« Върни се назад Публикувано на 14.06.2021 / 16:16

„МАНИПУЛАЦИЯ“, „КАМЕРИТЕ“, „ЛИЧЕН ЖИВОТ“ – ХВАТКИТЕ ДА СПАСИШ НОВИЯ „ЦВЕТАНОВ“!

Дневник“:

„Дневник“ се свърза с адвоката му Емилия Недева, която заяви, че това е манипулативно разпространен запис, направен от камерите на заведение, като се цели чрез внушения да се придаде на една приятелска среща различно от истинското й съдържание.

„Пламен Узунов се е срещнал с човек, който не е на държавна служба от много години, и няма нищо уличаващо го в това. Твърдението за конспиративност е смехотворно, като се има предвид, че мястото е публично и че посещенията в това място очевидно добре се документират. Като адвокат и правозащитник бих попитала собственика на заведението, записите от чиито камери са предоставени за обслужване на тази манипулация, дали камерите му са поставени с цел охрана, или за регистриране и разпространяване на епизоди от личния живот на посетителите. Колко са законни действията му и какви са мотивите да предоставя записите извън целите, за които те се правят“, коментира още Недева.“

Няма да припомням през годините след всички видели бял свят записи, видеа и снимки какво правеше „Хунтата“ срещу която УЖ президентът Румен Радев и сегашната му кохорта се „бори“. Виновни бяха журналистите, търсеше се единствено кой им е предоставил записите, снимките и видеата. Толкова!

Никой не си мърдаше пръстта да се зарови дълбоко в СИМБИОЗАТА НА СВИНСКИТЕ ЧЕРВА, НА ТЪРГОВИЯТА С ВЛИЯНИЕ, НА КОРУПЦИЯТА И НА ОМЕРЗИТЕЛНИТЕ ПРЕПЛЕТКИ ОТ „ВРЪЗКИ“, КОИТО ВОДЕХА ЕДИНСТВЕНО ДО ОГРОМНИ УСВОЕНИ КИНТИ.

Днес! Сега!

„Новите“ „борци“ УЖ срещу Хунтата, начело с МЪЛЧАЩИЯ РУМЕН РАДЕВ И ВКОПЧИЛИТЕ СЕ В НЕГО ПАРТИИ, обозначаващи се като „мнозинство на почтените“, ПРАВЯТ СЪЩОТО.

Партиите и врякащите им иначе „лидери“ за щяло и нещяло, МЪЛЧАТ КАТО НАСРАНИ след разследването на АФЕРА за президентския съветник по антикорупция Пламен Узунов. Мълчи четвърти ден и президентът Румен Радев, охотно рецитира обаче колко бил щастлив заради НАТО.

Мълчи и Пламен Узунов.

Единствен куп противоречащи неща изрече скандално известният бивш митнически шеф Петко Петков. И дори никой от мълчащата кохорта не си направи труда да провери, че „личния подарък“ за помощ за трансплантация на черен дроб се дава … ДВЕ ГОДИНИ СЛЕД провеждане на трансплантацията.

Всички около президента след три дни мислене как да излязат от ситуацията само и само косъм да не падне от главата на Пламен Узунов, днес запяха дежурната песен – „манипулация“ и натрапчиво отклоняват вниманието с „камерите“ – що били там, що записите изтекли, ама как стигнали до АФЕРА,  и как така „личния живот“ бил нарушен.

КОПИ ПЕЙСТ ТОВА, КОЕТО ПРАВЕШЕ „ХУНТАТА“.

Само на кретен или идиот, който е гледал записа не му става за какъв „личен живот“ става дума.

Кой е Петко Петков тепърва конкретно ще разкрива АФЕРА, но и само дотук през годините куп медии са написали кой е бившия митнически шеф от Иван Костово време и колко е скандален. А Радев има всички служби на длан и само за минути на бюрото му щеше да седи цялата справка за лицето Петко Петков. За да види кой е „старият приятел“ на секретаря му по антикорупция, с когото си разменят листчета и си крият телефоните да не ги подслушват.

Дългата „приятелска“ среща е като в долнопробен крими филм и „пурите и бутилката ром“, дадени след две години закъснение уж заради трансплантация, не е необходимо „да дрънчат“, както нелепо се изказа Борисов, за да будят всякакви съмнения.

Подобна среща не е никакъв „личен живот“, особено когато на нея присъства АНТИКОРУПЦИОНЕН ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА ПРЕЗИДЕНТА И СКАНДАЛЕН ЕКСМИТНИЧЕСКИ ШЕФ. Това, че не бил на държавна работа в момента, а има частна фирма за внос износ на пури и ром, даже е още по-зле, а и в Митниците „промените“ и бездомните кучета знаят как стават. Не по „държавен“ път.

Даже не е необходимо да се обсъжда колко недопустима е подобна среща, на която на листчета сигурно си пишат колко се обичат, щото са глухонеми.

Единственият верен ход на президента Румен Радев бе да отстрани моментално лицето Пламен Узунов. Той не го направи И ТОЗИ ПЪТ, и единствената причина очевидно е, че Пламен Узунов го държи здраво за топките чрез нещо.

Нямайте съмнение, че и това „нещо“ ще лъсне!

Всъщност, може ли да ми обясни уважаемата адвокатка моят „личен живот“ не е ли нарушен, след като след журналистическото ми разследване службите, вместо да се занимават с МРЪСНИТЕ ПРЕПЛЕТКИ ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ВЛАСТТА, обсъждат как и откога да ме поставят на „външно наблюдение“, за да разберат контактите ми и как получавам информация за разследванията си като журналист.

Уважаемата адвокатка ще защити ли моите журналистически права и правото ми на „личен живот“, а?!

Кой ще спре новият „Цветанов“?

„Личен живот“ ли е нарушен на Пламен Узунов, като осветявам, че „НОВИЯТ ЦВЕТАНОВ“ КАДРУВА ВСИЧКО В МОМЕНТА В ДЪРЖАВАТА?! И КАК ГО „КАДРУВА“ – ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ. Резултатът е катастрофален и всяко ежедневно разкритие на АФЕРА го потвърждава.

Нарушаване на „личния живот“ ли е, че се осветява СХЕМАТА по която се правят назначения и се уреждат далеч не „благодарности“ за операции и помощ за тях?! Апропо как точно Узунов е помогнал за трансплантация, пак в качеството си на президентски служител?!

Новият „Цветанов“ дерибейства под крилото на Румен Радев и това СА АБСОЛЮТНИТЕ ФАКТИ. Това, че Румен Радев се прави на улав, че не знае, е бездарен цирк. Това, че Румен Радев продължава да толерира лицето Пламен Узунов, въпреки че досега трябваше да бъде разкаран незабавно, означава, че Радев е зависим от него.

„Манипулация“ и „търсете камерите“, и ах, ох, въх, колко бил нарушен „личния живот“ на „приятелски разговор“, е мантра за идиоти, внушена от пиари без грам въображение и талант, с една дума – дървари.

Двама братя от Дунава и ортака им „новият Цветанов“ въртят държавата на пръста си УЖ под носа на Румен Радев, който УЖ нищо не знаел за това.

Нищо от това, което трябваше истински да направи това правителство на Радев, не се случва. Схемите за купуване на гласове и фалшификации СА БЕТОНИРАНИ ПО МЕСТА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КАДРОВИТЕ ПРОМЕНИ НА „НОВИЯ ЦВЕТАНОВ“. КОРУПЦИЯТА ВИЛНЕЕ С ПЪЛНА СИЛА.

„Новият Цветанов“ вършее недосегаем, като „стария“ Цветанов.

И позорно и отвратително, тия партии, които са се сврели под крилото на ментора му Румен Радев, който го пази като зеницата на очите си, мълчат, мълчат, мълчат. Иначе пискат до небето, че били против корупцията, против нарушаване на свободата на словото, против търговията с влияние. Против, само, когато не касае тях.

Не АФЕРА прави „манипулации“, а всички вие сте не само манипулатори, но и лъжци, които за пореден път ще изиграете тоя народ.

Радев, „новият Цветанов“ те води към ешафода. Въпрос на време е да те споходи съдбата на Боко Тиквата.

П. П. Последно въпросната адвокатка, очевидно спешена от Пламен Узунов, е изрекла и пред телевизия „България Еър“, че това, което направил сайта АФЕРА било „фалшиви новини“, с които целия Европейски съюз се борел.

Радев, Радев, потресаващо дъно – и „новият ти Цветанов“, и „пиарите“ ти. „Фалшиви новини“ и „АФЕРА“?! Съвсем изтървахте влака.

Веселина Томова

«