« Върни се назад Публикувано на 12.11.2014 / 10:07

Лютви Местан, ДС-агент „Павел“, се гърчи – бил в униформа, под устав и заповеди. Делян Пеевски да поеме ДПС и официално.

Лютви МестанНаглецът Лютви Местан, известен още и като ДС-агент „Павел“, раздели съзнателния си живот на две – в униформа и като цивилен. Ей, наглецо жалък, само ти ли си бил, наглецо, в униформа, само ти ли си давал клетва, само ти ли си изпълнявал заповеди. Още малко и „Павел“ ще редне, че са го вербували „по заповед“. „И сега бих подписал декларация, че не съм сътрудничил на тайните служби.“, изцепи се тепегьозчията. Лютви Местан се изля ефирно – заяви с безцеремонна наглост, че пак би излъгал. Безсрамник. Лъжец. Наглец.

Лютви Местан бе уличен в ЛЪЖА, беше ОПОЗОРЕН, буквално размазан морално, но с брутална наглост заяви в ефира на Нова тв, че пак би подписал декларация, че не е бил агент на ДС. Ани Цолова и Виктор Николаев го питат защо като кандидат за депутат от СДС, (Местан нагло бръщолевеше, че ДПС не дължи обяснения за Христо Бисеров, защото той дошъл в партията от СДС. Апропо – защо Л.М. „забравя“ за „ЕКИП“?)е подписал декларация, че не е сътрудничил на ДС. Скандалният документ, фиксирал ЛЪЖАТА на Местан бе показан от бившия шеф на комисията по досиетата Методи Андреев, който попита, кога Л.М. говори истината. Иначе казано – Лютви Местан призна, че е ГОТОВ ДА ЛЪЖЕ ВИНАГИ, КОГАТО Е РАЗОБЛИЧЕН ОТ ФАКТИТЕ, което е тъпо, малоумно, имбецилно.
На това място Бойко Борисов дължи отговори – защо с безсрамно постилане на Ахмед Доган сочи Лютви Местан като пример за депутатите на ГЕРБ. О, да – защо ли се изненадваме. Нали Б.Б. сън не спял, за да се добере до заветния плац на школата на ДС в Симеоново, за да набива крак като бъдещ офицер. Ама не му се получило, защото дядото това, прадядото онова. „Със садистична наслада се вади тази тема за моето досие и за връзките на ДПС с ДС. Има само картонче, не и досие. През 1978 съм бил в казармата на 17 г. и девет месеци. Две години съм бил в униформа, под клетва, в условия на подчинение.“. Ало, наглецо Местан, само ти ли си бил в униформа и под клетва, агентино?!
„Оттогава е картонът ми – без нищо повече. Категорично в съзнателния си живот, ако някой покаже една дума, която да ме направи морално уязвим, не само няма да бъда председател на ДПС, но няма да се занимавам с политика. Не мога да нося отговорност за реквизити, които са извън моята съвест. Да ми покажат протокол за унищожено досие. Не зная как се е получило това картонче, то е извън моята воля.“, оправдава се ДС-агент „Павел“. Местан е ясен, друго е чудно. Защо Ани Цолова е Виктор Николаев бяха толкова сгънати, направо в кататония – мълчаха, мънкаха, едва си пласираха вметките.
Защо не бяха толкова напористи като с Пламен Орешарски на 17 юни 2013 г., когато го атакуваха със зомбиращо повтаряне на въпроса „Кой предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС?“. Защо? Виктор Николаев не се нуждае от коментар – поне малко да се беше подготвил, за да не дърдори глупости за „Трето главно“, което не съществува „в природата“, както се гаврят с такива като В.Н. офицерските чинове в ДС. Че и „факторите“ повтарят в сайта си тъпните – досието било в „Трето Главно“, а не във ВКР. Че нали именно управление 03 е ВКР – Военно контраразузнаване, което е било в ДС, за разлика от друга служба, свързана с военните – РУМНО.
Лютви Ахмед Местан, роден в с. Островец на 24.04.1960 г. е разкрит като агент на ДС с Решение №14/04.09.2007 г. на Комисията по досиетата. Вербуван е от Иван Иванов. Регистриран е в Трето управление на ДС, ХI-07, а данните са от картона и регистрационния дневник. В доклада на МВР RB 202009-001.05/01-08/1286/10.08.2007 г. е записано, че е „предаден на ръководство на Първо главно управление през 1981 г. В писмо ИФ 102101-001/12-1180/30.08.2007 г. на НРС е записано, че за лицето „няма информация в справочния апарат и не се съхраняват документи в архивните фондове.“.
Лютви Местан е безподобен наглец. Лъже и маже не само за ДС. Клинчи за Христо Бисеров – бил дошъл в ДПС от друга политическа сила, демек от СДС. Ами ти, бе, наглецо, ти не си ли бил кандидат на СДС за депутат като „Владимир Зидаров“? Да не би и тогава да си бил „в униформа“? Когато босовете ти от ДС вилнеха по време на „възродителния процес“, пак ли беше „в униформа“? Местан, наглецо, защо не дойдеш с наше смирение в Медовец по време на отбелязването на годишнината от убийството на Назифе и Шакир на 27 май 1989 г., за да сравниш как ще посрещнат теб медовчани, и как – нас, които се обръщахме към тях в класните стаи и по време на открити уроци само с рождените им имена? Пробвай се!
Местан, наглецо, защо досега никой по никакъв начин не е открил една думица, един жест, на защита на поруганата чест на турците в България от твоята комплексарска „особа“? Защо? Защо не си защитил своите, лъжецо, защо? Ние, българите, ги бранехме, докато чорбаджиите ти от комунистическата ДС ги газеха и мачкаха. Ти къде беше – маршируваше с „униформата“ на ДС, пардон за гаргарата, или диплеше доноси? След лъжата в подписаната декларация при кандидатирането за депутат от СДС Лютви Местан е МОРАЛНО ИЗОБЛИЧЕН. На практика е свършен дори като „формален лидер“ на ДПС. Партията ще се ръководи от Ахмед Доган и Делян Пеевски, а Лютви Местан-„Павел“ ще се гърчи из тв студията, ако Сокола иска да продължава да бъде ефикасен политически играч. Ако иска – да си държи „Павел“, негова работа.

www.bgsniper.com
Бележка на АФЕРА: А най-важното от тв изявата на Лютви Местан, според нашата смирена особа, е, че Местан не обели и думичка остра критика срещу Бойко Борисов, Цветан Цветанов и вся остальная ГЕРБ… Преди време Местан се кълнеше, че БОСТАН нямало. Сега се мъчи да лъготи как били „опозиция”, но говори единствено за нам си кой патриотичен фронт на един кабелар. ГЕРБ и „мутрата” Борисов, според Йордан Цонев, са ПАК на „линия” – „Доган – Пеевски”. И Местан продължава да си въобразява, че сме идиоти.

 

«