« Върни се назад Публикувано на 25.01.2014 / 9:33

ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ: ФАШИСТИ! ФАШИЗЪМ! НЯКОЙ МИ РАЗБИВА ШКАФЧЕТО ВЪВ ФИТНЕСА И МИ КРАДЕ ТЕЛЕФОНА! ГОВОРЯ СИ С ПРОКУРОР КОСТОВ ЗА ПАРКЕТ!

 

В предаването „На светло” по Нова телевизия Любица Кулезич дръпна прочувствена реч как има фашизъм – „искам да го знаете – във фашизма сме”, защото някой и откраднал телефона и това станало вероятно, когато била във фитнеса, а кодът на шкафчето и бил разбит, пък после бил откраднат телефона и оттам били снимани съобщенията и записани разговорите и. Това бе част от конспирацията, която е разследвала Любица Кулезич.

Защо точно се е фиксирала във фитнеса и шкафчето не стана ясно. Стана ясно обаче, че целта била с репресията срещу нея да се демонстрира делата „октопод”, „килърите” и „наглите” да се провалят. Любица Кулезич рече, че екипа и бил готов да застане на детектор на лъжата. Удивителна е нейната наивна доверителност към това кой точно може да е гепнал телефона и и да е преснел смс-ите и, но това е друга тема.

Целта била и да изхвърлят Любица Кулезич от Нова телевизия като журналист на ГЕРБ. А пък това, че в Нова имал дялове Бойко Борисов било лъжа, ама абсолютна лъжа. И „Григор, както го наричат Главата“, моля ви се, дал сигнал в прокуратурата, че частна структура подслушвала, визира тя Григор Здравков от Легия Антимафия.

Пак ще осъдя Патрашкова, а ако прокуратурата не реагира, фашизма е налице!, изцепи се Кулезич.

„Оги, успа ли се миличък?”, обърна се тя към Огнян Стефанов, който закъсня да влезе в студиото и. По-късно Огнян Стефанов каза, че всичко това било дело „на медиите на мафията“.

Любица Кулезич привидя естествено Алексей Петров като главен виновник за нейната репресия, а офиса и бил пълен с „бръмбари” – как го е установила и изобщо установила ли го е, не стана ясно.

Кулезич, очевидно посъветвана, изнесе лекция как смс-ите и можело да бъдат монтирани и как изобщо, ама изобщо не можело да се докаже, че те били точно нейни, и че това изобщо бил нейния телефон. Пък уж беше откраднат от шкафчето във фитнеса.

Фашисти!, Фашизъм!, това бе нишката в неделната и проповед.

Любица Кулезич пусна и част от запис с прокурор Светлозар Костов, който също бе разпространен в медийното пространство, в който прокурор Костов отишъл в нейния офис, за да му даде писмата, които пристигнали ах, в негова защита след участието му при Кулезич. В записа се чува как Любица Кулезич обяснява на прокурор Костов как обичала паркета, обичала дървото, понеже досега все си правела теракота. „Искам боса да ходя по дървото!”, обясняваше на прокурор Костов Любица Кулезич.

Видяхте ли? – тържествуващо рече Кулезич – говорим си с прокурор Костов за паркет!

Много обяснения, твърде много оплитания в опити да се изкара жертва на подслушване, вместо да приеме хладнокръвно, че е прецакана здраво от близко стоящ до нея човек – това бе тезата на Кулезич.

Естествено, „вразите”, „дяволите” и „фашистите”, репресирали я, са всички онези, които атакували хора като прокурор Костов, Цветан Цветанов и т.н., които борели с устрем мафията със „знаковите” дела.

Само дето, ако Любица Кулезич беше прочела същите тези „знакови дела” и бе честна и принципна, щеше да промени посоката на думата „фашизъм”.

Любица Кулезич изтресе, че Алексей Петров си бил закупил мнооооого скъпа и съвършена техника за подслушване от Израел, ама това не било доказано, било само слух. Контрирана от журналиста Асен Йорданов, че ако такава техника влезе у нас, тя трябва да бъде регистрирана, Любица Кулезич, очевидно абсолютно ненаясно с наредбите, възкликна: „Ахххххххааааа, имаме новина, значи техниката трябва да се регистрира!“.

Това не е „новина“, Кулезич, такъв режим има отдавна. Питайте източниците си, които ви дават рецензии за паркета и бедрата, както и за чорапите на Коритаров.

Afera.bg

 

«