« Върни се назад Публикувано на 06.09.2014 / 17:40

Лъсна БОСТАНА за банковата ваканция – на Йордан Цонев фейса му се смени като „събота, неделя, петък, понеделник…”

БОСТАНПо Нова телевизия, която изобщо не била на Бойко Борисов, в „събота късен следобед” протече нещо като „Кастинг“. По едно време се стигна до „ужаса” с готвената банкова ваканция, за която много се изписа, изговори и блябосва, но всичките бостанджии усукват истината като макарон.

След като Румен Гечев в прав текст рече, че не само ГЕРБ и ДПС са поискали банкова ваканция, но и са ГЛАСУВАЛИ за това, операторите показваха нееднократно физиономията на Йордан Цонев от ДПС, на когото фейса му ту се смразавяше, ту се зачервяваше, ту изобщо чезнеше на фона на физическата височина на Гечев.
Румен Гечев заяви, че в „събота” на неофициална среща при президента Плевелиев ГЕРБ и ДПС единодушно СА ГЛАСУВАЛИ за банкова ваканция и единственият от присъстващите там, обявил се против това, е бил самият Гечев.
Емил Хърсев също поискал банкова ваканция след 30 минути реч.
На следващият ден – „в неделя” при президента ГЕРБ и ДПС са продължили да искат банкова ваканция, но слава Богу, „това безумие”, според банковите среди, не станало.
Йордан Цонев, видимо нервозен, направи опит да измъкне ДПС от батака на БОСТАНА, тръгвайки надълго и нашироко да обяснява какво се случило в петък следобед, събота, неделя, понеделник и после пак в неделя, пък в събота и петък, от което не се разбра нищо, освен, че „банковата ваканция” не била „банкова ваканция”, ами нещо, което не било „банкова ваканция”.
През това време по Нова телевизия рейтинга на участниците в дебата мереше любимата социологическа агенция Алфа Рисърч на Бойко Борисов, на която той единствено вярвал, според записа в къщата му в Банкя.
Afera.bg

«