Публикувано на 14.03.2008 / 16:12

Маджо в Коста Рика, Маргините в партия със Сретен Йосич

 

 

Младен Михалев – Маджо е напуснал Швейцария, където обитаваше просторно имение, и се крие в Коста Рика, сочи поверителна информация. Както е известно, Южна Америка е любимо място и оазис за изпаднали в беда бандити, които си имат проблеми както с властите, така и с конкурентни групировки. В ъндърграунда се знае, че Маджо е избягал от Швейцария, тъй като сръбски гангстер №1 Сретан Йосич е „влязъл в дирите му". Било въпрос едва ли не на броени часове да го ликвидира в имението му в подножието на Алпите. „Сретан и Младен някога работеха заедно. Йосич, например, получи от Младен поръчка за убийството на Поли Пантев и я реализира. После обаче влязоха в лют конфликт", уточняват просветени. Сега отмъстителният Сретан искал да си „върне" на Маджо заради 300 000 евро. Това били парите, които неговите хора платили, за да бъде осъществено бягството на сърбина от българския арест. Парите били прибрани от Бай Миле, като в замяна той и съратникът му Маджо обещали да измъкнат Йосич от родния пандиз. В последния момент обаче планът се провали и нашите власти успяха да предадат сръбския мафиот на холандската държава, където той бе съден.

В столичния подземен свят се задават нови екзекуции. Това пророкуваха информирани лица от ъндърграунда с позиции както в престъпните среди, така и в службите за сигурност. По техни данни в момента се наблюдавало особено сближаване между братята Маргини, вдовицата на Бай Миле – Силвия Панагонова, Евелин Банев – Брендо и сръбския гангстерски бос Сретан Йосич. Целите на новата „коалиция" били няколко. На първо място – да опазят от външни сили безконечните туристически имоти на разстреляния Бай Миле. Някогашният сикаджия и съдружник на Младен Михалев – Маджо разполага с хотели по Черноморието и в Боровец. Друга цел на групата била да овладее и проконтролира наркопазара в София. В последно време основен играч в него е Златко Баретата.
Според информирани кликата около Маргините и Сретан Йосич вече била издала смъртна присъда на Баретата. Това се случило на скорошна тайна среща във финдландското селище в Боровец, което се стопанисва от Силвия Панагонова. „Сретан ще поеме вноса, а Брендо – разпространението в рамките на столицата. Така са си разпределили функциите", твърдят източниците на „Уикенд". Междувременно на повърхността изплува и слухът за интимна връзка между вдовицата Силвия и Брендо. Техните чувства още повече скрепявали близостта на заговорниците. „Силвия в момента се изживява като българската Цеца Величкович. Живее в Боровец, ходи с петима охранители, има особено топли връзки с куп мафиоти, но не се задоволява само с тази роля, а иска да командва парада", твърдят хора от подземния свят. Говори се, че преди да завърже контакт с Евелин Банев – Брендо, фаталната Силвия е имала вземане – даване и с Малкия Маргин – Николай Маринов.

В.”Уикенд”

Коментари 0 за
“Маджо в Коста Рика, Маргините в партия със Сретен Йосич”

  1. Абе намерете една снимка на Силвия Панагонова да я видим кво представлява тази жена вамп.

  2. Исках да попитам ДАНС ако нямат информация да им дам!?От 2003 до сега са 5 години!

  3. От 2003 година Маргините и Баретата го играят партия в контрабандата на стоки от Турция и Китай.От страна на Маргините един от играчите е Пешо сумиста а от страна на Баретата -Чефо.До смьртта на Малкият Митко,Чефо е извьн страната.Контрабандата за цяла Южна Бьлгария и част от София е под техен контрол.Елиминираха хората на Таки и Кьро,защото не им плащаха/майка и дьщеря Тотоманови/ и стопираха Горублянското митническо бюро и Аерогарата.На Аполо оставиха Драгоманска митница,а на себе си Калотинската.А за наркотиците е ясно.Нали на мястото на Митьо очите е Златко?А в София,кой ли е ?Ако ДАНС ня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *