Публикувано на 10.02.2008 / 22:25

Маргина трябва да управлява подземния свят!

 

Във вечерното шоу "Градски легенди" по TV 2 писателят Георги Стоев сподели още, че е разочарован и отчаян от разследващите журналисти в България. “Аз върша тяхната работа и те ме намразиха, защото имам повече информация от тях. А и за много от тях знам как пишат за пари”, каза още Стоев.

На въпрос на водещата има ли добри и светстни хора в ъндърграунда, Георги Стоев посочи Красимир Маринов – Маргина: “Маргина трябва да управлява подземния свят. Той е един селски мъж, простоват, но свестен и обикновен мъж. Казвам го отговорно, въпреки че още утре ще ме атакуват заради думите ми.”

Скандалният писател отговори на въпрос и за фолкзвездите така: “Ако говорим за чиста проституция, това е Камелия – срещу определена сума могат да я имат всички. За един следобед изкара 40 000 лв.”.

Според Стоев любовниците в криминалния свят са далеч по-интересни от съпругите. Най-известна е Ирен Онтева, която в деня на убийството на Бай Миле е била с един кримиелемент срещу заплащане и така неволно му е осигурила алиби. Връзката между макенките и подземните босове, според Стоев, правят известни модни шефки и шефове на агенции.

На въпрос коя е причината за всички убийства в България, Стоев отговори, че най-честата причина не са парите, защото пари има достатъчно, а личните интриги и това кой е по-голям в тези среди. “Днес най-голям е Маджо”, призна писателят. И допълни, че в разговор с него го е попитал защо не замине някъде далеч, а Маджо е отвърнал: “А докога ще стоя там, докато дойде някой и там ли?!”.

Георги Стоев изказа съжаление, че у бил убит Косьо Самоковеца, защото според него е бил наивник и лековерен и не е заслужавал смъртта си. “Убиха то заради боя в “Ескейп”, допълни той.

Геолги Стоев каза още, че е опитал да помогне на полицията и прокуратурата, но те са били некомпетентни и така е започнал да пише книгите си. Никоя обаче досега от тези институции не е проявила интерес да бъдат проверени нещата, за които разказва.

“Не си заслужаваше риска за напиша тези книги. Разочарован съм и съм отчаян най-вече от журналистите, които трябва да правят това, което върша аз”, завърши Стоев.

 

Afera.bg

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *