перифразиране на говорещия по телефона, който не бил, ама съвсем не бил банкянския толуп). Когато целия се е омазал в л.., когато шкафчето е пълно с пачки, тарикатът и наглецът постъпва като една героиня на Нушич-тя заявява на мъжа си, видял я в леглото с един фелдфебел „Илия, това, което видя, не е вярно“.
  Та магарешкия ще го оправдаят, разбира се. Сега трябва да се каже на ЕС,, че ние, нали, борим крупцията и престъпността без да се съобразяваме с имена и постове. А докато мине и последната инстанция ще минат няколко години и ще се забрави какво е било и за какво е било.

  1. Аз правя психологичен портрет на индивида на снимката. Естествени и тези, които си изброил, а и много повече, са нискоинтелектуални същества, но всеки си е ТЪП по своему. Независимо, че простотията ги обединява и има видими и трудно видими различия, коети е предмет на класификацията, таксономията и систематиката. Ще дам пример само с Боко Тиквата. По класификация той е тъп като Марешки, но по систематика се отличава от него по това, че е психопат. Марешки пък се отличава с друго от Боко, но това е друга тема.

 15. Васко си пуши пурата в Дубай и гледа сеира на тъпия и лаком аптекар …Божков не прощава предателства …., следващия е Валерко винкела …., доносника -псевдовоевода и …Буда …накрая

 16. Вече не им е нужен ,нали подписва всичко без да гледа и да чете като дресирано куче.В следващия парламент няма шанс да влезе ,така че защо да не го хвърлят на кучетата и да се направят на принципни пред Европа като вкарат в затвора един депутат? Пак ще го държат на каишка като паленце ще трябва да плаща милиони на ВКС ако въобще му допуснат жалбата. Така му се пада на тоя боклук.

 17. На ВКС тарифите са много високи …и ако не е подсигурен , още утре ще е зад граница в ЮАР . Не е написано с каква мярка е …………………

 18. Марешки не се притеснявай моето момче защото в пандиза след групово изнасилване може да станеш по красив.Не като сега грозен и пъпчив въздухар

 19. Мили Веско, мили Марешки, чакам те в моята килийка. Ще духаш на моята „бензиноколонка“ и от време на време ще гълташ моя „сироп за кашлица“.

 20. Желая ти да .имаш много приятели и голямя популярност.Първата брачна нощ е незабравима.

 21. Димитър Димов:“Това е златното правило в търговията!… Когато някой се дави, натисни главата му дълбоко, за да имаш един конкурент по-малко.“ („Тютюн“ )

 22. Сега Марешки ще си плати не за две, а за 22 концесии! И ще повръща усвоеното като пиян казак след свадба. Жалко мекотело.

 23. Най-сладки са Магарешките бодили, които ще хрупа Магарешки!

 24. Гледан филм. За жалост. Следва оправдаване от горната инстанция. Освен ако междувременно тоя Парламент бъде разпуснат, т.е. ако „златните пръстчета“ на „Българските родолюбци“ /смяяяях/ станат излишни.

 25. Прелъстен и изоставен. Марешки сега ще стане още по-лесен за копулация. До сега подписваше без да чете. Вече ще подписва и без да пита за какво става дума, инак последната инстанция го изпраща при бай Ставри. Мила родна картинка – Тиквата осъден за лъжа, тоя за изнудване! Това ли са подготвените хора, които ни управляват и които нямат алтернатива?!…

 26. Разбирам, голямата радост обхванала стадото, но дали осъзнават другата страна на новината?
  Колко трудно ще е за Боко да получи екстра подпис от някой, дори срещу цял плаж. Даже два.
  П.с. то пък една новина…следващата инстанция ще го пусне, ако още Боко коли и беси, ако не ..ъъъ.. т.е. правораздаването отлага решението и префърля топката нагоре.

 27. Моля ВИ !
  има великолепни съдии във Варна и те са единствената ни гаранция, че ще се справим с мафията ръководена от Герб

 28. Що ли не ми е жал за този „великодушен, мислещ за народа“ бизнесмен с популистки цени на илачи и горива, с прост изказ, простовато поведение и простовато изражение?

 29. Maрешки като Runnersa(Рънърса-популярен герой затворник с раирана пижама от шоуто на Слави )
  Ръннърс избягай от куката -новия девиз на “Воля“

 30. Борисов го хвърля на „кучетата“, за да можеда заяви, че съдебната система работи. След това, ще се разграничи остро от него, и ще посочи с пръст мафиотизираната мутрагенска „опозиция“. Така прави дивиденти по няколко направления:
  1. Видиш ли, съдебната система работи и тези на площада не знаят какво искат.
  2. Мутрите са в опозицията, а не в чистото му и свято управление.
  3. Загуба на време, докато той си тупка топката, а будалите се зверят в създадения сеир.

  Тиквата е изучил добре тактиката на римските управници. Дава хляб и зрелища на народа, за да не мислят занеговите снимки и записи, а той си продължава да е в сянка и си гради царство, шофирайки джипката по разбитите пътища на територията!

 31. Боко ще прецака всички само и само да оцелее той, но това няма как да стане и ще си получи заслуженото само че в много по-голям размер. А магарешки вече не им трябва и го хвърлиха на кучетата, защото такава е ролята на помиярите. Като цяло – ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН!

  1. Баш толупа на държавата хвърли на кучетата като жертва още един бушон: маГарешки! Бушоните вече са на привършване, време е да изгори Главния Бушон и да свърши тази мъка.

 32. „Прелъстена и изоставена“ (на италиански: Sedotta e abbandonata) – италиянски филм от 1964година в БГ ретроверсия 2020г.

 33. Айдеее, повлече крак. Следва ефекта на доминото.

 34. Така не може… Толкова е красив, а само него да изгърбят, така да го прецакат.
  Цялата сган в частния затвор на марешкия, а той оправдан.

 35. Марешки, Марешки, добре че поне Хекимян не се сети да ти дръпне празния лист с подписа, можеше и на него да имаш да даваш я сто хиляди, я милион евро.

  1. Просто е Хекимянчето. Същия като този тъпак, дето се оставя една тиква да вземе и фармацефтичен бизнес. Затова не си прибра лисчето!

 36. Това е поредния ход на Тиквоча. Иска да покаже на ЕС, че съдебната система в България работи. Ето, вече има осъден висш политик и ще лежи ефективно в затвора. Какво ли си мисли обаче Магарешки? Дали няма да се почуства изигран? Дали няма да реши да си отмъсти? Въпросите са много, но всичко е в наша полза. Нека да се самоизяждат.

 37. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  А дано повлече крак!
  Кой на 4, кой на 40 години, до живот!

 38. Марешки, истина стара колкото света – лаком г.з, кръв се.е. От лихвар се преоблякъл в аптекар.

 39. Капитана от Държавно Параходство БМФ ВАРНА каза:

  МРЪСНИКО МАРЕШКИ,ПОЛУЧИЛ ДАРОМ ОТ ХУНТАТА ГРОБ НАЙ-ХУБАВИЯТ И ГОЛЯМ ПЛАЖ НА ВАРНА-КАБАКУМ СРЕЩУ ПОДПИСИ ЗА ИЗМИСЛЕНАТА ОТ ДРУГИЯТ ДЕБИЛ -БАРНИ РЪБЪЛ „НОВА КОНСТИТУЦИЯ“
  МАГАРЕШКИ,МНОГО КРАЖБИ,ИЗМАМИ,ФИНАНСОВИ И ДАНЪЧНИ МАНИПУЛАЦИИ СЪТВОРИ ТИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ……НО-О,ИДВА И ТВОЕТО ВЪЗМЕЗДИЕ- ЕФЕКТИВЕН ЗАТВОР ЗА ГОДИНИ И БУЛКА НА МАНГАЛИТЕ-РЕЦЕДЕВИСТИ ВЪВ ВАРНЕНСКИЯТ ЗАТВОР….ОТ КОГА ТЕ ОЧАКВАТ ТАМ……
  ТОТАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА СТОТИЦИТЕ ТИ ФАЛШИВИ АПТЕКИ И БЕНЗИНОСТАНЦИИ,ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА НЕДВИЖИМО И МНОГОМИЛИОННИ СМЕТКИ ИЗ РАЗНИ БАНКИ…….И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РАЗРУШАВАНЕ И ЗАЛИЧАВАНЕ НА 2ЕТАЖНАТА ТИ ВИЛА-МАСАЖЬОРНА,КОЯТО АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО Е ПОСТРОЕНА НА ПЛАЖА КАБАКУМ…..И ТВОЯТ ПРОСТАШКИ СЕЛСКИ ПОРТРЕТ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕН ОТ ЦЕНТРАЛНАТА ПОЩА НА ЦЕНТЪРА, А САМАТА ПОЩА ЩЕ БЪДА КОНФИСКУВАНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ И МАФИОТ РЛЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ВЪВ ВАРНА-РАЗБИРА СЕ КАТО НЕ СЕ БРОИ ГЕРБАВИЯТ БАРМАН ОТ ШДЕСКИЯТ-КРЕТЕНА ПОСТАВЕН ОТ ГРОБ ЗА КМЕТ- ИВАН ПОРТНИХ………………………

 40. казано на човешки език-сега си еба майката! Следва другия въпрос-„ще пишем ли или…щесе почерпим с по кафе?“

 41. Горкият човек !
  Толкова икони зад гърба му, на „конгреса“ на прокурорите беше почетен гост, подписа проект т.е. нещо като покана или бележки за бъдещ проект на Конституция, изказва се горещо от трибуната и по медиите, прави се на опозиция, обезпечава кворум, целува където и каквото е необходимо, делото му в спецпрокуратурата от години е стопирано от Цацаров и Гешев и …лошо прецакан от Апелативен съд .
  Сега съвсем ще се сгъне на две,че нали предстои разглеждане на делото и във ВКС. Но дали няма и друг вариант-да се разгневи и да започне да прави „сечено“ ,заради голямата изненада-4 години в затвора ! Самият факт,че ВАпС обяви-виновен, твърде много му запушва устата за това,колко е невинен та да може да го преглътне.

  Голяма новина за Марешки-не можело винаги да си напазарува прокурори и съдии и да си купи недосегаемост.

  В сайта „Свободна Европа“ има много интересна публикация за другото дело на Марешки,което приятелчетата Цацаров и Гешев „забравиха“ и хвана мухъл в специализираната прокуратура,за да гарантират трайното му послушание и открит слугинаж.

 42. Ahahahah, егати тъпия гагаузин. То бива да си леке, ама такова не се е пръквало досега.

 43. Афера,
  няма да бъде изненада ако тоя „Бурсук“, както по-горе го нарича „психолога“, бъде оправдан от ВКС.
  Само си спомнете:
  -Сашо Апашо – Александър Томов – на втора съдебна инстанция също беше потвърдена присъдата му от ОСЕМ години „лишаване от свобода“. В крайна сметка, през 2016г. ВКС го оправда окончателно. Сега се подвизава в „Евроком“ ТВ – като ТВ водещ на предаване!?
  -Ами цвъ цвъ…с присъди на две съдебни инстанции и оправдан от ВКС – с два на един гласа./Някой дали се съмнява, че двата гласа „За“ са били купени или сплашени, изнудвани…/. А сега прави партия, за да оправи България…
  – стефан софиянски…
  Много са, както е многолик и ВКС на мафията в България.

  1. И аз така мисля, че ВКС ще оправдае тоя катил, а ако не го оправдаят, ще забегне в белград или дубай,хаха.

 44. Елексирът Казачок Два, непрощава колкото и голямо да е магарето, се че изебът през глътката до аХнуса

 45. На снимката виждаме емблемата на съвременната цивилизация – остриган, нашарен като тапет, мързелуващ, със силно изразен тъп поглед. Предпочита да носи тениска и задължително кара черно БМВ, „Мерцедес” или друга марка, но немски автомобил. И е брадясъл и слуша на макс в колата си на отворен прозорец „Шушана“ и други парчета от високоинтелектуалния жанр „попфолк“. Живее само, чрез безусловни рефлекси и словоизлиянията му се изразяват в мучене. Не страда от главоболие, защото празна глава не боли. В редките си контакти с непознати винаги е мнителен и агресивен, а в контактите си със себеподобни бързо и гърлено изговаря целия си речеви речник, състоящ се от 21 думи, като основна винаги е думата „аверче”, която дума се изговаря през цялото време на срещата. Само 10% от времето на разговора преминава в превъзбуден диалогов режим, а останалото време е мучене по смартфона, употреба на алкохол и чесане по тестисите. Един от 80% дебили на тази територия, управлявани от 100% олигофрени.

  1. Стига сте обиждали Марешки,колега ЕКСПЕРТ. Човекът си кара „Майбах“.

 46. (Веселин Марешки – „Бурсука”). Добрите експерти могат да говорят за даден индивид и по снимка, като условието е същата да бъде направена без предварителна подготовка за позиране. Този човек на снимката е олицетворение на тъпотията в нейния завършен вариант.Той е вреден само за околните. От многото негативни черти, съдържащи се в характера и поведението му, водеща се явява силния антагонизъм между желанието му да предизвика уважение към собствената си особа и вроденият изключително нисък интелект сведен до ниво на едноклетъчен организъм. С по-прости думи казано индивидът се е влюбил в себе си и си е втълпил, че е достоен създател на оксиморона „честен мафиот”. В самотните си часове тъпо се взира в огледалото и с насълзен поглед си втълпява, че е съвременния Робин Худ. В този случай вече е налице реална степен на „неосъзнат примитивизъм” и е отключена веригата „его – политика – пари“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *