Публикувано на 28.06.2020 / 19:46

МАЙКАТА НА „КАСИЕРКАТА“ ПОЛИЦАЙКА НА АРЕСТУВАНИЯ ШЕФ В ГДБОП, ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ!

МАЙКАТА НА „КАСИЕРКАТА“ ПОЛИЦАЙКА НА АРЕСТУВАНИЯ ШЕФ В ГДБОП, ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ!

Както първа разкри АФЕРА, в близката приятелка на арестувания шеф „Наркоразпространение“ в ГДБОП Цветан Панков при обиск е била открита голяма супа пари. Приятелката е служителка на  ГДНП – Главна дирекция “Национална полиция”, с шеф Христо Терзийски.

На пресконференцията си по случая с арестуваните висши шефове на ГДБОП, прокуратурата говори за полицайка „касиерка“ на Цветан Панков, но нито спомена име, нито оповести дали е задържана, и какво е процесуалното и състояние. По-късно съдът я остави … без мярка за неотклонение.

Полицайката се казва Василена Фикирлийска, а майка и е депутат от ГЕРБ – Йорданка Фикирлийска.

Легия „Антимафия“ откри и снимки на майката на „касиерката“ полицайка на Цветан Панков, в чийто дом при обиск са открити много пари, с близка пък до Бойко Борисов – Станислава Стоянова.

Станислава Стоянова също е депутат от ГЕРБ.

afera.bg

Коментари 57 за
“МАЙКАТА НА „КАСИЕРКАТА“ ПОЛИЦАЙКА НА АРЕСТУВАНИЯ ШЕФ В ГДБОП, ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ!”

 1. Ега си мафията…граби като за последно. Партия-банда от престъпници.

 2. Доказано е, а то си го пише и в учебниците на КГБ, че разузнавач първа степен, който не е направил нито една снимка, не може да бъде разузнавач първа степен. Срамота е за професията.

  1. Всъщност първа степен са само в София. В цяла бг са 4-5-6та степен.
   Просто шопите адски се кефят на длъжности и заплати.
   За тях другото е провинция. А там 90% са такива прости нагли селтаци

 3. Алю, алю, какво има да се издребнява. Някакви си хилядарки! Тя е разузнавач първа степен?!, А е тръгнала от гараджийска пейкаджийка, 15, 14 и т.н. степен и, те мама – дупедавка, Напълно нормално кадрово развитие. Аман от комлексарщина. Марш на 5-ти километър.

 4. И т. нар. големи бизнесмени сега ли сетиха с кого имат работа, досега им беше добре като че ли. И те са същите!

 5. До Sarsi – Това не е вярно. Не всички жени са прости. С очите си видях на първите избори как купища млади мъже идваха и гласуваха за него. А тези, които го набутаха на това място жени ли са – Симеон, Бриго Незнамкойси, тези, дето им пазел колите, пък после бизнеса, Божков, Цветан Василев, Дебелака, ПИК-овци, цялата гербаджийска сган…..алчна за пари и власт….и т.н. Та не са само фризьорките!

  1. До Мери: Разбира се, че не всички жени са прости кърджалийски п-тки, дори има много интелигентни представителки на нежния пол.
   Причината, поради която не им е било разрешено да участват активно в политическия живот е че ЖЕНИТЕ СА МНОГО ЕМОЦИОНАЛНИ.
   Съществува мног добре документирана психологическа зависимост между алфа-мъжкаря и водещата женска в харема, а също и по-нисшите по ранг женски.
   Именно на това сме свидетели в момента, колкото и да не ни се иска да си го признаем.
   Висши политици, директори на банки и прочее се възприемат от жените като алфа-самци и последствията са неизбежни.
   Съжалявам за когнитивния дисонанс.

 6. Бойко и женския проблем
  Гледали ли сте „Опасен чар“?
  Още в началото на неговата „кариера“ (когато беше главен секретар и кмет на София), снимките на наш Боко лежаха под стъклото на бюрото на домакинки от детски градини, лелички, хигиенистки, кранистки, журналистки, депутатки и други селски буци – всички до една влюбени в нашия рицар.
  Самият той не веднъж е казвал: „Най-обичам да работя с жени“
  Толкова е елементарно!
  Съдбините на цял един народ са в ръцете на шепа незадоволени лелки (виж снимките), крадливи копеленца и един МЕГАЛОМАН.
  Никого не искам да обиждам, но сигурно неслучайно в миналите векове на жените не им е разрешавано да гласуват и да бъдат членове на парламента.

 7. Основният проблем не са толкова парите, колкото безнаказаното и покровителствено разпространение на наркотиците. Сякаш забравихме за младежа, употребил 4 вида наркотици и убил Милен Цветков. Наркотиците съсипват както живота на младите, така и бъдещето на България. Та вината на виновните е двойна и с проекция в бъдещето.

 8. А пък някои твърдят, че в МВР работили множество честни хора!!! Мен ме заболя главата да чета за изроди.

 9. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Моя позната имаше телефона на Борисов и редовно му пишеше съобщения, само че тя беше в чужбина и нямам представа как се е сдобила с телефона му.
  И е факт, че той винаги и отговаряше.
  Та тая моя позната беше приятелка с една бивша журналистка, за която помня само че се беше женила четири пъти и я говореха много по пресата, една така подстригана късо, не и помня името, а беше запомнящо се.

  Та тя разказвала пикантни случки от живота на Борисов и журналистките.
  Та на въпросната журналистка разказите са истинска вакханалия, коя с кого, било в реда на нещата.
  И тогава за Борисов станало дума, как нейна колежка имала цел, да бъде и със Слави, и с Борисов и успяла. Та за Борисов, бил много груб, да не влизам в женски подробности, Имало някаква стаичка някъде си, даже останах с впечатление че е в МС, но едва ли, а пък и кой знае.
  И тогава кометираха, че Борисов ги минава всичките и така ги контролира, един психолог го обясняваше, че било способ за контрол.
  Дали пък тая женска флотилия около Борисов е случайна?

  1. Ами, да, долу-горе така стоят нещата. Както казваше покойният Юлиян Вучков с неговия неподражаем тон: „ТЕ ЖЕНИТЕ ГО ИЗБРАХА БОЙКО!“ Голям лаф.
   Ако ви прави впечатление „Мисирките“ обикновено са застаряващи, не особено привклекателни селски пръчки, за които е висша гордост Бойко да ги прекара с 200.
   За завършен нарцисист като Бойко това е форма на контрол.
   Получава се класическа Narcissist-Empath (co-dependent) реакция.
   Във всички институции е така: ректор-асистентка, директор-секретарка, главен лекар-медицинска сестра, Бил Клинтън – Моника.
   Предполагам, че наш Тиквоч ги прекарва с 200 всички Херота, Урсули, Меркели и т.н.
   Еб@нето представлява голяма и съществена част от дипломатическия и политическия процес (в пряк и във фигуративен смисъл)

 10. с такива са пълни криминалните рубрики в Европа…под снимката-ВНИМАВАЙТЕ ДЖЕПЧИЙКИ …а при НАС-ДЕПУТАТ от ГЕРБ…

 11. В България има много жени, които заслужават да им се гласува огромно доверие, вкл. за управление на Държавата. Но, от всеки официален документ, репортаж, коментар излиза само едно: в тази наша държавица всички курви, шаврантии, мастии и гювендии в момента са или начело на Държавата или са на държавна или общинска служба, или са само техни майки или дъщери. Страшно ми е да помисля, за бабите им и за внучките им. Стига бе, Жени прекрасни! Поне вие защитете пола си и игнорирайте тези проститутки на държавна служба, които в момента определят името на българската жена и по страшно на българската майка, баба и дъщеря!

  1. Нищо не разбирате. Такива са държавните изисквания, за да напредват в „кариерното развитие“. (Разбирай- гювендиите, мастиите и шаврантиите!)

   1. Аз, че не разбирам – не разбирам! Но, във всичко трябва да има някаква граница, която не следва да се преминава!

 12. Ще спечелим войната срещу олигарсите в името на справедливостта за ограбените българи, които заслужават по-добър живот
  Разбрахме и за НАРКОТИЦИТЕ …време е и за ПЕДОФИЛИТЕ…а ГЕШЕФ…

  1. никой не обърна ВНИМАНИЕ на една реплика за СНИМКАТА от ВОЖДЪ- добре че не бях и с малко момченце….не говоря че е бил …но сигурно знае за други КОИТО са БИЛИ….

  2. Каква борба с олигарсите води Гешев и един няма в затвора? Домусчиев и Пеевски когато подхване, тогава ще му признаем, че води борба с олигархията! По-скоро Тиквата ще спре да краде, отколкото каскета да разследва Свинчо и Кирчо…

 13. Няма нищо по-отвратително от престъпници облечени в униформите, мантиите и тогите на властта. Нека по същия начин изтръгнат и счупят „чадърите“ над нелегалната проституция, нелегалния хазарт, нелегалната миграция, контрабандата на цигари и алкохол. Не трябва да се реагира само на съюзнически подкани, а трябва да има политическа воля за това. Но каква воля у хора потопени до козирките в схеми и схемички…

 14. ИДИОТ. Къде виждаш, правосъдие и правда бе урод. Майка ти да еба гербова. Нищо не търси Томова за себе си,а за народа.Как не си пред очите ми да те,,разкрася“.

 15. На тези от снимката най ще им приляга 6 номер мотика и цял ден на къра!

  1. Всички на работа в селски бардак някъде в област Ван – Турция ….. Да им се „радват“ местните ….срещу парче хляб и сланина

 16. Възможно ли е,тази красавица да е била, освен транспортер същевремено и любовница, на свинята- тиква.Съдейки по снимките,го допускам, дори и направата на снимки на спящата тиква ,така и на шкавчето със пачки евро и кюлчета злато. Само питам.

 17. ГЕШЕФ говореше за ПОЛИТИЦИ и ОЛИГАРСИ…МАЙ му е ТРУДНО да коментира за ПОЛИТИЦИ и НАРКОТРАФИК…за всички свързани с ГЕРБ трябва да сe прилага МЕТОДЪТ ГЕШЕФ….ПЪРВО в ПАНДИЗА до ДОКАЗВАНЕ на ВИНАТА ИМ…НЕвинен ГЕРБаджия НЕМА…

  1. ,,SHTO STANA,,S ,,ORLINCHO/A1/RALLY/KOKATA,,…MAY ,,KARIERNOTO MU RAZVITIE,,..IZLIZA OT PREDELITE NA BG..I ,,FINANSOVOTO,,..

 18. ББ от Б се е впуснал животворно към млади дами симпитизиращи на кюлчета, а той мисли, че към … Му. И двете страни са сгрешили. Това показват последните записи. Sorry Ladies and Gentlemen. And all Villge Sticks.

 19. Изчуквам и поправям всякакви евростоки и собствениците им : нощни еврошкафчета, евродупари, европартии и членовете им, еврофондове и евроусвояващи, еврокасиерки, евромисирки, евромутри, еврокалинки,прости европу*ки,евросолташаци, евроексперти, евросоциолози, еврозони заедно с еврочакащите.

 20. На вниманието на целокупната овча БГ-рая каза:

  Много често в средите на БГ-раята, в компания или на маса, когато си говорят за политика, може да се чуе следният въпрос: „Ей, имат пари хората.От де ги имат тия пари, бе“…
  И наистина, достатъчно е човек да се огледа наоколо за да види, че много хора в Кочината живеят на широка нога.
  Пълнят догоре по 1-2 колички в „Лидл“, „Кауфланд“, „БИЛЛА“ или в другите големи вериги и хич не им пука.Купуват буквално на килограм нови апартаменти и вили на цени съизмерими с цените в Ню Йорк, Лондон, Женева или Париж и им дреме на шапката.Джиткат нагоре-надолу с нови мощни джипки и лимузини, ходят по екскурзии и почивки до луксозни екзотични дестинации, фръцкат се със скъпи маркови дрешки.Застанете на КПП-тата по гръцката или турската граница и просто гледайте…
  Как се постига всичко това?С работа?С много труд и усърдие?С успешен бизнес?Не, разбира се!
  Не случайно народната мъдрост казва следното: „От работа можеш само гърбичка да получиш“, „От работа никой не е забогатял“…
  Тогава?Тогава отговорът е само един и много прост: хайдутлук.Основният „поминък“ в България от царя до пъдаря, е хайдутлука!
  От царя до пъдаря всеки участва в някакви „схеми“, далавери, „изпържвания“, измами, лъжи, кражби, рушветчийство…Тези престижни „занаяти“ процъфтяват в Кочината.По разни общини, кметства, учреждения, институции, министерства, РПУ-та, пазари, борси, фирми и фирмички…Хайдутлука процъфтява и е основна движеща сила.Тичично хайдушка държава!
  Хайде, кой разбрал – разбрал…

  1. …SHTOM ,,GJUBRETO DETO SNIMA S,,TELEFONA,, B.B..E,,MILIONERKA V EVRO,,I APARTAMENT V BRUXEL….,,NEGOVI,,,BODYGUARD/OVE/ SOBSTVENICI NA,,STROITELNI FIRMI,,../,,VASKO,, OT NSO/,DRUGI,,GORDI SOBSTVENICI,,..,,OBSLUGVASHTIJAT PERSONAL,,/NA VSICHKI VREMENA/SI SE,,POTDARGAT..ZA NASHA SMETKA!

 21. Сега ли откри, че ГЕРБ са третия ешелон на БКП?
  Справка: мутрата бойко – със запазен/невърнат/ партиен билет от БКП, цвъ цвъ, лиляна павлова – също внучка на „активни борци“…
  А цвъ цвъ, сега готви и четвъртия ешелон на БКП – за изпаднали от ГЕРБ, БСП, БКП, ОБЕДИНЕНИ МАФИОТИ – НФСБ, ВМРО, АТАКА и др. под. гнусни отпадъци

  1. Hayde sega,pak da kagem ,,che B.B ,,ne se e obadil,,na Gesho…,,da osvobodi,,…blizkata do…krevata My,,gerbadgiyska policayka,,..eee,,na vecherja v Bankja,, e bila ,predi da raboti v DNSP…GERB/MAGETE DA SA KORUMPIRANI,A GENITE,,DA SE [email protected] S ,,NACHALNIKA,,..,,,lapaneto,,…dori ,,ot Bankja,,..ponjakoga ..,,prisjada,,..

 22. Хммм, тая голяма сума да не е същата дето се менка из разни нощни шкафчета 😉

 23. Това са тези ,които ви управляват и решават съдбините ви. Въпроса е ; до кога ще ги търпим,и най вече ,защо.Само един господ бог знае, с какви оправдания ,ще се появят утрешния ден, сега са в размисъл и снишавайки се,кроят своите планове. Смятам че е настанало време да се вдигнем ,всички като един,и смажем чудовището което ни определи, последното място в Европа по жизнен стандарт. Съфорумци, контактувайте по между си,чрез социалните мрежи,организирайте се,съставета планове за действие. Време е.

 24. Нормално. Жената на Корумпиранит и уволнен бивш шеф на ОДМВР Бургас работи в ДАНС и повлия на разследването срещу него.
  Между другито Милен Димитров Подлогата бе върнат обратно в блатото на изчакване в отдел Жандармерия, Бургас.

 25. Само за сведение депутатката от ГЕРБ Иглика Събева от Севлиево,която е качила снимката, е внучка на „активни борци“…

   1. Как така партизани да е нямало, след като съпротивата е една от причините, въпреки че сме били съюзник на Хитлеристка Германия, след капитулацията й да не сме третирани като победени и това фигурира в официални международни документи?? А с презрителното „шумкари“ би искал да покажеш, че си издънка на българските фашисти или се правиш на интересен за сметка на хора, доказали готовността си за саможертва?

    1. ..NE SAM,PRIJATEL /NE SAM..TOCHNO,,OBRATNOTO,,..POMNJA GIVITE,,,ISTINSKI BORCI PROTIV FASHIZMA,,I,,REMSISTI,,..TE BJAHA,,VRAGOVE,,NA,,PARTIYNATA NOMENKLATURA NA BKP,,!..I,,OBRATNOTO,,!/TRAYCHO KOSTOV,VALKO CHERVENKOV,GORUNJA,GENERALI….VIG ,,ISTORIJATA NA PARTIZANSKOTO DVIGENIE,,/1941/43..I SLED TOVA DO 1944G…SLED ,,PRIZNAVANETO,,NA,,NOVA,,…DESETOKRATNO SE UVELICHAVAT,,PARTIZANITE,,..AMA I,,HITL.GERMANIJA,,GUBI PO,,VSICHKI FRONTOVE…KAZAH,,POCHTI,,..V,,SHUMATA,,PARVO ,,OTIDOHA,,SINOVETE I DASHTERITE NA IZBITITE PO VREMETO NA ,,BELIJA TEROR,,1925G/KOMUNISTI I ,,PROGRESIVNI LICHNOSTI,,…OT,,VEMER/RISTI,,,,CARISTI,,I…VSJAKAKAV BOKLUK..HUBAVO E CHE SE INTERESUVASH OT,,ISTORIJA,,/ADMIRACII!

 26. За да се прикрият всички тези доказателства за мафиотската същност на Боковото управление се очаква да бъде задействан Националния оперативен щаб. Той ще изфабрикува такива бомбастични данни за заразени и починали от коронавирус, позволяващи пълно затваряне на държавата и най-вече забрана за социални контакти и събиране на хора. Вие само гледайте. Винаги познавам.

 27. „Касиерката“ може да я наречем и УБИЕЦ на нашите деца ,който са извън България.
  Нарко парите и разпространителите са за смъртни присъди.
  Лично мнение без извинение….

  1. ..HAYDE ,,NA BAS,,CHE NA TEZI,,KORUMPETA,,DECATA IM UCHAT V ,,CHUGBINA,,SAPRUGITE IM IMAT ,,FIRMI,,RODITELITE,,SA BOGATI/PO PRINCIP/,,IMUSHTESTVENO,,I…100 PRC.IMAT,,SMETKI,,V BANKI ,,ZAD GRANICA,,!PROVERETE VEDNAGA!

 28. Ако е вярно,че човекът на ДЕА е фалшив, къде е истинския човек на ДЕА? Щото хич не ми се вярва това да е работа на вътрешна сигурност. Депутати, полицейски шефове, полицайки. Няма как. Пък и казаха, че можело да предизвикат недоверие на партьорските служби.

 29. От снимките е очевидно близкото отношение и на ЕВРОмутрата от Банкя към касиерката – приятелка на цветан панков.
  Дали пък тази хубавица, не е била в ролята на транспортер /по Джейсън Стейтъм/ на пратките с пачки ЕВРО и кюлчетата ЗЛАТО …от кокаина до …
  НОЩНОТО му ШКАФЧЕ?

 30. Ще си подаде ли оставката като депутат, дамата ще напусне ли по собствено желание мвр? Дрън дрън, това се случва само по филмите…

  1. В държавата-мафия, няма никакво значение дали ще подаде оставка.

   Дори да подаде, влиза следващия от „дългата скамейка“ на боко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *