« Върни се назад Публикувано на 11.10.2014 / 10:16

ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ, СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА И ЮЛИЙ МОСКОВ НА ПЪТ ДА СЕ СБИЯТ КОЙ ОБСЛУЖВА НАЙ-ДОБРЕ БОРИСОВ

Соня КолтуклиеваИзборните резултати били „някак” скалъпени, така че Бойко Борисов и ГЕРБ да не получат мнозинство, да спечелят, ама недостатъчно, за да управляват еднолично и както ни е известно на всички, джандарската. Щял ли да се уплаши Борисов, ах – дипли вопли Любица Кулезич, подпомогната от видните гербаджии Соня Колтуклиева и Юлий Москов.

Нищо не било случайно. Вдигнали тока заради Атака, че да влезела в парламента. Взривът в Горни Лом и той бил умишлен. Соня Колтуклиева писала смс на Борисов, ама той бил разколебан. После се чули снощи в паузата между мача – тази Колтуклиева вероятно пише смс-и на Борисов, дори и когато той е в интимни пози.
Борисов и споделил, че говорил с Меркел. Вчера Меркел му казала – „Бойко, внимавай, може би е по-добре да отидете на поредни избори.”
Колтуклиева, говореща с подчертано провинциален английски акцент, се отигра като дойка на Борисов.
Юлий Москов пък изревнува, че Колтуклиева била съветничка на Борисов. Борисов с никого не се съветвал, даже като играел тенис, играел сам.
Колтуклиева нарече Москов „ревнивец”. Москов ревниво не и обърна внимание и рече, че Борисов бил най-опитният управленец в България. Колтуклиева пък не виждала как ще му извиват ръцете на Борисов, освен ако не дойдат Киро Скалата и Митю Крика. Москов, вбесен на Колтуклиевата, я нарече „куку“ и обяви, че тя говори празни приказки. Москов прокара пинизчийски топлите отношения на ДПС и ГЕРБ, и как Делян Пеевски бил чист като ангел, а ДПС искали да си подредят къщичката без да искали нищо от Борисов, потрес.
Изобщо по Нова телевизия бе пуснат долнопробен епизод от медийната подгъзурна компания на Борисов и компания. Поради което сменихме канала.
Afera.bg

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

 

«