« Върни се назад Публикувано на 23.03.2014 / 9:58

ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ ОБИЧАЛА ДА БЪДЕ ОПРАВЯНА!

 

В студиото си днес по Нова телевизия водещата Любица Кулезич демонстрира безобразно джандарско поведение към поканения от нея гост – председателят на партия Република БГ Георги Василев. Василев направи опит да изкаже тезата си за това, че партиите не трябва да имат партийни субсидии. Любица Кулезич нападна безогледно Василев и с назидателен, милиционерски тон съскаше като как Василев се бил явил в България.

„Много обичам да ме оправят!“, възкликна със садо-мазо тонки в гласа Любица Кулезич и стовари невъздържаните си лични комплеси върху госта си, който се оказа, че според думите и „някой и бил наложил да покани”, пък тя ах, никога не се поддавала на това някой да и казва кого да кани. „Ами защо сте ме поканили?!”, спокойно и възпитано репликира Василев.

Подчертаното му възпитание извади Любица Кулезич от равновесие и тя наговори куп джандарски неща, от които изобщо не стана ясно кой и е наредил да кани Василев, и изобщо може ли водещ да се държи като фелдфебел с гост в студиото.

Любица Кулезич натърти с тон на даскалица, че името и не било „КЮлезич“, а „КУлезич“. „КУ“ -то в апломба на устната и артикулация много и отиваше.

Afera.bg

«