« Върни се назад Публикувано на 16.02.2016 / 15:10

ЛЪСНА ЕДНА ОТ МРЪСНИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ СХЕМИ. „РЕСТОТО“ ЩЕ ПЛАЩА ДАНЪКОПЛАТЕЦЪТ. С ОБЩИНСКИ ПАРИ.

костадин костадинов„Всичко скрито става явно” е казано. Та и във варненския политически живот така… Колкото и да се правиш на света вода и да обясняваш колко си честен, патриот или независим идва ден да ти лъсне задника. Иде реч за няколко клети политически субекта едновременно. Единият е всеизвестният „бияч” на Марешки, войводата с бебешко лице и също толкова акъл, вечният кандидат наш – Костадин Костадинов.

Това момче явно не разбра, че каквито и силни думи да говориш, накрая хората съдят по това какво правиш.
С бодра стъпка върви Коцето към политическото бунище.
По време на местните избори Коцето – сменил вече поне 3 партии громеше БСП и ГЕРБ едновременно. На последната сесия обаче се изтъпани и предложи за член на борда на Двореца на спорта и културата лицето Генади Атанасов. Съветниците от ГЕРБ чинно гласуваха кандидатурата. Те и без това са безгласни букви и никой не ги пита за нищо.
Крушката си има опашка обаче…
генади атанасовЗа сведение на посрещачите: Генади Атанасов е полу-изключен член на БСП. Из Владиславово упорито се носи слуха, че е бивш наркодилър. Човек с обща култура, колкото табуретка.
На последните местни избори бившият дилър и настоящ изпечен политик беше кандидат за кмет на Владиславово. Като независим. Смях в залата и около нея…
И като все още член на БСП, на втория тур, разбира се, публично застана зад кандидатурата на… кандидата на ГЕРБ – „невидимият” и до ден днешен Николай Костадинов. Ти да видиш… Позор и измекярщина…
Как няма да гласуват съветниците на ГЕРБ… Смях в залата и около нея.
Не се чудете после как се печелят избори и как се дава ресто. Защото това ресто сега ще го плаща варненският данъкоплатец. С общински пари.
николай костадиновС парите на Двореца на културата и спорта ГЕРБ ще плати на „палячото“ Генади Атанасов клетата му подкрепа.
Само за сведение – член на борд на общинска фирма получава по 3 минимални заплати на месец.
А ГЕРБ да обясняват на своите хора, защо не са наредили техен човек в борда на директорите на Двореца на културата и спорта. На нас ни е ясно защо…
Чудна симбиоза между дилъри, пишманпатриоти и мълчаливи и послушни гербери…
Честито на Владиславово.

Андрей Червенков

На снимките: Костадин Костадинов

Генади Атанасов

Кметът от ГЕРБ на Владиславово: Николай…, забравихме му фамилията.

«