« Върни се назад Публикувано на 23.01.2014 / 9:29

ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ: „РЕПРЕСИРАНА СЪМ! ПРОКУРОР БОРИСЛАВ САРАФОВ, ТИ СИ СЛЕДВАЩИЯТ!”

 

Видимо извън нерви, Любица Кулезич бясна се появи в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия, за да обясни, че била бита, преследвана и репресирана. Според нея смс-ите, публикувани от в. Галерия били манипулирани и тя щяла да сезира главния прокурор Сотир Цацаров. Понякога обаче не е необходимо да се втренчва човек в главния прокурор, за да изтърве „троянските коне” около себе си, защото появата на подобни смс-и могат да бъдат дело само на човек, който се е добрал до личния ти телефон. А това обикновено става чрез „свой”.

Любица Кулезич не отрече, че Борисов и е написал „Обичам те”, това обаче нямало значение, защото било лична кореспондеция.

„Това е фашизъм и репресия срещу журналисти. Аз съм преследвана, репресирана, бита. Опитват се да ме изкарат подлога на ГЕРБ, но аз си кореспондирам така с политици от всички партии. Имам смс-и и с прокурор Борислав Сарафов, и Сотир Цацаров”, каза още Любица Кулезич и размаха пръст, че прокурор Борислав Сарафов бил „следващият”.

Във в. Галерия бяха публикувани смс-и на Любица Кулезич. Ето и някои от тях:

Кулезич към Борисов: 28 юни 2013 г.:

Бойко, побоят над мен има отношение към факта, че се държах почтено към теб и Цветан. Не обърнах палачинката като другите. Това, че ще говориш в предаването на Сашо Диков, и то в момент на тотална морална криза, ще говориш пред гламав човек, презиран от грамотните хора, а те е шубе от мен, пребитата, да ме погледнеш в очите, защото имам кураж и достойнство – това ме кара да се чувствам ОМЕРЗЕНА. Правиш грешка, разбира се. Но аз понеже съм силна в рецензиите, ще рецензирам участието ти при Диков. Ще бъде забавно, обещавам. Бъди здрав! Люба Кулезич”

Кулезич към Борисов: 28 август 2013 г.:

Здравей, Бойко! Лятото свърши, работата им за новия сезон започна. Искаш ли да се видим, за да начертаем медийни тактики и стратегии? Както и да обсъдим твоето участие в предаването ми, както го мислехме преди края на миналия сезон. Поздрав. Люба Кулезич.

Полицейски шеф към Кулезич чрез чуждестранен оператор, 30 ноември:

Утре преди да започне Боян /свидетел по делото Килъри- б.ред./ коментирай, че си давала страна и си канила всички страни/свидетели и адвокати. Ще се опитат да те обвинят, че даваш страна само на едните.

….

Основно от адвокатите на Вълев и Сумиста идва. Няма показания по делото, че Бойко е бил охрана на Мето или Сретен, а само за връзки със Сретен. Кеца го коментира.

Afera.bg

 

«