Публикувано на 10.02.2021 / 13:28

МАРЕШКИ ЗА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ: УРОДЛИВО, ИЗВРАТЕНО, САМ СЕ ОПРЕДЕЛИ КАТО ИЗРОД! ГРИЗКАТ КОКАЛА НА ВЛАСТТА! /ВИДЕО/

Декември, 2018 година.

Марешки за Валери Симеонов, днешният му нов коалиционен партньор!

Нямаме какво да добавим.

afera.bg

П.П. Георги Дренчев: Имали воля, да ги събере патреотичната неволя. А най- добре е, да се явят под името РЗС- да не объркват избирателите.

Коментари 30 за
“МАРЕШКИ ЗА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ: УРОДЛИВО, ИЗВРАТЕНО, САМ СЕ ОПРЕДЕЛИ КАТО ИЗРОД! ГРИЗКАТ КОКАЛА НА ВЛАСТТА! /ВИДЕО/”

 1. Че го помним тоа ден…
  Се едно чи днеска беше…
  Винкело със мургав тен
  на Аптекаро са врече…
  Без да знаят за какво,
  щот’ не бе’а им казАле…
  Щот’ ей тъй, по същество,
  сал бат’ Боко туй го знае…
  Разгеле, във този час,
  ПИК ги светнА предвидливо
  „ВзелЕ са за пуста власт
  ГЕРБ да крепят услужливо!“

 2. Винкела и Магарешки са позорът на политическата шайка! Но дваж по-позорен е онзи, който гласува за тях!

 3. марешки и симеонов се взеха. Логично. Боклукът никога не изчезва само си сменя опаковката. Въпросът е кой малоумник ще гласува за тези лумпени. (излишно е да казвам, че ако някой, който идва на моята стена има такива намерения, е да ходи да си върже една релса и да скача с нея канализацията.)

  Тези двамата са едни от най-циничните простаци, замърсяващи обществения живот. Жалки патерици на олигархията, бидейки невъзмутими и безсрамни лумпени, цапащи концепцията „патриотизъм.“

  Вчерашното предаване „Референдум“ беше поредното потвърждение за това. Но искам да се обърна към майката на марешки, която очевидно е възпитала своя син да бъде такъв какъвто е – не ви ли е срам с продукта си, който по хромозома се води „мъж“. Който в национален ефир напада жена за това, че е неомъжена и няма семейство и следователно не става за нищо? Както и да казва, че не иска стари жени в политиката, а иска млади жени. Г-жо, Марешка, певицо на стари градски песни и „управител“ на фирми на срамния ви син – не ви ли е срам от продукта, който сте изплюла на света?
  Да, знам, може би е жестоко да се обръщам към вас като жена на преклонна възраст, не бих го правила, ако не сте част от схемите на сина си – цинична матрьона, лишила сина си от най-елементарен морален компас!

  Татяна Кристи

 4. Взеха се дъртите педеруги:
  „Партиите на Валери Симеонов и Веселин Марешки ще се явят заедно на изборите“
  (Интернет)
  Сладко е да папкат до насита на държавната ясла!
  А рече нявга Магарешки:
  “Партия “Воля”, които заставаме плътно зад интересите на българския народ в битката им срещу тези двамата вицепремиери – Каракачанов и Валери Симеонов, които си позволиха да проведат една злостна, нелепа, подла, цинична битка срещу българските майки… Ще се борим до край да ги изчегъртаме от властта не за друго, а защото ако тези двамата останат в българското правителство, това ще е победа на Байганьовщината в българската политика. Ще бъде победа на простащината. Дебелоочието. На самозабравилите се. На тези, които се гаврят с родолюбието и патриотизма, и с почтеността.”
  И отвърна нявга Далавери Симеонов:
  „Господ е дал устата на глупака, за да яде, не да приказва!“
  И че Марешки не е критерий за политическа мъжественост!
  И отвърна нявга Магарешки:
  „Политически измамници и проститутки нямат място в българския парламент!“
  Събраха се дъртите педеруги-
  да крепят мършавите топки
  на Баш Мутрата Банкянска!
  Докато свят светува!
  С тотална и бляскава победа на байганьовщината в българската политика!

