Публикувано на 01.08.2020 / 23:16

МАЛОУМНОТО МВР НА ХУНТАТА УМИШЛЕНО ПРОВОКИРА ПРОТЕСТА. НЕ ПУСКАТ БУСА „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ ДО ОРЛОВ МОСТ! /ВИДЕО/

МАЛОУМНОТО МВР НА ХУНТАТА УМИШЛЕНО ПРОВОКИРА ПРОТЕСТА. НЕ ПУСКАТ БУСА „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ ДО ОРЛОВ МОСТ!Безумното, малоумно МВР на Хунтата спря буса на майките „Системата ни убива“ до Софийския университет и не го пусна да отиде до Орлов мост.

Абсолютно УМИШЛЕНОТО ПРОВОКИРАНЕ НА МВР НА ХУНТАТА доведе до изключително напрежение. Буса бе заобиколен от полицаи от СДВР в три кордона, които впоследствие бяха заменени от полицаи с жилетки „антиконфликт“.

Шефът на идиотската „операция“ от страна на МВР забрани буса да стигне до Орлов мост и така умишлено предизвика напрежение, нареждайки на младите полицаи да обрградят в три кордона буса с майките с деца.

Протестиращите заобиколиха буса досами полицаите, яростно скандирайки „Позор!“, „Пуснете буса!“, „Пуснете майките!“, „Борисов педераст!“. Малко по-късно протестиращите направиха коридор за да бъде пуснат буса, но полицаите безсмислено стоят опънати по заповед от кретена си шеф пред буса.

Буса с майките продължава да бъде „арестуван“, поради идиотските разпореждания на поредния идиот в МВР.

Буса „Системата ни убива“ е символичен и малко преди тази ситуация буса с майките „Системата ни убива“ бе на автошествие до къщата на Бойко Борисов в Банкя, където протестиращите обградиха къщата на Борисов.

Гледайте на живо тук:

Afera.bg

Коментари 46 за
“МАЛОУМНОТО МВР НА ХУНТАТА УМИШЛЕНО ПРОВОКИРА ПРОТЕСТА. НЕ ПУСКАТ БУСА „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ ДО ОРЛОВ МОСТ! /ВИДЕО/”

 1. Какви ченгета и какви началници??? Кадърни ЧЕНГЕТА и кадърни НАЧАЛНИЦИ в МВР и Полицията НЯМА от 2008/2009 год.. Много напуснахме, други бяха „поканени“ да напуснат. Новите началници завършили Югозападния у-тет, Свободния у-тет, УНСС, как пък един няма с ВИПОНД или право Софииския у-тет, каквито кадри имаше до 2009год..Най-интересното е, че първите 2-3-ма в йерархията са почнали, като сержанти и едва след 3-4 год. служба са записали по едно висше за дамазлък и то от гореспоменатите у-тети, където е достатъчно да присъстваш на лекции или можеш да купиш дипломата./ Биография Гл. с-р МВР , Зам. д-р СДВР, Д-р СДВР той пък с УНСС /. Единствено новия министър Терзийски е човек от кариерата с подходящо образование и опит. Към днешна дата пълно безхаберие, шуробаджанащина и корупция.

  1. Милиционерските шефове са малоумни в най-буквалния смисъл: разполагат с маломерни мозъци. Едва ли повече от 300-400 грама на калпак. Те, милицията, затвориха още едно кръстовище, за да – какво? Да покажат сила пред деца с увреждания? Примати.
   Тези хора трябва да бъдат диагностицирани и да им бъде оказвана специализирана помощ през целия им живот. Вместо това им се дава власт над живота (и съответно над смъртта) ни.
   Има ли един нормален във висшите ешелони на властта? Поне един? Нека се заяви с вдигане на ръка.
   проф.д-р Дайнов

 2. Къде е бабата с бастуна да ги нашляпа всичките прости протестъри, че и викат под прозорците на къщата и не може да спи от тях!

  1. Атака (СИДЕРОВ) е с пет досъдебни производства скалъпени от коалиционите му партньори Обединени Идиоти(демек патриоти) и ГЕРБ. В момента е на „трупчета“ и не може да използва „златния пръст“.

 3. Хунтата вече е доказала в няколко случая, че е отмъстителна и към жените и няма никаква милост или жал към тях. Започвайки с Иванчева и унизителният арест (а вероятно и напълно скалъпеното обвинение), със семействата на обвиняваните едри бизнесмени, където и жените и децата им са в ареста, със жената на Божков, с Лилана…
  Италианската мафия не си поплюва с враговете си. Но на вдовиците и на децата на очистените врагове дискретно и анонимно им се дават пари за да продължат да живеят нормално, въпреки загубата на главата на семейството. Осигуряват се фондове за образованието на децата им. Не само че не се закачат жените и децата, но и се поема грижа за тях. Въпрос на чест за мафиотите.
  Сравнете с нашата варварска хунта.

  1. Селяндурията не познава понятието ЧЕСТ. На власт в момента са пяната на обществото. Тези същества не представляват нищо без длъжностите до които са се докопали. Представете си Гешев адвокат или Борисов някакъв.

 4. ТИКВАТА МНОГО ОБИЧА ДА ЗИМА ДЕЦА ЗА ЗАЛОЖНИЦИ , КАТО ПОЧНА С НА БРЕНДО ДЕТЕТО ЗА ДА ГО ПРИНУДИ ДА НЕ ГО ИЗДАДЕ И………….. , ГРИШАТА ,АРАБАДЖИЕВИТЕ У БОЖКОВ

 5. С нетърпение чакам утрото, за да чуя какво ще обясни (с безкрайната си мъдрост) Тони Сладоледа от СДВР. Вече всяко действие на хунтата предизвиква отвращение. Патологична тъпотия, но докторите да си траят. Справедливоста за тея кретени е единствено при бай Ставри.

  1. Никакъв затвор или дръвник!!! САМО ТЕЖЪК КАТОРЖЕН ТРУД ДО КРАЯ НА ДНИТЕ ИМ!!! При изпълнена норма в края на деня ще получават сух хляб и вода!!!

 6. Госпожо Томова , не се шегуваме, че Ренета Инджова падна зле ! Живеме в съседни блокове и това не е лъжа . откараха я в Пирогов ! Провокацициите започнаха, пазете се .

 7. Срам за българската „журналистика“ ! 6 часа! И нито една телевизия, включително от нещастната социалистическа БСТВ !
  В центъра на столицата става нещо, което по цял свят би се отразило на живо…. Жалка държава….

  1. Кой ви е пуснал мухата, че в България има журналисти и журналистика? Това са просто едни леки женици микрофонодържачки.

 8. Забелязахте ли човека в жълтата жилетка, бършещ сълзите си, когато хората са пяли химна на България?!
  Явно не всички полицаи са продажници. Дано повечето от тях да разберат, че днешните протести са и за бъдещото на техните деца исемейства.

 9. Някой съмнява ли се, че нареждането за това малоумие /и продължаването му/ е от най- високо ниво?
  Няма полицейски началник, който да не е наясно, че го правят целенасочено „бушон“ и да разпореди продължаване на нелепата ситуация.
  Първият ни държавен ръководител за пореден път показа че е една голяма п@тка и страхлив, злобен и отмъстителен човек….

  1. И точно затова на този българоубиец му пожелаваме да го застигне наказание ала ДРАКУЛА!

 10. Пуснете буса! Браво на интелекта на протестиращите!!! Успех и напред!

 11. Готвят се провокации и започнаха, пазете се каза:

  Ренета Инджова е паднала в блока, в който живее в столичния квартал „Хаджи Димитър“ Живее до нас ! Отиде в Пирогов.

 12. Фатмака главен – милиционер, не знаел дали протестиращите на Орлов мост, щели да допуснат буса с протестиращите майки против същата хунта, затова по нечие нареждане го блокира 🙂
  Ами като не знае що не ги попита ?
  Май – май Тиквоча им е сърдит и сега си отмъщава.

 13. На две съседни пейки в парка седели милиционер и студент. Милиционера ядял баничка, а студента – четял вестник. Появило се куче, и като приближило пейката на която седял милиционера, той му подхвърлил парче баница казвайки „На куче, яж. Да не си гладно като студент.“
  Кучето веднага погълнало залъка, и продължило. Минавайки покрай пейката на която седял студента, той му подхвърлил една страница от вестника с думите „На куче, чети. Да не си неуко и просто като милиционер.“

  Ето виждаме пред и около буса кой колко е чел, и кой колко баници е изял! Жалък милиционерски манталитет!

 14. Само блокади на магистрали и митници ще доведат до безкръвно оттегляне на българоубийците. Втората опция е да се окървави протеста. Така че БЪЛГАРИ спрете да плащате данъци, глоби, такси ……… и блокирайте магистралите и митниците!

 15. Свидетели сме как Полиция „Антиконфликт“ създава и поддържа конфликт със съвсем мирно протестиращи граждани, търсейки съзнателно ескалация и конфронтация.
  Респект към интелегентността на протестиращите, които по никакъв начин не слизат на нивото на милиционерските номера! Определено се вижда значителната разлика в IQ-to на двете страни в това среднощно шоу!!
  УСПЕХ – ОСТАВКА – ПРОМЯНА!

 16. След соросоидната Дрисня, изпълзяха и дежурните майки на олигофрени! Вместо да се покаят за безпътния си живот и те се сетиха, че сега му времето да крънкат мангизи! Цветна революция, за пореден път организирана от амбасадата, с цел падането на Тиквата и идването на власт на още по големи Изроди! Глупаците по площадите ще се чувстват така, както аз след 1990 и 1997! Много скоро ще усетят измамата. Иначе, успех на Протеста!

 17. Наблюдавам на живо излъчването (от Иво Божков) на блокирането на буса на „Системата ни убива“ пред СУ. Срам за „родната полиция“!
  Определено полицията се опитва да провокира нервите на протестиращите за да възникне физически сблъсък.
  Толкова ли е прост този полицай, който ръководи провокацията – всичко се снима и излъчва, и може дори да се наблюдава директно и от чуждестранни медии! Със сигурност всичко ще бъде изгледано и от повечето посолствата в неделя сутринта (САЩ, Германия, Франция и др.)
  ПЕРФЕКТТНА излагация на МВР!!!

 18. Информацията разпространявана от управляващата хунта, че до редовните избори остават само няколко месеца, категорично не отговаря на истината. Мандатът на този парламент изтича на 19 април 2021, когато президентът по закон трябва да разпусне НС и да назначи редовни избори, не по-рано от два и не по-късно от три месеца от тази дата, т.е. изборите ще се проведат в периода 19.06.2021 и 19.07.2021г. Това означава, че това правителство потенциално може да ни управлява още поне 11 месеца. Това е ужасно дълъг период от време, като се има в предвид, какво успя да натвори Каскета под мъдрото ръководство на Аскета за последните шест месеца! Това престъпно управление трябва да свърши час по-скоро. Оставка! Мутри вън!

 19. Пратете на това “слабото” момче пред буса някаква храна, Сандвичи, че след малко ще припадне да си пази “работата”, че скоро ще припадне, все пак хора сме… А децата и горките майки в буса – кучета ги яли… Не се поддавайте на провокацията, тази измет си отива!

 20. Черни чували ! Да сложим черни чували пред Мин Съвета с надписи . Бойко Борисов, Оставка, Проклет Да Си ! Как го измисли тази вещица Мая !!! Незадоволената жена е страшна заплаха !

 21. Това не може да е истина!!! Около 40 -50 здрави – прави „мъжаги“ са блокирали 8 беззащитни жени.
  Тези полицаи нямат ли семейства, деца, майки и бащи, баби и дядовци??? Заради една заплата са загубили чест и достойнстово си.
  Жалки сте. Смешни сте.
  От тук нататък едва ли някой българин ще помогне дори с 1 стотинка, ако призовете за помощ.
  Срам сте за България.

  Надеждата умира последна. Все пак се надявам, че ще и сред тези 40 – 50 човека все ще се намерят 2-3, за които достоинство и чест са по-скъпи от заплатите.

  1. Те обичат аналните ласки, така че е по-добре да бъдат наказвани както Дракула е наказвал турците – с набиване на кол и половите им органи наврени в мръсните зурли.

 22. Тъпата тиква сама показва кои са слабите му места – блокиране на магистралите и директни постъпателства в бащинията му.Вижда се,че челни удари по мутренското му его го изкарват от равновесие.Тоя ненормалник какъвто е параноик,може и да го е страх, че ще нахълтат у тях и ще то линчуват.Срам бере пред съседите,нали се има за много авторитетен ,опасен и настоява за страхопочитание от простолюдието,пък някакви жени с болни деца като обикалят и викат около зайчарника,без да се притесняват или да ги е страх го накараха да реагира като Доган,когато акостираха до сараите му.Много е чувстителен и заради незаконните му имоти,за които неминуемо ще се заговори наново ако продължат демонстрациите в Банкя.С ковид 19 замете темата за имотите в Барселона,но и тук има какво да крие и ще направи някоя глупост,ако хората смело показват,че са му плюли на авторирания имидж и с никакво страхопочитание не го гледат,а са тръгнали стремглаво да го издирват и да го причакват,за да му държат сметка.

  1. Отлично ! Това е правилната стратегия . каза:

   Отлично ! Това е правилната стратегия . Обявяване, издирване и залавяне ! Пренасяне на активните действия на територията на врага .

 23. Няма шанс! Крадат ни от 1989 година и 5-6 години преди това с т.н. Перестройка. Народа е с робско съзнание и това е, а чорбаджиите го дерат и дерат. Мутрата е прав за това че на прост/ аз бих казал безволев/ човек трябва да му го набиваш.
  Опълченците на Шипка!
  700 000 държавни служители.
  2 200 000 пенсионери.
  Само 800 000 деца под 18 години.
  1 000 000 цигани.
  1 000 000 турци.
  Додук преброих 5 700 000.
  Картината е тъжна и необратима за съжаление .
  Българите в чужбина? Отдавна се наслагва идеята, че са родоотстъпници и даже внасяли корона вирус. Никой не споменава колко средства влизат в държавата от тях. Защо ли? Преди време се учеше народопсихология на някои места. Още по тъжна картина. Лесно е да си смел, по трудно е да анализираш. В България не е имало революции и няма и да има. Всички чакат подкрепа от САЩ или Европа. Наивници. Свободата е за смелите. Тогава и ще те уважават.
  Изведнъж Радецки пристигна със гръм!
  Само между другото някой поиска ли нещо от Русия?
  И защо по дяволите?
  И днес йощ Балкана
  Щом буря захваща
  Спомня тоз ден бурен
  Шуми и препраща
  Славата му дивна
  Като някой ек
  От урва на урва
  И от век на век.
  Накратко. Без Русия и без българите в чужбина-2030 територията се освобождава напълно.
  С огромно съжаление това е реалността драги ми сънародници. Мутрата не е проблем който не може да се реши, народопсихологията е в основата.
  В памет на всички достойни Българи отдали се без интернет на Майка България!
  Спасение има само с истинска революция, а има ли материал за революционери? Не ме разсмивайте с евро либерални ценности!!!!!!!
  Гладът е страшен. Гладът който идва.

  1. За съжаление вярващите на евроатлантическите мантри сред християните е най-голям. Населението то останалите религии тихичко им се смеят, без да имат намерение да се поддадат на споходилото ги еврощастие. Та тази вярващата паплач дори се срамува да се нарича българи и въобще през ум не и минава, че по този начин затрива родината си…………… Все още обаче се надявам да са останали едни поне 100-200 000, които могат да мислят и знаят до някъде за какво става дума. А иначе за българите в чужбина мога да кажа, че има и патриоти, има и една не малка част, която дори не учи децата си на български.

 24. Така да ви кажа кой е полицая издал заповедта таз калинка беше все пето районно обикновен патрулиращ сержант.Като стана онази отрепка Младен министър направи глупака Ивайло главсек защото Младенчо му е кум а Иванов направи този сержант шев на мотобаталиона щото пак той е кум на този та така той от сержант стана капитан и голем началник това е самата истина и за никой нее тайна така стават нещата в боколандиа пародията е пална

 25. Който е наредил задържането на буса е пълен кретен.Едва ли в кухата му милиционерска кратунка е минала мисълта, че ще бъде първия с който Боко Тиквата ще си измие ръцете.Със сигурност страхливеца Боко е наредил задържането.

 26. Това е отмъщението лично на Борисов към майките, заради шествието им до Банкя. Много е зъл

 27. Адвокат Хаджигенов, „мозъчният тръст” на ГЕРБ Ви готви провокации . Заразени ченгета , или други агенти ще търсят, ако вече не са намерили контакт с Вас и с другите двама от Триумвирата , за да Ви лепнат диагноза заразен и така да Ви анулират за дълго време и да спихнат протестите . А Вие и без това сте доста изтощени .

  Помислете за разширение на Триумвирата с верни на каузата и със свежи сили хора . Армия без резерв не е армия . Пазете се и от тези от „Боец”, не вдъхват никакво доверие според видинчани и според психолозите . Нали знаете : „Бог да ме пази от приятелите от враговете сам си се пазя !”

 28. Майките и децата от „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ са сред лесно разпознаваемите в протеса, което съвсем резонно кара обикновения човек да се замисли, какво точно цели блокадата на буса? Метеж, ескалация, провокация. При това от МВР!
  Това си е чисто развяване на бялото знаме от управляващите. Всяко тяхно действие, вече е срещу тях самите!
  Има ли още някой нормален българин, който да вярва в лъжите им. Тези хора са оперирани от морал и достойнство.

 29. Добрият милиционер е мъртвият милиционер. Дано следващия шеф на МВР най-накрая е просто истински юрист, може и бивш съдия, но не и бивше ченге. Тогава да ги уволни на 100%,да ходят да правят свирки на околовръстното и да се изгради всичко из основи. На България й трябват една шепа полицаи – истински обучени за полицейска работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *