« Върни се назад Публикувано на 03.03.2023 / 8:18

ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ДИСНИЛЕНД И НАШИТЕ ПОПЛЮКОВЦИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО НАПИРАТ ДА НИ ВКАРАТ В МЕЛЕТО МЕЖДУ ОСВОБОДИТЕЛКИТЕ НИ

Честит 3 март!

Само напомням на любителите на Дисниленд, че героичните събития на връх Шипка са малко по-рано през лятото на предишната година (август 1877). Там се бият руски войски с украинци и фини заедно с български опълченци срещу турско-османските войски, водени от Сюлейман паша с френски и британски офицери.

Самият “3 март” се е провел чисто церемониално в днешнен Истанбул, защото Сан Стефано отдавна е негов квартал. Протоколното събитие е имало славен, но несъстоял се, уви, резултат – Санстефанска България. България почти на Три морета! Събитието минава без участието на български политици.

Нашите днешни партньори и съюзници в САЩ са научили за Санстефанския мирен договор и освобождението на България на другия ден от вестниците, а другите ни настоящи съюзници от Великата Британска империя са били против Освобождението ни и за неделимата Османска империя, която е техен основен партньор на Изток и на Балканите и до днес.

Да благодарим на нашите партньори и съюзници в миналото и сега, сред които неизменно стои и Турция (почти константна дружеска величина през изминалите 150 години), че днес проявяват по-здрав разум от нашите поплювковци политици, които напират да ни вкарат в мелето между Освободителките ни Русия и Украйна – част от Руската империя и пазят, доколкото е по силите им, границите на задния ни двор.

Да живее България!

Дв се вдига днес на 3 март знамето на ЕС редом с българското е голяма простотия.

Повечето ЕС е бил против Освобождението на България, а после идва и Берлинския договор. По-добре вдигайте трибагреника заедно с руското, украинското, финското, литовското, полското и знамената на други народи, дали жертви за Свободна България. Независимо от геополитическите причини.

По-добре турския флаг вдигнете, отколкото измисления 100 години по-късно на ЕС.

Уважавайте фактите.

Николай Бареков

Бележка на Веселина Томова: Днес по всички телевизори ще ви се повръща от патос, рецитации и речи на ПРОДАЖНИТЕ НИ ПРЕДАТЕЛИ – ПОЛИТИЦИ, КОИТО ВЕЧЕ СА СЕ НАДУПИЛИ – БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ВКАРАНА ВЪВ ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ! Начело с Радев, Борисов, ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС, БСП, Възходи, идваме – отиваме си, копринковата „Заедно“, и всякакви други паплачи, както и уж рецитаторски патриотичната Възраждане, ама зад кусилите там е мамата си трака.

Всички!

Затова ШУТ на изборите! ШУТ! Оставете ги да гласуват ЕДИНСТВЕНО те – предателите – и единствено за себе си.

АФЕРА вече ви го каза – готвят ПРОДАЖНО АМЕРИКАНСКО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ДА ВКАРА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ!

Е-е?! Ние, във Варна първи чакаме … от Изток да изгрее слънцето!

Хайде, бакалъм!

«