« Върни се назад Публикувано на 07.03.2021 / 19:31

МАЙКО МИЛА, МАЯ-ТА СЕ ОТРЕЧЕ ОЩЕ ОТСЕГА: „АЗ НЕ СЪМ ХАДЖИГЕНОВ, АЗ НЕ СЪМ АРМАН! СВЕТОСЛАВ ТРАЙКОВ Е НА „ТРИОТО“! / ВИДЕО!/

Гледайте жалкия опит на Мая Манолова да обясни на майките от „Системата ни убива“ колко е убава, колко е вярна и колко е читава. Мая-та щяла предателите от тяхната листа, като влезели в парламента, да ги извади, хахахаа, щяла да направи така, че като влезела в парламента „да отворя парламента за всички вас“… Хахахаха.

И накрая, когато хората и посочваха поименно измекярите в листите, Мая-та се правеше, като че не тя, а няКОЙ друг е правил листите и че няма нищо общо с тях.

Даже и рече: „Аз не съм Хаджигенов! Аз не съм Арман! А Светослав Трайков е на „триото“!“ Пропуснаха да я попитат обаче, като не си Арман, що си се залепила от години за него и му плащаш да ти прави „пиара“! И за лимонада ли беше, като си утвърждавала листи с Капон на Арман, дето майките сто пъти попитаха Мая какво прави Капон в листата.

Хората и казаха в прав текст: „Със стари курви нов бардак не се прави!“, а тя вика: „Нали затова е … да влезем тържествено в парламента и да ви направя закона!“

Жалка картинка!

afera.bg

«