« Върни се назад Публикувано на 29.01.2014 / 12:56

ЛЪСНА, ЧЕ БОРИСОВ ПЛАЩА И ИСКА ДА ОКЪРВАВИ ПРОТЕСТИТЕ! ПРОКУРАТУРАТА ДА ЗАЩИТИ КАТО СВИДЕТЕЛ ЙОРДАН БОНЕВ И ДА РАЗПИТА НСО!

 

„Въпреки че още на 15 януари информирах обществеността, че от НСО ми разказаха за тайна среща между Бойко Борисов и Бисер Петното в дома му в Банкя, днес аз съм потресен от свидетелските показания на неговия сподвижник Йордан Бонев. Проблемът не в това, че съм бил поръчан за 500 000 лв. или че Борисов плаща на криминални типове. Самият Борисов също е криминал! Проблемът е, че се показва задкулисната страна на събитията от последната година“, заяви председателят на ПП „България без цензура“ Николай Бареков във връзка с интервюто във вестник „Галерия“ с Йордан Бонев.

 „Става ясно кой е мафиотският кръг, който иска да разруши държавата. Аз преча на Борисов, защото познавам маниера му и безкомпромисно преследвам истината. Но остават много въпроси. Разпитани ли са момчетата от НСО, които първи разказаха за тази среща? Ще защити ли прокуратурата като свидетел Йордан Бонев? Проблемът вече не е политически, а криминален и съдебен. Лъсва истината кой създаде проекта АБВ, кой е най-големият противник на Борисов и кой поиска да окървави простестите, за да потопи страната в хаос и разруха“, допълни още Бареков.

Afera.bg

«