« Върни се назад Публикувано на 09.02.2014 / 9:51

ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ КАТО ОРЛИЦА БДИ НАД СМС-АВЕРА СИ ВАЛЕНТИН ЦОНОВСКИ

 

Любица Кулезич скочи като орлица да защитава небеизвестния бивш шеф в ГДБОП Валентин Цоновски, който се прочу напоследък и с СМС-ите, които пращал на водещата. Ама, защо, защо бе пенсиониран Валентин Цоновски, бе, защо бе – развълнува се трепетно Любица Кулезич. Може ли такова нещо – Цоновски да пенсионират, точно Цоновски, който бил извел такииииива дела като „килърите“ и прочие.

Ама как може бе, „подставени“ сайтове го атакуват Валентин Цоновски, разпеняви се Любица Кулезич и аха-аха да изрече, че тия сайтове са на мафията, но очевидно прецени, че тази част от нагло лъжовната манипулация ще  приляга повече на приятеля и Огнян Стефанов.

В студиото и бяха депутатите Красимир Янков и бившият зам-министър на МВР при Цветанов – Вучков. Красимир Янков заяви, че има доклад, който доказва как стотици акции на МВР-то и ГДБОП-а на Цветанов са били абсолютно нефелни и незаконно извършени, но Любица Кулезич ревна: ама къде е тоя доклад бе, къде е…

Цоновски е жива рана в сърцето на Любица Кулезич. СМС-рана.

Въпросната водеща, която се праска за „независима“ и „морална“ до този момент демонстративно манипулативно отказва да разкаже за всички безобразия, вършени от Цоновски като „острие“ на Станимир Флоров и Цветанов.

Лошите сме ние – от „подставените“ сайтове.

На кого е „подставена“ Любица Кулезич е видно обаче дори от самолет.Включително и от Авио-отряд 28.

Afera.bg

«