« Върни се назад Публикувано на 14.03.2014 / 18:49

ЛЮТВИ МЕСТАН ПАЗИ КАТО СОКОЛ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ. ЛЪСНА ВРЪЗКАТА НА ДПС – ГЕРБ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

 

„И дума не може да става за оставка на Цветлин Йовчев! Цветлин Йовчев е един от най-успешните министри в кабинета „Орешарски“, един от най-добрите министри и рядък професионалист, който има огромна заслуга за променената демократична среда в България, за премахването на усещането за полицейщина, човек с неоспорим международен авторитет, но разбирам, че ГЕРБ удрят едно от най-силните звена, атакуват кабината „Орешарски“, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан.

Със себеотвержената защита на Цветлин Йовчев, на практика лидерът на ДПС Лютви Местан освети официално онова, което АФЕРА неведнъж е писала, а именно, че Цветлин Йовчев – рожба на „кръга Драшков”, близък едновременно както до Бойко Борисов, така и до Доган, е СВРЪЗКАТА между ГЕРБ и ДПС.

Единствената разлика понастоящем е тази, че както АФЕРА изнесе в публичното пространство, от известно време отношенията между Иван Драшков и Цветлин Йовчев са ледено смразени.

Иначе през цялата си кариера Цветлин Йовчев е бил в услуга на Бойко Борисов и Доган едновременно. Поради тази причина, той е „най-успешният министър” според Местан, и точно поради причина Бойко Борисов, Цветан Цветанов и никой от Групировката на ГЕРБ няма да бъде разследван както от МВР, така и от ДАНС издъно.

Междувременно и Бойко Борисов твърде меко коментира случая в Лясковец. Все пак Цветлин е и негова „капия”. И продължава да бъде.

Afera.bg

«