  НИКОЛАЙ РИЗОВ

 5. ДВА ДЕБИЛА – ТОВА СА СИЛА!
  В споразумението на коалиция „Воля за национален фронт за субсидии и бензин“, са се разбрали за воденето на предизборна кампания: единият ден откриват аптеки и бензиностанции, на следващият – тоалетни. В тоалетните се продават бензин в тубички и транквиланти, а в аптеките – карти за многократно посещение на тоалетните на коалицията.

  Предизборната кампания ще бъде открита в стрийптийз клуб, където верни съратички на коалицията ще радват матриЯла, и ще се закрие в най-голямата обществена тоалетна, където на електората ще се раздават безплатни хапчета за щастие, препоръчани от Магарешки.

  Известен спор е породила дилемата кого да слагат на билбордовете и рекламните диплянки, защото обществено проучване установило, че снимка и на двамата накуп на едно място предизвиква масови позиви за повръщане, а при по-лабилните от електората – гърчове и припадъци с уплах, който трудно се лекува дори от хапчетата на Магарешки.
  Като лого на новата коалиция са избрали туба бензин с увита змия около нея и куче, което я препикава. И отдолу надпис: „Ние ще споделим хапчетата си с вас, гласувайте за нас!“.

  Новата коалиция не прави социологически проучвания за подкрепата си, защото опитните политици в нея си знаят, че петдесет лева са си петдесет лева!

  Елена Гунчева

 6. Общ АНТИ-ГЕРБЕРАСТКИ ФРОНТ му е майката!!!!!!
  Пък после да се делят на леви-десни-сини-зелени-пембени и т.н…!!!
  А след изборите ТРИБУНАЛ е нужен за герберастката,депесарска,патриотарска и бесепарска паплач,с последаващи пълна конфискация на движимо и недвижимо имущество,авоари,акции,ценни книжа и т.н.след което …….опаааа, при Бай Ставри в ЦСЗ!!!
  Там мноооого ще им се зарадват,особено на толупа,цвинокио и шиши!!!

 7. Готини са . Това се очакваше още миналия петък . Радвайте се , защото цирка тепърва предстои и ще има интересни карамболи.

 8. Ако БКП-ГЕРБ-мутро-аптекаря го вкарат в панделата, и БКП+ТКЗС-патриотаря с релса на шията ли влезе при бай Ставри – от коалиционна солидарност?!

 9. Дано да не се самоубие преди това. След него никой няма да иска да управлява държавата. Поздрави. Помагайте си

 10. Марешки след изборите ще е във затвора, не във парламента. Ще бъде приет във затвора във Пазарджик за 8 месеца, след това във Варна. Поздрави. Помагайте си

 11. На Марешки и Валерката гъзовете им ще станат на срутища след изборите.

 12. Народни мъдрости:“Бог да ни пази от преправени светци.“
  „Станала дъщерята, наместила се снахата. ‘

  1. И още една народна мъдрост: краставите магарета през морето се подушват. Морето като девет баира.

 13. Как се казва кметът на Будапеща и защо това е важно за нашите парламентарни избори? Важно е, защото местните избори в унгарската столица са пример за това как опозицията успя да счупи доминацията на „Фидес“, партията на премиера Виктор Орбан. А Орбан управлява от 2010 г. През 2019 г. кандидатът на обединената опозиция Гергей Карачон даде повод на политическите му опоненти да пият шампанско в столицата Будапеща. Успехът ги окрили и в края на м.г. опозицията в Унгария направи общ фронт за парламентарните избори 2022 г., в който влизат партии от целия политически спектър – леви, десни, либерали, зелени.

  А как е при нас? Всички се обявяват против ГЕРБ, искат „да изметат“ и „изчегъртат“ партията на Бойко Борисов от властта. Но не се обединяват, поне преди вота. И така на практика може да й помагат. Защото за т.нар. протестен вот се борят БСП, „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, „Демократична България“, АБВ, Изправи се.БГ плюс Отровното трио, партията на Васил Божков „Българско лято“… Пълният списък ще стане ясен на 17 февруари, когато изтича срокът за регистрацията на партиите в ЦИК.

  В резултат на изборите на 4 април от едната страна ще имаме ГЕРБ и ВМРО (ако войводите успеят да влязат в 45-ия парламент), а от другата – всички изброени. Социолозите дават шанс за парламента на четири от посочените партии (ГЕРБ, БСП, „Има такъв народ“, ДПС), максимум шест – плюс Изправи се.БГ и ВМРО.

  Може ли партия ГЕРБ да бъде „бита“?

  На изборите през 2017 г. гласуваха 54% от имащите право на глас 6,8 милиона българи. Че гласоподавателите не са толкова става ясно дори като се погледне сайта на Националния статистически институт. Там пише – „Към 31 декември 2019 г. населението на България е 6 951 482.“ Това са последните официални данни, по които ще бъдат съставени избирателните списъци.

  Каква ще бъде избирателната активност на 4 април днес и врачка не може да предвиди. Ако линейките хвърчат и пищят като през ноември, може да падне и под 30%. И тогава ще се премерят т.нар. твърди ядра на партиите. Тук ГЕРБ сякаш имат предимство – симпатизантите на Бойко Борисов са по-млади и коронавирусът по-малко ги плаши, за разлика от симпатизантите на социалистическата партия.

  Но дали е така? Дали чиновническата армия на управляващите ще им остане вярна или ще пасува? Признак, че сред кадрите на ГЕРБ цари объркване е постъпката на Валентин Николов, шеф на комисията по енергетика в Народното събрание, който в понеделник напусна парламента, за да се устреми към висок пост в Българския енергиен холдинг.

  Партия, която е твърдо убедена в победата си, слага важните си кадри начело на депутатските листи, за да демонстрира увереност в победата и във водената политика. А случаят „Николов“ по-скоро прилича на окопаване за престой в опозиция. В такава ситуация управляващите, докато могат, слагат на важни позиции свои проверени бойци и така си гарантират, че политиката им и в бъдеще ще бъде продължена, дори да не са начело на изпълнителната власт. Или най-малко, че ще могат да уредят в съответните ведомства свои хора.

  ГЕРБ управлява с малко прекъсване от 2009 г., а това неминуемо води до изхабяване и умора. За разлика от тях социалистите са мобилизирани за реванш, независимо от вътрешнопартийните крамоли.
  Мобилизирани са и от „Демократична България“, както и хората на Мая Манолова.

  Което не означава, че ГЕРБ лесно ще изпадне от първото място. Но едно е да си пръв сред едно малко по-малко от теб „парче“ и няколко „дребосъка“, а съвсем друго, ако парламентът се раздели на две по-големи парчета и други две или четири почти равностойни. Такъв парламент още не сме имали.

  Ако този вариант се осъществи, евентуалният съюз анти-ГЕРБ няма да изглежда изкуствен и не на място, както бе през 2013 г. Тогава ГЕРБ имаше най-много депутати – 97, а следващите ги социалисти – 84 и Борисов можеше да застане в позицията на моралния победител, от когото подло са отнели короната на властта. А и по това време ГЕРБ все още беше млада партия. През 2013 г. надеждата надуваше платната й – тогава не партията на Борисов, а червените изглеждаха уморени. Сега обаче е друго. Като воденични камъни на управляващата партия тежат свлачища, срутища, калища , нагънати матистрали и рухнали мостове.

  И не на последно място – хаосът с коронавируса и ваксинирането. Както и фактът, че нашето правителство е заложило на „куца ваксина“, която развитите държави не прилагат на хора над 55 години. И от която дори Южна Африка се отказа, защото е неефективна срещу местния вариант на коронавируса. А той рано или късно ще стигне и да нас.

  В България най-многобройни са поколенията родени през 50-те и 60-те години на миналия век. Тези хора са над 55 години, точно те са и сред най-дисциплинираните гласоподаватели. А сега какво им казва властта? Ще ви ваксинираме с ваксина, за която казват, че много – много не пази, но това не е вярно – нашите вирусолози на държавна заплата знаят по-добре от швейцарските и германските, не гледайте какво тръбят медиите – на тях сензации им дай.

  С каква „благодарност“ към властта ще отидат да гласуват тези хора? Особено, ако са минали през изпитанието „Ковид-19“ и са разбрали, че от раздадените милиони за тестове, например, до тях нищо не е стигнало, защото теста са си платили сами. Както и цялото лечение, по време на което въобще хич не са почувствали загрижеността на държавата.

  Опасността от вируса може както да откаже хората да гласуват, така и да мобилизира ядосаните да „накажат тези горе“, които са ги забравили. Сред ядосаните може да се окажат както близки на починали от коронавирус, които смятат, че роднините им не са получили нужната помощ и подкрепа, така и лекари и медицински сестри, които през ноември и декември караха по няколко смени нон стоп, защото просто нямаше кой да ги смени. И които са в правото си да питат властта – сега ли разбрахте, че повечето ни медицински кадри са в предпенсионна възраст, сега ли разбрахте, че в здравеопазването не достигат хора.

