« Върни се назад Публикувано на 19.04.2022 / 14:31

ЛЪЖИ, ПОДЛОСТ, МАНИПУЛАЦИЯ! ОФИЦИАЛНА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ И МЕДИИ, КОИТО ПОДКРЕПЯТ С ВСИЧКИ СИЛИ НАЦИСТИ!

Лъжи, лицемерие, подлост и двойни стандарти – добре дошли в ЕС!

Световните информационни агенции поставят акцент върху факта, че в завода Азовстал има и цивилни граждани. Ако слушате тези новинарски канали ще останете с впечатление, че руската армия има една единствена цел – да ликвидира тези цивилни граждани.

Истината, обаче, няма нищо общо с това внушение и открита манипулация. Мариупол беше столица на нацбатальоните и цялата администрация и бизнес в града бяха делегирани на тези структури, за да развиват нацизма като копие срещу етническите руснаци в страната. Още в началото на военната операция се знаеше от експертите, че Мариупол ще бъде сринат до основи. Знаеше се също, че наемниците/ натовски генерали, офицери и инструктори/ в едно с нацистките паравоенни организации ще бъдат профилактирани по законите на военното време. И точно така се случи! Очаквано, закономерно и справедливо.

Манипулацията и фалшивите новини се превърнаха в част от нашето битие и станаха официална държавна политика. Затова моля малкото останали журналисти с будна съвест в страната да зададат официален и писмен въпрос към Нова телевизия: С какви доказателства разполагат и откъде имат информация, че бойци на Азов са „извели“ нашите моряци на безопасно място? Тази новина беше поставена с акцент в предаването на Лора Крумова и вербализирана лично от нея.

Питайте, приятели! Питайте тази медия, за да видим кой произвежда фалшивите новини и това да стане ясно на всеки български гражданин.

Поискахме да живеем в свободна и правова държава, а какво получихме? Официална държавна власт която подкрепя с всички сили и средства нацисти и системно въоръжава техните паравоенни структури в Украйна.

Освен това получихме пълно беззаконие, тотално мафиотизиране на държавата ни /по подобие на самата Украйна/, непрекъснато ограбване на държавния и частен капитал, административно и социално дъно, пълна зависимост на държавните, политически, полицейски и съдебни органи от престъпни външни фактори. Напълно пробита от лъжи и манипулации медии и среда за вътрешна сигурност. Получихме съкрушителен удар в зъбите и с него запушиха устата на цялата ни вековна нация.

Сега остава да ни хвърлят в огъня като клетите украинци! Време е за незабавна разплата.

Николай Марков

«