« Върни се назад Публикувано на 05.02.2014 / 20:42

ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ, КАТО „ЗАЩИТНИК НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ“, ЩЕ СЪДИ И „УИКИПЕДИЯ“

 

Благодарение на в. „Жълт Труд“ се натъкнахме на данните, които могат са бъдат прочетени в „Уикипедия“ за Любица Кулезич. Там нагледно, ясно и точно е казано, че Кулезич е защитник на ГЕРБ и Бойко Борисов. Миналата седмица Любица Кулезич се закани, че щяла да съди всеки, който кажел, че подкрепяла ГЕРБ и Бойко Борисов.

Сега вече Любица Кулезич може да осъди и „Уикипедия“, а както се изрази и неин „фен“ от Фейсбук – може да заведе дела и на още по 500 000 човека, които я считат за пропагандатор на Борисов, Цветанов и ГЕРБ, поради това, че са изразили мнението си за нея в социалната мрежа.

Ето какво пише в Уикипедия, в Интернет, така любим на Любица Кулезич, когато трябва да оправдае лъжите си за някого, както направи опит да се оправдае за параклиса, построен от Иван Костов:

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%B0_%D0%9A%D1%83%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D1%87

Люба Кулезич

Люба (Любица) Михайло Кулезич е българска кинокритичка, журналистка и публицистка.

Завършва кинознание във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“.

Работи като автор във вестниците „Седем[1], „Монитор“, „Класа“ и „Уикенд“. Заедно с журналиста Явор Дачков участва в редколегията на седмичника „Гласове“. Редакторка е на предаването „Неделя пет и десет“ по Телевизия Европа. Авторка и съавторка е на предаванията по БНТКино в чекмедже“ и „24 квадрата“.

На 25 февруари 2013 г. е уволнена от ТВ7, където се изявява като защитник на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов. [2] След това прави предаване в Нова телевизия – „На светло с Люба Кулезич“. [3]

На 16 април 2009 Кулезич представя пред публика своя документален филм за Яна Язова, „Две или три неща, които знаем за нея“. [4] Филмът и правата за него са оспорвани от Петър Величков. [5]Издава книгата „Двойната Леа“ за Леа Иванова. [6]

afera.bg

 

 


 

«