  Със сигурност много ядосани са заетите в затворените бизнеси. И всеки път, когато социалният министър Сачева им казва от екрана какви грижи е положила за тях държавата, сигурно имат желание да замерят с нещо телевизора.

  Този гняв може да залее днешните управляващи, но той ще работи и за консолидирането на опозицията. Добрите политици умеят да разчитат знаците, които им подава гласоподавателя и да се съобразяват с тях, колкото и голямо да е егото им.

  Ако не ги препъне ината на Слави Трифонов, който отсега твърди, че няма да се коалира със системни партии. Ако групата на шоумена е достатъчно голяма (както сочат социологическите прогнози), „Има такъв народ“ може да минира съставянето на каквото и да е правителство – и на ГЕРБ, и на опозицията, дори и останалите опозиционери да се обединят. И да се отиде на предсрочни избори.

  Така че управляващите може да са прави, когато уреждат ценните си кадри с възлови постове в държавните структури.

  А изборите на 4 април може и да не счупят ГЕРБ, но със сигурност ще счупят всички прогнози.

  К. Кръстева

 14. Опазване на българщината
  Ежегодно блъскане на баби по границата с Турция, щото това възпитава. Ако бабите не стигат, да се мине на майките с „уж болни“ деца. В краен случай може и джендЕри, но да не са от нашите
  На флага да се сложи патриотичен среден пръст в знак на протест срещу либерализма и Костов

  -Икономика
  Държавни аптеки и супермаркети във всеки град
  Евтини лекарства, храна, розово масло и други патриотични стоки, нищо, че са менте. Във всеки магазин да има гише за фалшиви паспорти
  Купони с лика на Марешки и Валери за патриотите нашамарили най-много баби

  -Енергетика
  Да се съборят всички казина и морски градини и на тяхно място да се построят държавни бензиностации
  Разреждане на бензина с цел намаляване на емисиите
  -Екология
  Забрана на шума на всички плажове. Безплатно обучение по жестомимичен език
  Неграмотните рецивидисти, които искат да променят конституцията, да се ползват с предимство на търговете за концесии

  -Медии и иновации
  СКАТ ще стане новата БНТ, а Бургас културна столица на България
  Дюнерът и фитнесът символи на народната просвета

  -Външна политика
  Да се блокира Македония във всички социални мрежи
  Ако Заев се обади, да се оставя на гласова поща

  -Национална сигурност
  Нови атевета за Динко
  Ускорено производство на свински опашки

  Повече бял сос в дюнерите с цел подобряване на отношенията с мюсюлманската общност

  /из нета

 15. Искам да кажа на г-н Кеворкян, че греши. Сърцето на ирландската пастирка е отдавна заето и никакъв Навални не ще успее да застане между нея (пастирката,де!) и Барак.

 16. Комунистът Валери Балевски е уж патриот, но това не му пречи да си дава задника под наем на Бойко сикаджията.
  Някой знае ли колко от сегашните гербаджии са били комунисти?
  Само бой и ебан за Тиквата и приятелите му!

 17. Някой се чудят какво да добавели повече …има какво да се добави господа и това трябва да стане на изборите ,ако такива като марешки в.с. агент иван ,цецо с голямата кратуна получат повече от 10 гласа никой,ама никой не ни е виновен драги.

 18. Е, не е за първи път! Колко от десните наричаха Б.Б. „мутра“, пък после управляваха с него. Самият Симеонов години наред плюеше по Герб, определяше управлението им като „мафиотско“, но после забрави.
  Всичко е „в името на България“, разберете! Те преглъщат егото си и личните си обиди, защото България „има нужда от тях“.
  Така разправят политическите ни гмо-та.

 19. ВАЛЕРКАТА И МАГАРЕШКИ ЗА ВЛАСТ И ЖЪЛТИЦИ СА ГОТОВИ ДА СЕ КОАЛИРАТ И С ДЯВОЛА РОГАТ.

 20. Какво да добавя повече?Всички думи и
  епитети са казани на място Мерси боку
  А останалото е от
  Лукавия…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *