« Върни се назад Публикувано на 23.02.2014 / 9:33

ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ С НОВ ЖАНР В ЖУРНАЛИСТИКАТА: „ПРАВО НА ОТГОВОР” – ПРОПАГАНДА ПО „ГЬОРИНГ”

 

Любица Кулезич още преди старта на предаването си с апломб анонсира, че ще станем свидетели на „нов, модерен жанр в журналистиката”. Оказа се, че „новият жанр” в лифтингова глава на Любица Кулезич е … „правото на отговор”, което очевидно заасипва предаването и, което е превърнато в брутална пропаганда на любимите и водачи на режима на ГЕРБ. Любица Кулезич вместо да прочете чинно правото на отговор на наредилите са на опашка знайни и незнайни засегнати от „шоу”-то и, както сама определи предаването си, за пореден път изнесе некадърен рецитаторски монолог, в който естествено набута Делян Пеевски, Петър Стоянов – Сумиста, а по-късно и Алексей Петров.

Любица Кулезич ни в клин, ни в ръкав намеси Сумиста и Делян Пеевски в иначе определените минути за право на отговор на Валери Симеонов, който се почувствал засегнат. Любица Кулезич внуши, че сайта Пик е на Делян Пеевски, като изрече, че ПРЕЗ него минавало всичко за Делян Пеевски, а пък Пешо Сумиста лъжел, разбира се, защото затъквал „гладното гърло” на някои журналисти.

Любица Кулезич, която добре намаза филията с масло и черен хайвер, включително като си поправи физиономията за сметка на Тв7, изрева като неудоволетворена тигрица: „Който се е срещал с Пеевски, значи има какво да крие!”.

Любица Кулезич, която близо две години лапа по 50 бона на месец от ТВ7, оправи си зъбите, дръпна клепачи и скули за тяхна сметка, и която по думите на Бареков сън не спала да иска близък контакт с Пеевски, се изживя като ангелско перце, което се вее от заставката на предаването и.

Нататък в предаването си тя пропагандира „етническо напрежение”, заради някакъв си директор от селото на Ахмед Башев, който пък говореше за себе си в трето лице като „директорът” и не пропусна да намеси Алексей Петров, отправяйки малоумния въпрос – не ставало ли дума за личен конфлик между „помаци помаци”.

Любица Кулезич преди да наложи идиотизма, че който се бил срещал с Пеевски имал какво да крие, нека освети своите срещи с Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Валентин Цоновски, прокурор Светлозар Костов, защото те са много по-отвратителни. И да напише СМС на Борисов, че не Гьоринг, както твърди той, а Гьобелс казва, че една лъжа повторена сто пъти става истина. Точно като в „На светло“ – „шоуто“ на „новия модерен жанр“ в „журналистиката“.

 Afera.bg

 

 

 

 

«