« Върни се назад Публикувано на 20.09.2014 / 12:12

Маргарита Михнева зашлеви Близнашки с неудобни въпроси

Маргарита МихневаГ-н премиер, не позволявайте политикът Бареков да оглави протеста на миньорите. Напоследък сме свидетели на безпрецедентна атака от страна на политици и медии към българските миньори.

В поредица от репортажи в електронните медии миньорите бяха обругавани, че си продавали „гласа“ срещу 50 /петдесет/ лева за БСП. Обвинението на медиите срещу г-н Ковачки, че е превеждал 50 лева аванс в картите на миньорите, се срина в прокуратурата. Никой в публичното пространство не огласи решението на Върховната касационна прокуратура, че няма купен вот.
Въпреки агресивната намеса на медиите и унижаването на миньорите в ефир, че си „продават“ гласа, прокуратурата е категорична.
От 2500 миньори в Бобов дол, за БСП са гласували 46, за ГЕРБ – 752, за ББЦ – 306, за ДПС – 126, и за Атака -125. Това според медиите е купен вот от „олигарха Ковачки“ за БСП?
ТЕЦ СливенЗащо министър Васил Щонов излъга миньорите? Прочетете внимателно писмото на Топлофикация-Сливен ЕАД и ми отговорете, така ли нечестно се говори с хората?

Отговорете ми на още един въпрос: Защо НЕК изкупува 1 мегават ел.енергия от ВЕИ-тата за 400 лева, от Мариците с чуждестранен собственик за 200 лева, а на нещастниците от Бобов дол зверският труд е оценен на 80 лева? Признайте си, че това е премълчаната, неудобната истина за правителството за увеличаване цената на електрическата енергия.
При добро желание от Ваша страна бих могла да Ви изпратя пълен списък на всички „височайши“ особи от политическия елит на България, които притежават ВЕИ-та. В по-голямата част от тях няма да разпознаете популярни имена, защото те са се скрили зад шуролинки, шуронайки, баджанаци, свекъри, тъщи…и така до безкрай!

Маргарита Михнева

 

«