« Върни се назад Публикувано на 25.01.2024 / 22:22

МАДАМ В. – ЕДНА ОБИКНОВЕНА КРАДЛА НА ИНФОРМАЦИЯ ОТ „АФЕРА“

На 22.01.2024 в 20:50 ЕДИНСТВЕНА АФЕРА публикува:

СРЕЩУ 100 000 ДОЛАРА ПЛАТЕНИ ОТ „ПП“ УГОВОРЕНИ 3 МИНУТИ ЗА СНИМКА НА ДЕНКОВ С БАЙДЪН ПРЕД КАМИНАТА НА 8/9 ФЕВРУАРИ! УПРАВНИЦИТЕ НИ – ПЛАТЕНИ КУРВИ!

Публикацията допълни с конкретна информация статия на АФЕРА от  05.01.2024:

САМО В „АФЕРА“! EТО Я ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ЛОБИРАНЕТО НА „ПП“ В САЩ: УРЕЖДАНЕ НА ПРИЕМ НА ДЕНКОВ ПРИ БАЙДЪН И ПРЕЦАКВАНЕ НА РОТАЦИЯТА!

На 23.01.2024 сайтът на Мадам В. – ДЕН ПО-КЪСНО! КРАДЕ НАГЛО И ПРЕПИСВА ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ НА САЙТА АФЕРА, БЕЗ ДА СЕ ПОЗОВЕ, ПУБЛИКУВА Я И ПИШЕ, ЧЕ ТЯ БИЛА ПО „ИЗТОЧНИЦИ НА ЕПИЦЕНТЪР“:

Мадам В. непрекъснато краде от сайта АФЕРА, преписва инфантилно и дърварски, и тиражира информацията на АФЕРА като своя.

Днес Мадам В. написала, че Байдън отказал да се срещне с Николай Денков и отново нагло лъже в статията, че сайта и разкрил преди дни за уреденото посещение в Белия дом, а арогантно лъже, защото просто ПРЕПИСА ПУБЛИКАЦИЯТА НА АФЕРА, която бе публикувана единствено в АФЕРА предния ден.

Мадам В. е просто е една крадла. И то нечистоплътна крадла. И няма нищо общо с професионализма в журналистиката. Професионализмът изисква, когато ползваш и преписваш информация от друг автор, да се позоваваш и цитираш източника.

Вероятно като краде от АФЕРА, Мадам В. си мисли, че става значима в очите на кьоравите. Значима е колкото една крадла. И то арогантна крадла.

Нищо повече.

Afera.bg

«