Публикувано на 09.02.2021 / 18:09

МАРЕШКИ И ВМРО ГОТВЯТ КОАЛИЦИЯ, А СЛЕД ИЗБОРИТЕ КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ!

Веселин Марешки /“Воля“/ се чуди как да влезе отново в парламента, за да крепи височайшото туловище на Бойко Методиев Борисов.

От свои брилянтни източници АФЕРА научи, че се готви предизборна коалиция между „Воля“ и ГЕРБ, или „Воля“ и ВМРО, за да могат патериците на ГЕРБ да влязат в парламента и след изборите да направят коалиция с ГЕРБ.

Факт е, че когато ГЕРБ правят избори, дето се вика, резултатите отсега са известни, но все пак за да пробута някой в парламента, с над 4 процента, Боко все пак трябва да има „мат’риал“, т.е. реални гласове на които да стъпи.

Така че гимнастиката на Марешки с ВМРО като коалиция е на път да измести бутащите се по Дувара МУ „десносектанти“ и „отровни маямита“.

А след изборите – „в името на държавата“ с ГЕРБ до последното чекмедже.

Afera.bg

Коментари 15 за
“МАРЕШКИ И ВМРО ГОТВЯТ КОАЛИЦИЯ, А СЛЕД ИЗБОРИТЕ КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ!”

 1. Нима учиндолският дългучь, отново ще бъде пренебрегнат от Борисов? Мисля, че този път ще има място на масата!

 2. Облог колега – Non bis in idem, да направим облог! Курс – едно към десет за Вас. Марешки няма да влезе в затвора! Това е цената на тази нова коалиция! Вероятно решението а не присъдата, вече е написано – как, и Вие и аз знаем, как става! В тупурдията покрай изборите , никой няма да се интересува от този изход на делото! Каскета – най-малко! Да не завиждаме на Марешки! След ТКП какво ли може да му сервират ? Никой не знае – ако му поискат да си свали публично панталона и това ще направи завалията, няма на къде да ходи – чака го иначе пандела! Горкият човек – след това и аптеките и бензиностанциите ще му изпеят гуд бай,бай,бай!

 3. Гласуваш за една партия, след изборите получаваш друга.
  Това, ако не е измама, здраве му кажи!
  Че е отврат, отврат е, но на партийните водачи не им пука, че мамят избирателите си.

 4. Чекмедже,пачки,пистолет
  по плошадите гнет.
  Спалня,дебело прасе,
  на гладните им се реве.
  Жипка,толуп,магистрала,
  тъпата кофа преляла.
  Запретнат ръкав,простотия,
  с 200 хакал ги тия.
  Гьон сурат,газови тръби,арабски сметки
  английски с Банкя диалект и семки.
  Пунта Мара и кака ви Цвета,въролета,
  магистрали и министри ментета.
  Дрон,брюкселско зеле,костюм по фанела и самота.
  По чекмеджетата
  Тишина.
  50 лева да ядете праз,
  другото за Барцелона и на братовчеда Ради,
  и на жипката за газ.

 5. Менънджерите за България все още се избират на избори!!!След един два мандата направо ще ги назначават директно-демократично!!!!Така че проблемът не е в това Кои политици да изберем а защо да ги изберем???Менънджери-политици или политици за България!!!

 6. Я, кажи, бе, Тикво проста, с кой ще се сношаваш коалиционно и матахарински?
  Какъв министър-председател на европейска държава си ти, бе, 200 килограмов шопар банкянски, който само грухти и сере навсякъде , и в България и в Брюксел?
  Не може ли да разбереш, че ще дойде време такова, когато ще ти вкарат и кюлчетата , и пачките, и пищова в гъза , и ще ти ги изхвадят през гърлото заедно с червата ти свински, а ?
  Освен да се коалираш с някоя ПП или с някой ПУ(й) за нищо друго те не бива, шопарино неден!
  Боклук си беше, сметище ще си отидеш!

  1. BRATKO,KOYTO E RESHIL,,DA SE SNOSHAVA,, S TIKVATA/GERB,E BIL VINAGI…,,OT STRANATA NA BULKATA,,…DOLU GERB/DOLU ,,KRADCITE/SLUCHAYNICI V,,POLITIKATA,,I,,UPRAVLENIETO,,..HODETE SI NA SELO,NO…PARVOM…,,PREZ ,,BAY STAVRI /V ,,CENTRALNIJA,,..MAMKA VI,,IZZEDNICI NARODNI,,!

 7. Този Тулуп на снимката не е Марешки, но двамата реват на умряло за хуй Магарешки и търсят формули и коалиции, които да им го гарантират!

 8. Да живей-й-й-й-й маГарешки-и-и-и!!!!!!
  Има маГарешки, има хап, нЕма маГарешки – нЕма хап !!!!!

 9. Това нещо на снимката е световен уникат,защото представлява министър -председател,който е в нелегалност и 216 дни не е минавал нито през централния,нито през страничния вход на сградата,където му е работното място. Данните са от г-жа Ренета Инджова,с която има изключително интересно интервю в сайта Фрогнюз. Като го гледам заседнал в джипа се сещам за една книга на Джон Гришам „Адвокатът с Линкълна „. Този не чете и затова неволно е претворил в смехотворната си действителност една художествена измислица като отдавна вече е ясно,че имаме амбулантен министър-председател известен още и като “ скитникът премиер“.
  Коалиция с Воля ? Направо идеално-двамата лидери си подхождат и имат железен мотив-обединение с всекиго и на всяка цена,защото иначе може и да побришат из ареста/затвора в София. За Марешки това е съвсем реална перспектива,заради поставеното от спецовете дело на трупчета,а там нещата са толкова сериозни,че осъждане и тежко наказание няма как да му се разминат. Не забравяме освен това и ефективната присъда на Апелативен съд Варна, като делото предстои да се гледа от последна инстанция- ВКС.
  Или дружбата между двата индивида е не на базата на гола любов,а на бакалска сметка-заедно и навън или поотделно,но с небе на квадрати при угроза и за конфискуване на ограбеното. При това и Онуй си дава сметка,че ако Гешев си замине или реши да се отличи при нова схема на властта,даже само най-елементарно възобновяване и разследване на делото за убийството на Чакъра където вината му е абсолютно доказана и за Съда в Страсбург, води до наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години,доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.
  Или ако са вън от властта е реален рискът за ББ и Марешки,че може и да дочакат реално правосъдие за деянията си и това прави битката им за оставането в политиката особено кална и мръсна.

 10. Опашката от кандидати за коалиция с ГЕРБ ще бъде дълга, а конкуренцията голяма!

 11. Журналист: „Ако погледнем към бъдещето, какво ще напише история за последните 5-10 години, в които живеем?“
  Ренета Инджова: „За България трябва да е оставено празно място. Защото, ако се напълни с исторически факти, позорът е непоносим.“

 12. Всяка ракета носи нещо,само фоерверките носят … себе си.

 13. Е не винаги ги огрява..
  ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА..
  Що забравяте, че в РИК бяха открити къде 30 хиляди изнесени Костинбродки..
  И въпреки тях Янка отиде да си гледа кравите на село..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *