« Върни се назад Публикувано на 09.09.2014 / 17:41

Маргарита Михнева: Зам-шефът на ДАНС е прецакал разследването по „аферата Костинброд”, изнася инфо към Мая Манолова, тя към Бареков!

Аферата КостинбродВ предаването на Цветанка Ризова по Нова телевизия Маргарита Михнева разкри как е било осуетено умишлено разследването по „аферата Костинброд”. Михнева изнесе, че зам-председателят на ДАНС Димитър Йорданов е изнесъл класифицирана информация за печатането на допълнителните бюлетини към Мая Манолова от БСП. Йорданов е издал инфото докато процесът е бил следен от службите и прокуратурата.

Делото не е съшито с бели конци, категорична бе Михнева, опровергавайки Близнашки, който изрече вчера куп глупости за „аферата Костинброд”.
На практика зам-шефът на ДАНС Димитър Йорданов е осуетил разследването като изнася информацията. По-късно Йорданов бил уволнен от ДАНС, според Михнева. Защо вече Мая Манолова я дава на Бареков, и защо той я гръмва – там ровете, призова Михнева журналистите. Според нея тогавашният главен секретар на МВР не упражнил умишлено контрол.
Afera.bg

«