« Върни се назад Публикувано на 25.03.2021 / 19:35

МАНОЛОВА, ПО -ПОЛЕКА С ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ГРИГОР ЗДРАВКОВ И РУМЕН ПЕТКОВ! ЧЕ НЕ ЗНАЕШ ОТ КОЯ ТРЪНКА ЩЕ ИЗСКОЧИ ЗАЕКА!

На 7.03.2021 сайта АФЕРА публикува:

БИЗНЕСА НА „МУТРИ ВЪН!“ С „МУТРИ ВЪТРЕ!“. СИНДЖИР МАРКА.

https://afera.bg/%d0%b1%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d1%81%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d1%83%d1%82%d1%80%d0%b8-%d0%b2%d1%8a%d0%bd-%d1%81-%d0%bc%d1%83%d1%82%d1%80%d0%b8-%d0%b2%d1%8a%d1%82%d1%80/

Дни по-късно Григор Здравков от Българска Легия Антимафия публикува във Фейсбук данни за прокурорската проверка, на което „обикновения адвокат“, както обикновено се подписва Николай Хаджигенов, реагира така:

Щял да съди „обикновения адвокат“ както Григор Здравков, така и сайта АФЕРА. Нищо, че ако си беше направил труда да прочете материала на АФЕРА, както и публикацията на Григор Здравков, щеше да провиди „обикновено адвокатския“ му ум, че никъде не е написано, че преписката се води и проверката е срещу Мария Капон.

Но все тая, „обикновеният адвокат“ нека съди, отсега е видимо ясно как ще изгуби делото, щом му идва отвътре обаче, да съди, негова си работа.

За това че в „Изправи се! Мутри вън!“ има лица, които няма как да заличат и амнистират биографиите си, нито АФЕРА, нито Григор Здравков са виновни, да сте мислили кого сте нагласили в листите, да сте мислили и като сте се запътили към кандидат – депутатска слава – ако бяхте мислили, щяхте да знаете, че никой не е длъжен да пише за вас само дитирамби, камо ли да не дава възможност на избирателите да научават и си припомнят кой кой е в политиката и какъв е бил.

На целия тоя фон, няма как да минем и без Мая Манолова.

Тя пък, вместо да се занимава с изборната си кампания, разпространява абсолютни небивалици сред своите – видите ли, чрез Григор Здравков – Румен Петков пласирал на Веселина Томова материали срещу тях.

Тази безумица истински свали „нивото“ до Марианската падина, но сме длъжни да отговорим, защото ни писна от интригите и глупотевините, които разпространяват лица, които първо трябва да се вгледат в себе си, преди да се изживяват като „чисти ангели небесни“ на „новата“ политика, която ще изхвърля точно онези, с които преди време си бяха биз-бизе. Като Бойко Борисов, например.

За сведение на Мая Манолова, още не се е родил тоя, който чрез някой ще пласира информация на Веселина Томова и Томова няма да го излови. За още по-голямо сведение на същата тая Мая Манолова, ако Румен Петков иска да каже нещо на Веселина Томова ще и го каже в прав текст. И обратното.

За още още по-голямо сведение на Мая Манолова тая дърварска „тъпоидна конспирация“, която си е измислила е валидна вероятно за някой от нейните редици, но не и нито за АФЕРА, нито за Веселина Томова, нито за Григор Здравков, още по-малко пък за Румен Петков.

Ние изобщо не се съмняваме, че като много информиран човек, ако Румен Петков си отвори устата за въпросната Мая Манолова, може и да стане страшно, но тая работа си е негова работа и не ни интересува.

На това място съм длъжна да кажа в прав текст – че нито Веселина Томова, нито сайта АФЕРА е взел и една стотинка от Румен Петков, но както Веселина Томова, така и сайта АФЕРА открито и ясно са написали и казали, че подкрепят кандидатурата за депутат на доц. Атанас Мангъров.

Що се отнася до публикациите в АФЕРА, които толкова са изнервили определени лица от „Изправи се …“, не е необходимо нито Румен Петков, нито „пласьора на инфо“ Григор Здравков да ни „пробутва“ нещо, за да го напишем. Години наред, докато куп „революционери“ от „Изправи се…“ делкаха кинти и се свиваха под юрганите, не друг, а АФЕРА громеше онези, за които сега /!!!/ „внезапно“ се пробудиха точно тия от „Изправи се…“, дето се лезеха на Боко и хунта. АФЕРА няма нужда някой да и посредничи, че да напише истината.

Анадънмо, Манолова?!

Тежък архив има АФЕРА, много дълбок и тежък, драга ни, Мая. И брилянтни източници има АФЕРА, неподозирано брилянтни, драга ни, Мая.

А сега се… огледай! Че не знаеш от коя трънка ще изскочи заека!

Afera.bg

«