« Върни се назад Публикувано на 25.08.2023 / 12:13

ЛЮБЕНА ЕДИНСТВЕНО ПРЕД „АФЕРА“: ПЕПИ ЕВРОТО МИ ВЪРНА ДЕТЕТО, СТАНА КАТО НА ФИЛМ! КРИХ ГО ДОКАТО НЕ ГО ИЗВАДИХТЕ НАЯВЕ! И МВР, И ПРОКУРАТУРА ЗНАЯТ! ПЕПИ ЕВРОТО НЕ Е УМРЯЛ, РАЗБРАЛИ ЛИ СА СЕ СЪС САРАФОВ!

След като единствена АФЕРА публикува снимки от снощи на бившата съпруга на Пепи Еврото – Любена заедно с детето и, което беше отвлечено от Пепи Еврото, Любена сама потърси АФЕРА  и разказа какво точно се е случило:

„Е, хубава работа, три седмици го крих детето и вие го извадихте наяве!…“.

Това ни е работата, и обяснихме, и попитахме Любена как така детето и се появи изведнъж, при положение, че бе взето от Пепи Еврото при бягството му от България след проведена прокурорска акция срещу него и никой не знае от правораздавателните органи, или поне се правят, че не знаят.

„Преди 3 седмици Пепи Еврото ми върна детето! Стана като на филм, както по филмите става! Иди тук, иди там, и ми го върна, като на филм! Той се обади и ми го върна…“

АФЕРА попита Любена как така е върнато като на филм, и това означава ли, че изобщо не е напускало България:

„Ами там, неговите /б.р. – хората на Пепи Еврото/, го върнаха и беше наистина като на филм – иди тук, иди там… От тогава го крия и снощи за първи път го изведох на ресторант и една ме снима…“.

АФЕРА попита Любена знаят ли правораздавателните органи – МВР и прокуратурата за връщането на детето:

„Знаят, разбира се, че знаят! Казала съм…“.

АФЕРА: Е, в такъв случай как така не знаят къде е Пепи Еврото и не успяха да заковат поне хората, които са връщали детето след като ти е се обадил, че го връща?

Любена: „Той себе си не може да гледа, че детето… Разбрал е, че не може да го гледа и ми се обади, че го връща… Не знам какво правят МВР и прокуратура, Сарафов явно се е разбрал с Пепи Еврото и сега искат мен да ме сготвят… „

АФЕРА, която единствена не се поддаде на фалшивата контролирана новина, пусната от Фрог нюз, че Пепи Еврото е умрял: Значи излиза, че никакъв инфаркт не е получил Пепи Еврото?!

Любена: „Той получава инфаркт от три месеца насам все, но си е жив и здрав!“

Afeta.bg

«