« Върни се назад Публикувано на 12.09.2014 / 22:14

Льольото Бареков толкова се е заразил от Мутрата Борисов, че неусетно възпроизвежда неговата политическа шизофрения. И други льольовци.

Проф. Людмил ГеоргиевПризнавам си, че от доста време не бях гледал телевизия с изключение на мачовете от Световните първенства по волейбол и баскетбол! Особено се пазех от замърсяване на личното ми пространство, вследствие от вулгарната намеса на някакви политици и кандидати за депутати! И днес, за съжаление, благодарение на медиите усетих, че няма спасение, не е възможно нормалният български гражданин да бъде предпазен от зловредното излъчване на съвременните български политически льольовци!

Започвам с последния, но пръв по своето излъчване льольо – неотразимият Пурко Близнашки, премиерът господин за един ден, който освен всички глупости изрече нещо фундаментално! Този льольо Пурко заяви по отношение на Цветан Василев, че България е правова и европейска страна, в която е отменено… смъртното наказание?!? Като психолог мога да кажа, че при подобно откровение от страна на слугата на Мутрата Борисов и естественият идиот Росен Плевнелиев, Цветан Василев изобщо не трябва да се връща, независимо какъв е той – бандит или обикновен гражданин! Не може премиер, независимо, че в момента той се казва Пурко Близнашки, да говори по такъв начин, по начин, който автоматически го превръща в говорител на мутрите и мутренския начин на правене на политика в България!…
Направи ми впечатление и един друг льольо, Николай Бареков, който дотолкова се е заразил от Мутрата Борисов, че неусетно възпроизвежда неговата политическа шизофрения! Льольото Бареков, който първо обвиняваше идиота Плевнелиев, а после му се извиняваше! Льольото Бареков, който щеше да показва документи за Мутрата Борисов, в момента се прави на велик, заявявайки, забележете, че ще сезира Европейската комисия да бъде спрян Южен поток?!? А бе, льольо, що не вземеш да се скриеш някъде, щото следващия път ще вземат да те набият бе, кретен такъв!
За другите льольовци вероятно се сещате – Радан казал, че е повече ляв, щото в България нещата били изместени; Мутрата Борисов, стандартният льольо, изпратил неговите кретенчета кандидат-депутати да чистят страната; един друг льольо, Волен Сидеров, когото Деница е хванала на определено място, вместо да отстъпи лидерската позиция на Магда Ташева, все още се напъва да бъде някакъв фактор; льольото Лютви Местан рекъл, че Мутрата почвал да схваща коалиционната култура, демек, не се притеснявайте от коалиция БОСТАН; льольовците от БСП, водачи на листи, най-вероятно сън не спят от преференциалния вот…
Изобщо, уважаеми дами и господа, пълно е с политически льольовци, нали?!?
И всички тези льольовци не разбират главното – че повече от 80 процента от българския народ е русофилски настроен, че тази маса от хора в близко бъдеще ще излъчи своите водачи, които ще искат друго бъдеще за страната! Не слугинска роля в НАТО и ЕС, а достойна и самостоятелна, независима българска политика!
Това е положението, политически льольовци…
Това е положението, драги ми народе!
Проф. Людмил Георгиев

«