Публикувано на 27.10.2021 / 9:11

МАНИПУЛАЦИЯТА „УВЕЛИЧАВА СЕ ЗАБОЛЕВАЕМОСТТА“. ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ Е ВСЯВАНЕ НА СТРАХ И ПАНИКА!

„5863 заразени днес, което е абсолютен рекорд от началото на пандемията“, съобщава задъхано, със силно загрижено изражение водещата на ТВ новините и някъде там, между другото споменава, че са направени 51 688 теста, което впрочем също е рекорд, но този рекорд минава в графа „разни“. Защото този рекорд не е важен за създаването на паника и страх у уважаемия зрител. Защото, ако на уважаемия зрител му кажат, че делът на положителните проби намалява, това не е добре за пропагандата.

Ето данните от Единния информационен портал от началото на месеца до днес. Те много добре показват резкия ръст на тестовете след въвеждането на задължителния „Зелен сертификат“, както и реалния СПАД на положителните проби. И да не пропускаме факта, че „положителен“ не означава „болен“!

Така че реплики от типа „увеличава се заболеваемостта“ са крайно неуместни, неотговарящи на обективните факти, силно подвеждащи и манипулативни.

Единствената цел е всяване на СТРАХ И ПАНИКА! Нямаше ли някакви наказателни мерки за подобно поведение?

Изкушавам се да спомена и нещо по темата за „кризата с леглата в болниците“. Видно от данните на НЗОК за болничните легла, за които има сключен договор с Касата, 46% от тях (т.е. почти половината) са СВОБОДНИ/НЕЗАЕТИ от никакви болни! С ковид болни са заети 15% от всички легла.

Казано иначе, ако действително в някои болници има недостиг на легла, то това е въпрос на лоша организация и разпределение на леглата за ковид болни, а не реална липса на легла.

Поредната спекулация със страховете на хората и оправдание за въвеждане на всевъзможни рестрикции!

Ани Алашка

Коментари 17 за
“МАНИПУЛАЦИЯТА „УВЕЛИЧАВА СЕ ЗАБОЛЕВАЕМОСТТА“. ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ Е ВСЯВАНЕ НА СТРАХ И ПАНИКА!”

 1. Само в БГ сме най-умните и разбиращи какво се случва. Ваксините са създадени против нас, ако не вярвате, питайте мен

 2. Добре де, след като всички вече разбраха, че ПЛАНЪТ им е в действие, по пътя на логиката, а и на биологията ни има само 2 решения:
  Или си в дефензива или си в офанзива!
  Или бегаш или нападаш!
  „Нападащи“ има по форумите и по някой и друг площад с някой и друг плакат…
  Тези в офанзивата са като Кольо – евала, за смелостта изобщо да действа адекватно.
  Искам и аз там на пасваща дистанция от „коронясването“, смарангясването…

  Защо обаче още балъци, които се насират от страх и се боцкат?
  И с тях и без тях:
  Така ли не проумяха, че войната се води с химикалката и числата СЕ пишат и КАЗВАТ от който трябва?
  Ще ни изкарват най-простите още дълго време, щото не сме „послушни“, както вчера например немците ни изтъпаниха в статия на ФАЦ-а, че видите ли България и Русия са като в апокалипсис, там народа умира, щото не е ваксан!
  Нас ни спрягат за „черните овце“, броят „черни рекорди“…
  И на вън никва информация дефакто не излиза от тази, съществената – средностатистическият западняк консумира медии полуфабрикат и както каза холандеца от последната серия на Да хванеш гората, на Запад нито знаят къде е България (а сме у кой век беше?) нито ще се заинтересуват.
  Те още си мислели горките жертви на собствената си пропаганда, че в България лазим едва ли не на 4 крака и ходим за съчки в гората…
  Смятайте как функционира медийната машинария!
  Коле,
  тъй като гледам, ний пак със съчките ке се оправим някак си, ама тези дето и сега са в „ниското“ не ги мисля.
  В плиткото опасността е от ТИНЯТА, не от друго!
  Венсеремос!

 3. Вижте какво ЕС е финансирал от 2013 година ;-(
  Проекти как да ни наблъскат телата с ГРАФЕН!!! Помните ли изследванията на германска лаборатория, която откри 80% ГРАФЕН във ваксина на Пфайзер, Модерна и другите бъркочи за пренасяне в бъдещето – В ОТВЪДНОТО. Зеления сертификат е част от плана!!!
  https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/bg/IP_13_54

  1. Поинтересувайте се за това лице : Jari Kinaret и неговия проект „Графен”! Има статии и на български!
   Излизат много интересни статии и документи, които ни отвеждат до ГЛАВАТА на ЛАМЯТА – ЕС и ЕК!
   В сайта на ЕС дори са си написали как чрез ГРАФЕНА ще ни свързват със супермегаголемия компютър на Марчето Габриел и ще ни правят човеци-машини!

 4. Подизирам че цялата тази истерия смърди на гнусна търговия с човешки органи, ама това е друга голяма тема…

 5. Нормално, с нефелните тестове заболели ще има толкова, колкото им трябват. Важно е да уплашим стадото, да изпълняваме ПланЪт и да рапортуваме добри резултати на господарите.

 6. „Вирусните и бактериални инфекции с помощта на квантова генетика могат да се разпространяват по квантов път, чрез създаване на квантови копия, посредством сваляне на спектрална информация от биологичен вирус, и с помощта на електромагнитни вълни и торсионни полета тези квантови копия се разпространяват светкавично и заразяват хората.“
  ––––––––––––––––––––––––––––
  – тази светкавична скорост, трае вече втора година! А за процента на заразени, спрямо бройката тестове – направо не ми се говори

 7. Афера, продължавате да подкрепяте тезата, че такъв вирус все пак има, въпреки, че никъде по света до този момент той не е изолиран така, както трябва – по метода на Кох. Нужни са и аутопсии на евентуално починали от „вируса“, преди да се правят ТЕСТОВЕ, а още повече и ВАКСИНИ. Къде е логиката? Питам най-смирено аз.

 8. Ето каква е целта:

  ГЕНЕТИЧНОТО ОРЪЖИЕ „Sars-Cov-2“

  Който е ваксиниран, да не чете…

  Генетичното оръжие е нов вид оръжие, което е способно да промени генетичния код на човека. Генетичното оръжие уврежда ДНК, като променя нейната първична структура, поразявайки не само засегнатия обект, но и неговите потомци. ДНК съхранява в себе си различията между хората на клетъчно ниво. Всеки човешки геном съдържа белтъчини, които са структурирани по специален начин. Именно тяхната комбинация определя външния вид на човека, продължителността на живот, поведение и т.н.

  В основа на генетичното оръжие лежи избирателността на поражение на индивида от определена раса, етнос или националност, пол, възраст и други антропологични признаци, които учените определят чрез анализ на структурата на ДНК. Генетично оръжие в този смисъл могат да бъдат различни вируси и бактерии, създадени чрез генно инженерство. Те са способни да се внедрят в хромозомата на клетката, предизвиквайки мутация и по-нататъшни наследствени изменения.

  В американските институти от 2000-та година работи програма за събиране на генетичен материал от жители на различни части на планетата. Тя официално се счита за част от проекта, наречен «1000 Genomes», провеждан под егидата «Усъвършенстване на методите за лечение на неврологични заболявания».

  • The International Genome Sample Resource (IGSR)
  В рамките на експеримента «изследователи» от САЩ взели кръв от коренни жители на Европа и Азия, също така от Америка и Африка.
  Путин относно тайното събиране на биоматериал от руснаците:
  «Биологичен материал се събира из цялата страна. При което за различни етноси и хора, живеещи в различни географски зони на Руската Федерация.

  Ето въпрос: защо го правят? Извършва се целенасочено и професионално. Ние сме обект на много голям интерес.»
  Днес западните учените заявяват за успешно завършване на програмата за събиране на генна информация на жителите на Земята. На смяна на «1000 Genomes» обаче идва нова програма «Proteom» за «дешифриране и изучаване предназначението и взаимодействието на белтъчините».

  През 1998 г. американски учени обявиха уникално откритие. Те изкуствено отгледали фрагмент от интерферираща РНК. Попадайки в човешкото тяло, тази молекула може да унищожи определени предварително зададени комбинации от гени. Молекулата убиец, попадайки в организма, намира нужните ДНК, вгражда се във веригата на гена и блокира желаните области. С други думи, РНК се вгражда в процеса на човешката жизнедеятелност и убива жертвата.

  Учените от секретни лаборатории разглеждали различни начини за доставка на молекулата убиец в човешкия организъм, най-лесният и евтин способ бил чрез ГМО храна. Но тук възникнало значимо препятствие: чрез храносмилателния тракт генът убиец не се усвоява. Единственият начин да се внедри в организма на човека РНК-убиец е въвеждане чрез кръвта, с други думи, може да се въведе в жертвата вътревенно с лекарства или ВАКСИНИ.

  Но този МЕТОД е не само много СКЪП и ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН, но и изключително ОПАСЕН. Защото в случай на внезапна масова смърт на населението, виновниците бързо ще бъдат изчислени: който е продал заразената ваксина – ТОЙ Е УБИЕЦ!

  Днес сме свидетели на това как плана за депопулация, и внедряване на молекула убиец директно в човешката ДНК, посредством глобална ваксинация се претворява в живота. При което са преодолени всички съпътстващи препятствия:

  За да стартира МЕТОДА и бъде «ваксинирано» цялото човечество бе създадена илюзия, за глобална и смъртоносна заплаха от въображаем биологичен вирус (Sars-Cov-2), като за целта човечеството се облъчва с квантов вирус.

  Финансиране на този много СКЪП метод бе намерено в лицето на Световната банка и МВФ, които обезпечиха така необходимите милиарди долари за безплатни ваксини, които да достигнат до всеки един жител на Земята. За да бъде сведена до минимум по време ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА на метода, Националните Държави бяха принудени посредством принуждение и поощрение на населението, да приключат с ваксинацията в най-кратки срокове.

  ОПАСНОСТ за създателите на този метод може да възникне при внезапна масова смърт. Но ако има много производители на ваксини (различни страни), и ако бъде намерен начин РНК-убиеца вграден в ДНК на човека да се активира след време (1-2 години), тогава няма да може да се докаже, че хората са починали от ваксините. Дори и да се докаже отговорността ще бъде колективна, т.е. виновен няма да има.

  Генетични ваксини с РНК-убиец

  За да бъде доставен РНК-убиеца в ДНК на човека чрез кръвта е необходима «революционно» нова, ГЕНЕТИЧНА ВАКСИНА. В рамките на една година се появиха следните ваксини:
  Китайска: CoronaVac
  Западни: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson
  Руски: Спутник V, ЭпиВакКорона, КовиВак

  Всички тези ваксини използват «революционно» нова технология. Технологията на ДНК и РНК-ваксините се отличават по това, че вместо патоген те съдържат ДНК или матрична РНК, на която е «записан» ключов имуноген (способен да предизвика имунна реакция) белтък на патогена.

  В природата м-РНК служат за «предаване на данни» за структурата на протеина на рибозомите (органоиди, синтезиращи белтък). Ваксините за «СОVID-19» са препарати, базирани на ДНК или РНК гени. При такава ваксинация в клетките на човека се въвеждат синтетични гени. Ето защо такава технология преди е била ЗАБРАНЕНА, защото това е генна терапия, или метод за генно редактиране.

  РНК-убиец (квантово активиране)

  Как ще бъде активиран след време РНК-убиеца, вграден в ДНК на човека и доставен в организма чрез ваксинация? Отговорът е: Посредством Вълнова (квантова) генетика. • Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните. • Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – ВАКСИНИРАНИТЕ!

  Ученият Пьотр Гаряев, номиниран за Нобелова награда, разказва преди да бъде убит, как неговите разработки и открития в областта на вълновата (квантова) генетика, били откраднати от канадското правителство така, че тези технологии са известни на Запад (вече повече от 20 години), и се използват за военни цели. С помощта на вълнова (квантова) генетика може да бъде убит всеки един жив организъм: човек, животно, растение, бактерия.. Стига да има образец от негов генетичен материал.

  При животните и растенията е по-лесно, имайки образец от един екземпляр може да бъде унищожена цялата популация (в зависимост от площта на въздействие с електромагнитни вълни и торсионни полета).

  При хората е доста по-сложно и това е обусловено с наличието на голямо количество нации, етноси и народи, различни на генетично ниво. Никой не знае общото число, но се смята, че са в предела на 2200-2400, и само на 24 от тях числеността превишава 50 млн. души. Невъзможно е да бъде унищожена всичката тази човешка популация наведнъж.

  Друг е въпросът, че ако в ДНК на цялото човечество бъде внедрена ЕДНАКВА матрична РНК (присъстваща във всички ваксини за «СОVID-19»), на която е «записан» ключов имуноген (способен да предизвика имунна реакция), взимайки на прицел тази ЕДНАКВА РНК с помощта на вълнова (квантова) генетика (чрез въздействие с електромагнитни вълни и торсионни полета), молекулата ще се превърне в убиец унищожавайки определени предварително зададени комбинации от гени, едновременно убивайки всички ваксинирани белязани с ЕДНАКВА РНК.

  «COVID-19» е квантов вирус

  «Covid-19» не е инфекциозно възпаление предизвикано от биологичен вирус «Sars-Cov-2», такъв вирус не съществува и не е изолиран до момента.
  «СОVID-19» е възпаление предизвикано от изкуствено създаден КВАНТОВ вирус, който е система за излъчване на собствена генетична информация, т.е. не е задължително биологичният вирус да попадне в организма.

  Това е квантово копие, холограма, която предизвиква същите поражения както биологичният вирус. Достатъчно е в организма да попадне негово (на вируса) квантово копие. Какво са направили? Текстът и смисълът на РНК на първоначалния коронавирус е бил деформиран, за сметка на къси генни (текстови) вставки в неговия генетичен материал (РНК хромозома). Това напълно променя и превръща неутралния коронавирус в патогенния, квантов, боен вирус «СОVID-19».

  Вирусните и бактериални инфекции с помощта на квантова генетика могат да се разпространяват по квантов път, чрез създаване на квантови копия, посредством сваляне на спектрална информация от биологичен вирус, и с помощта на електромагнитни вълни и торсионни полета тези квантови копия се разпространяват светкавично и заразяват хората.

  Това са най-нови военни технологии, които се усъвършенстват. Със същия успех могат да бъдат създадени и разпространени с помощта на електромагнитни излъчвания и торсионни полета и други квантови вируси: ебола, зика.. За съжаление тези технологии се намират в ръцете на световната задкулиса, които са заинтересовани за реализиране концепцията на златния милиард.

  Квантова защита

  Как да се защитим? В случая с квантовите вируси аптечната фармакология на работи. Единия начин (поне в този случай), текстът на РНК хромозомата на «СОVID-19» да бъде върната в първоначалния си вид, или най-добре тези които разпространяват квантовия вирус да бъдат спрени, но това няма как да се случи.

  Другият начин, да бъде създадена квантова ваксина, да се изгради вълнови или квантов имунитет, това трябва да стане с помощта на същите електромагнитни вълни и торсионни полета, които сами по себе си са безвредни и предизвикват защитен ефект.

  На 4.10.2021 г. във всички руски медии се появи следната новина «В Русия създадоха супер оръжие срещу коронавирус – електромагнитен апарат ТОР». Обърнете внимание, не фармакология, а именно електромагнитен апарат, който е произведен във военен завод.
  • В России представили аппарат электромагнитного подавления коронавируса • TOR

  П.П. С течение на времето всеки от нас в една или друга степен страда от болести. Някои от тях, както ни се струва, преминат без следа, а някои причиняват сериозни патологични промени. Обаче, постепенното разстройство на защитните функции на тялото стават основа за развитие на патологични процеси.

  Текстът е част от публикацията: – „Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус.

  Светослав АТАДЖАНОВ

 9. Добър анализ, Ани! Прави ми впечатление, обаче, че явно в понеделник 25.10 много малко хора са били на работа/респ. са давали проба за тест/. Странно ми се вижда, българина да ходи масово на работа в петък!!! – но не и в понеделник 😀

 10. Поздрави, че показвате тази графика на ръст и процент заболели по дни!
  От месеци наред се чудя защо „националните“ медии не извеждат на първо място процента на положителните спрямо направените проби, а се тръби колко са заболелите.
  Заблуждават ни без свян и срам. Нарочно игнорират някой данни, а други извеждат начело.
  Та в тази графика е истината.

 11. Оттеглете се от градовете !
  Далеч от големи водни басйни,заводи,далекопроводи,отводнителни съоръжения,АЕЦ …
  Мин.надморска височина 200 м. и дистанция от морета и язовири 40 км.
  Забравете за водопроводите и плитките водоизточници с големи хоризонти,ползвайте дълбоки води и дестилатори !
  Минимализирайте потребностите си.
  Въведете желязна дисциплина сред обитателите.
  Научете тайните на Природата и нейните дарове ,докато ги има.
  Запасете се .
  Всяка общност трябва да разчита на най -малко общопрактикуващ лекар и зъболекар.
  Съберете полезни книги,Гугъл няма да го има!!!
  Оборудвайте се с надежна радиовръзка за далечни разстояния.
  Научете морзовата азбука !!!
  Подгответе високопроходим автомобил без никаква електроника.
  Подгответе психиката си за изпитания.Къртовската работа е единствения начин да запазите душевното си здраве !
  Селото ще ви спаси,но трябва да го пазите от ,,нашественици“ !
  Надземен или подземен домът ви трябва да е екраниран !!!
  И УКРЕПЕН !!!!!!!!!!!!!

  Човек за човека е вълк и това се случва до 12 дни след започване на разпада на Обществото…
  Бъдете истински Войни готови на всичко !

  Венсеремос.

  1. Брей имало и реалисти в тоя форум, тюх да му се не види.

   Нали знаете разликата между песимиста(четящ НПК), оптимиста(четящ Търговския Закон) и реалиста 🙂 ?

   Около мен проблема е друг, но метода е сходен. Почнах да свиквам с мечките, по-нагоре на север гризлитата са истински, като във Винету, макар да съм далеч от техниката на „Поразяващата Ръка“ с „Мечкоубиеца“ добрата пушка е номер едно инструмент за оцеляване на север. За сега се разминавам само с кафяви мечки, наскоро една беше на 30-40 метра от мен в един парк, хареса си човешко ядене на една от масите но имаше проблеми с отварянето на кутията в която бе сложено и беше направо комедия да гледам как се мъчи животното. Абе правете ги тия кутии по-лесни за отваряне, то за хора е трудно, камо ли за мечки 😉 . Имам видео от телефона ми за невярващите 🙂 . Гризлитата са реален конкурент по горното течение на реките за сьомгата 🙂 .

   https://www.youtube.com/watch?v=TSSPDwAQLXs

   И ако знаете лафа за разликата между лайното на кафявата мечка и гризлито знаете и какво да правите ако гризли ви се изпречи 🙂 . Но първо трябва да се научите да ги различавате. Разбира се има сърни, койоти(тия дни щях да утрепя един с колата докато слизах от парка, посред бял ден) мусове(стойте далеч от тях ако можете) диви котки и т.н.

   Тема много навременна, макар да е далеч от тоя момент , колкото по-рано почнете толкова по-добре 🙂 .

   https://www.youtube.com/watch?v=HewwI7cX1yg

   https://www.youtube.com/watch?v=AxM9FYSs8V4

 12. Ама моля Ви се,аз знам от ден първи на тази измама,че цифрите и статистиката,се гласят според това,каква тояга са ни нагласили краварите/козяк/колонизаторите ЕС,НАТО/ГЛОБАЛИСТИТЕ/и командите се задават от неприличащата на нищо,кюрдката феро мустафа,ето видео,как ни приканваше,миналата година,че супер героите носят маски(((http://www.bulgarica.com/2020/11/23/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D1%81%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%80-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%8F%D1%82-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/)))!!!
  Лекуват хората по-нова методика,която няма нищо общо с това което ни лекуваха от грип,остра дихателна недостатъчност,бронхит пневмонии и прочее……..така е спуснато от СЗО,ООН(((ООН дааа,скоро ще видите,щетите от тази организация върху Човешкия род))),подават на хората високи нива с кислород,което е противопоказно 100%,още миналата година,познавах хора които се пренесоха при Нашия създател,лекувани по този начин!!!
  ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
  ТЕЗИ ДОКТОРИ КОИТО КАЗВАТ ИСТИНАТА,са игнорирани!!!

 13. Свободата е на върха на копието, а не на върха на иглата каза:

  Ами да им наливаме акъл с фуния, друг начин не виждам – Акъл – море, глава – шамандура… а и парички, паричкиииии….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *