« Върни се назад Публикувано на 25.01.2014 / 18:08

ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ КЪМ САШО ДИКОВ: ПРАВИЛА ЛИ СЪМ СВИРКИ НА БОЙКО БОРИСОВ? ДИКОВ: ВЪН ОТ СЪМНЕНИЕ Е, ЧЕ ПРАВИШ МУЗИКАЛНИ ФОРМИ НА ЦВЕТАНОВ!

 

В мръсничка интрига за пореден път цопна Любица Кулезич, след като бе набутана от Илияна Беновска в конферентно интервю по радио К2 със Сашо Диков и някой си Ивайло Крачунов от сайтчето на Недялко Недялков, който единственото, което каканижеше бе, че сайтчето им заставало зад Люба Кулезич. Сашо Диков и Любица Кулезич не са били предупредени от Беновска, че ще участват в общо интервю по телефона, при което Кулезич изпадна почти в истерия.

Тя три пъти в ефир попита Сашо Диков – вярно ли било, че е казал, че тя прави свирки на Бойко Борисов. И дори прибави как си: „окръгляла устните, което в превод на български означава свирка”.

Сашо Диков се заля от смях и каза на Кулезич, че лъже, но поиска прям отговор от нея верен ли е СМС-а и до Борисов, в който Кулезич казва за него, че е гламав и кара Борисов да не ходи на интервю при него. Кулезич изклинчи, че не искала да отговаря и още два пъти попита – правила ли съм свирка на Бойко Борисов. Натрапчивото повтаряне на думата „свирка” очевидно възбуждаше патоса и в разговора.

Диков и отговори, че е казвал, че тя се слага на Бойко Борисов, и че прави музикални форми на Цветан Цветанов.

Беновска се направи, че не била чела СМС-ите и че вместо тях четяла сериозни неща, като доклада на ЕК. Сашо Диков намачка и нея като багер, че не знае къде се намира и заяви категорично, че Люба Кулезич е подлога на ГЕРБ.

„Чудесно е да се подслушват журналисти, за да лъсне истинското лице на журналистиката!”, заяви Сашо Диков, докато Любица Кулезич цвърчеше, че била подслушвана незаконно. Сашо Диков акцентира, че не се обръща внимание на съдържанието на СМС-ите пратени от Кулезич към политици, прокурори и ченгета: „Нормално ли е журналисти да пращат такива СМС-и на политици?!”

Диков намачка и лицето Ивайло Крачунов, което непрекъснато повтаряше как сайтчето на Недялко Недялков подкрепял Люба Кулезич и му изрева: „А бе, какви глупости говориш, бе, какво каканижиш, не ходи при Кулезич, защото е подлога на ГЕРБ!”.

Беновска, която също е една от фенките на Борисов, пък се възмути от поведението на Сашо Диков и пак набра Любица Кулезич, защото „сега тя е наранената”.

Afera.bg

«