« Върни се назад Публикувано на 24.01.2022 / 11:11

МАКЕДОНИЗМЪТ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЕС ПРЕЗ ЗАДНАТА ВРАТА. ПРОЗРАЧНИЯТ СЦЕНАРИЙ ЗА ОТСТЪПЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЕ РЕАЛИЗИРА ПРЕД ОЧИТЕ НИ.

„Готови сме да се извиним като държава на жертвите на комунизма и да впишем българите в македонската конституция, ако покажат лоялност към държавата“, заяви македонският външен министър Буяр Османи….

Прозрачният сценарий за отстъплението на България се реализира пред очите ни.

Това, за което предупреждаваме от месеци, скоро ще стане факт и македонизмът ще влезе в ЕС през задната врата.

Скопие е готово да изпълни изкуствено занижените условия на София – да пуснем Република Северна Македония в ЕС срещу вписването на българи в Конституцията и реабилитацията на хилядите убити и репресирани българи от сърбокомунистическия режим на Йосип Броз Тито.

Поставеното на трето място най-важно българско искане – отказ от присвояване на българското културно-историческо наследство от Средновековието и Възраждането и ревизия на учебниците по история в РС Македония – ще бъде заметено под килима на фалшивото добросъседство и общите евроатлантически ценности.

Скоро академичната ни общност ще получи поредната блага вест от Скопие – открива се Катедра „Македонистика“ в Софийския университет „Св.Климент Охридски“…

Слава Богу, че преброяването на населението в България завърши. Защото, ако се провеждаше през 2022-а, в Пиринския край щеше да има хиляди новородени македонци…

Велизар Енчев

«