« Върни се назад Публикувано на 10.11.2017 / 10:24

ЛЪСНАХА! СЛУГИТЕ НА ПЕЕВСКИ & БОКО РЕВАТ ОТ РАДОСТ, ЧЕ ФЕЙСБУК „ИЗРИТВАЛ“ НЕУДОБНИТЕ ЗА ВЛАСТТА НА МАФИЯТА!

ивайло крачуновивайло крачуновЕКСКЛУЗИВНО! Фейсбук изрита протестъра Николай Хаджигенов!цвили от радост и възторг жълтия сайт Блиц, който е под ръководството на лицето Ивайло Крачунов, който пък слугуваше на лицето Недялко Недялков в пик и после беше изритан от там.

С отвратителния пасквил, написан от жълтата „медия“, подопечна на Пеевски & Боко, понеже пращи от акъл, на практика се доказа и лъсна – че мафията, която управлява България е впрегнала всичките си платени тролчета от служби и партийни централки, за да бъдат блокирани и изтривани профили на всички онези, които се противопоставят на властта им.

Адвокат Николай Хаджигенов е само един от огромния брой масово докладвани и блокирани профили на неудобни за мафиотската власт, впрочем, свирепата цензура продължава в истерични размери.

За сведение на чупещия китката с Боко – Ивайло Крачунов, аз, която три пъти един след друг съм с блокиран профил – последно за един месец – ще кажа: не цвили от радост, джудженце, защото животът е въртележка. Да не стане така, че утре да се дупиш там, където днес по поръчка си плюл.

Истината и свободата на изразяване е право на всеки, без значение дали ни е приятел или враг. Но това е кредо непостижимо за крачуните от всякакъв вид.

Веселина Томова

«